25

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Опитната им постановка е напълно погрешна щом целият град е под карантина, въпреки че е на 99% ваксиниран. Ако искат да разберат дали ваксината действа, вирусът там трябва да циркулира свободно, иначе цялото упражнение губи смисъл. Жалко за опитните животни!

24

Анонимен

преди 2 години

Нещо като в Чернобил. Това ще се случи.

23

100%

преди 2 години

ВАКСИНАЦИЯ И ПАК МЕРКИ. Благодаря за информацията

22

Анонимен

преди 2 години

Ненормалниците правят концлагер за медицински екперименти. И представете си че в България дори има хора на които това им харесва и си мечтаят и тук да стане така в цялата държава. Затова внимавайте за кого гласувате, кого подкрепяте и до колко ще търпите фашистките репресии защото в един момент може да стане прекалено късно за мирни протести. Четете и учете историята! Нека да не я повтаряме защото ако това се случи тогава наистина ще има много жертви и то млади хора за разлика от "пандемията"

21

Баце ви Билчо

преди 2 години

Какво ще се случи ли?Ваксинация отново подновяване на сертификата,и после пак и пак.Некой от семейството ти вирне крака нагоре...стоп,нема ваксина,нема сертификат,стой си баце в къщи и си взимай основен БАЗОВ доход.Комшията продължава с ваксинацията,щото в неговото семейство още никой не е вирнал крака.И така ще бъде докато всички се усетят и излязат на улицата.И тогава идва ред да врътнат копчето на 5G мрежата и айде всички пак по къщите...Абе ФАНТАзирам си тука и те така

20

Реалист

преди 2 години

Това което се случва по света, къде доброволно къде насила с ваксините е също експеримент, но световен експеримент

19

Анонимен

преди 2 години

""""Ние българите не вярваме на науката. Вярваме на съседката че ваксинираните умират, на Борисов че ваксините са с изтекъл срок на годност, на Мангъров че ковид се лекува с аспирин, както и на отчето/пастора че Господ е нашата ваксина"""""Как бе, вярваме, особено във ваксокренвиршите Леки и най-вече в микробуса който ги разкарва.

18

Т.Шак

преди 2 години

Щом толкова ВЯРВАТ ВЪВ ваксината, защо достъпът до града е контролиран? При тези условия и с ваксина, и без ваксина резултатът ще е същият, след като никой не влиза и не излиза.

17

Анонимен

преди 2 години

Тая медийна пропаганда взе да идва в повече. Това е всеки ден без почивка.

16

Анонимен

преди 2 години

Науката не е религия, че да разчита на вярата! Правилният научен подход е съмнението и доказателствата.---===---И съмненията и доказателствата за дадено научно твърдение са работа на научните работници с подходящо образование и опит. Не на маникюристки, работнички в текстилната промишленост, сервитьори и охранители.

15

Анонимен

преди 2 години

Има ли място там за 20% българи да командироваме? Пречат ми тук.

14

28 дни по-късно

преди 2 години

Ще се случи Призрачен град. Живите мъртви. Зомби апокалипсис. Аз съм легенда. Е това ще се случи.

13

Анонимен

преди 2 години

Е нали са ваксинирани, какво като влезне вирус отвън?

12

Защо

преди 2 години

Българите не вярват на науката? Защото от години в България тя е политически променяна, подменяна и адаптирана, според както е удобно на властимащите. Едно време учителката по история пита дъщеря ми - мила, умно дете си, защо не вземеш да я понаучиш тази история та да ти пиша 6. А тя и казала - Ааа госпожо, вие тая история всеки път я променяте, няма защо да се хабя! Лошото е че сега посегнаха на математиката.

11

Анонимен

преди 2 години

"Броят на симптоматичните случаи на COVID-19 спадна с 80 процента, необходимостта от хоспитализации - с 86 на сто, а смъртните случаи - с цели 95 процента"---===---Юнакът Балкански не ще факти. Иска шише ракия, развят пряпорец, и публика на която да показва, колко смръщено може да гледа. И болнични грижи, ако все пак изкара късата сламка.

10

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Науката не е религия, че да разчита на вярата! Правилният научен подход е съмнението и доказателствата. Щом убежденията им се крепят на вяра, значи е религия, а не наука.

9

баба Кривошийка

преди 2 години

Какво ще се случи ли? Ами половината че изпукат от отровните и неизследвани ваксини, а другите че се кандилкат по улиците болни и с различни последствия от тези отрови и пак няма да бъдат здрави и адекватни....Не че съм против ваксините и борбата с Короната но това са погрешни и неправилни подходи.....

8

Ха-ха

преди 2 години

Краят на статията е много любопитен-въпросният град е изолиран от света и входът в него се контролира! Защо, след като ваксината работи??? Нали смисълът и беше да осигури свобода???

7

Анонимен

преди 2 години

След време града ще бъде обезлюден..

6

Анонимен

преди 2 години

Ние в Толедо вярваме в науката,----==----Ние българите не вярваме на науката. Вярваме на съседката че ваксинираните умират, на Борисов че ваксините са с изтекъл срок на годност, на Мангъров че ковид се лекува с аспирин, както и на отчето/пастора че Господ е нашата ваксина.