223

До 251

преди 2 години

А с кондиломите как трябва да е? Понеже виждам, че си експерт...

222

Пак по опорката?

преди 2 години

До АнонимеН: Хайде спри се с тези предизборни спекулации. Радев, та Радев. Не му е работа на президента Радев да се занимава със здравеопазването. Има си правителство, има си министър, има си РЗИ поделения. Не е президента този, който трябва да им върши работата.

221

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен 248/ МАРШ ДА СЕ ПРЕВАКСИНИРАШ, НИЕ КОВИД СМЕ ГО ИЗКАРАЛИ И ПО ДВА ПЪТИ И ТО С ДОРИ МАЛКИ ДОЗИ ПРОПОЛИС! ЕЙ ТОКОВА Е СМЕШЕН КОВИД И НОВИТЕ МУ ЩАМОВЕ! НО АКО СЕ ЛЕКУВА С АНТИБИОТИЦИ СТАВА СТРАШНО КАКТО СЕ ПРАВИ В 90% ОТ СЛУЧАИТЕ В БЪЛГАРИЯ!

220

Анонимен

преди 2 години

Нормално - няма кой да лекува. В редица провинциални болници в някои смени няма сестра и санитар. Няма кой вода да даде на хората да пият! Затова умират най-много у нас. Защото няма кой да се погрижи за тях и да ги лекува. Независимо от какво са болни. Това е причината.

219

Анонимен

преди 2 години

Някой "умник" знае ли, защо е така в коментара на 243? Защо при това, че сме втора година в епидемията, има над 1 милион ваксинирани и стотици хиляди преболедували, а болните и мъртвите са повече от миналата година...?

218

До 247

преди 2 години

Не всяко болнично лечение се поема напълно от касата. Така трябва и да е с неваксинираните.

217

АнонимеН

преди 2 години

СМЪРТНОСТТА СЕ УТРОИ В БЪЛГАРИЯ СЛЕД КАТО РАДЕВ ПУСНА БЕЗПЛАТНИТЕ СИ АНТИБИОТИЦИ СРЕЩУ КОВИД И ТОВА ИЗПИСВАТ НАД 90% ОТ ЛИЧНИТЕ КАТО ОТИДЕШ ПРИ ТЯХ! ЦЯЛОТО СЛУЖЕБНО РАБОТИ ЗА РАДЕВ, ТЪЙ, ЧЕ ОТГОВОРНОСТТА ЗА СЛУЖЕБНОТО Е САМО И ЕДИНСТВЕНО НА ДОКАЗАНИЯ НАГЪЛ ПРЕСТЪПНИК РАДЕВ

216

Анонимен

преди 2 години

Лечение от ковид не съществува, единственото спасение е ваксинация, толкова ли са дебели главите ви, че не може да влезе това?

215

До Георги

преди 2 години

Защото плащат осигуровки. И аз не съм хепи, че мойте осигуровки отиват за лечение на твойте кондиломи, но това са правилата...

214

Има някакъв проблем

преди 2 години

Има някакъв проблем в нашите реанимации.Не може на десет човека влезлисамо един да оцелява. Ако не могат сами да разберат защо, Министерството да използва външна комисия от специалисти от държава, където не е така.

213

Анонимен

преди 2 години

Средно на 9 минути в БГ умира по един антиваксър.

212

ДА

преди 2 години

До Георги---защото ваксинираните са ги заразили,не разбра ли!?Законно,със зелен сертификат се разнася вируса,затова!И защото са си внасяли здравните,които потъват незнайно къде!

211

Анонимен

преди 2 години

Странно, че тази година с наличието на 25%ваксинирани и почти още толкова преболедували... умират повече хора в болниците ... Това случайно ли е?

210

ДА

преди 2 години

Без да чета статията,ще кажа-липсата на персонал,на първо място,неадекватно лечение,на второ и некадърна здравна система на трето!Това убива всеки,влязъл в интензивното.И преди ковида се мреше яко в България,държава,която си затри здравеопазването и направи болниците търговски дружества.Линейка,обикаля 5 часа и търси легло-е,как няма да умреш,дори да те приемат след това!?А други ***,защото няма линейки....

209

Анонимен

преди 2 години

Мда, стряскаща статистика. Добре би било да променят протокола за лечение, и така може и да спрат да убиват вместо да лекуват. В други държави още преди година се усетиха че коктейл от кортикостероиди + 7 различни вида антибиотици и вентилатор за десерт праща пациентите на едно по-хубаво място.

208

Ю

преди 2 години

Страно как тези твърдения не отговарят на официалната статистика... Сигурно статистиката е виновна, доктора казва истинатаИли е сбъркал професията си, умолявайки хора.

207

Анонимен

преди 2 години

Те паднаха в името на Мунча зеления чорап, хвала Мунча.

206

Георги

преди 2 години

Защо изобщо приемате неваксинирани? Те нали сами си решават и не са овце. Все ще се справят някак.

205

Няма угодия

преди 2 години

До ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ...: Други пук протестират (и също искат оставки) заради въвеждането на зеления сертификат. Съберете сеи се разберете, или се степайте ако трябва.Не може да се угоди и на едните и на другите.

204

Само ФЪФ Бг, 30г.

преди 2 години

Както винаги , без изненнади , .. пак сме на последно място по ваксинация !Ама как ще си разваляме ''успехите'' , за всички последни места в ЕС ?