309

Levski

преди 2 години

защо няма новини, че евродепутатите започват да се събират, за да защитават основните права на гражданите на ЕС и да се противопоставят на задължителната ваксинация и зеления сертификатСъобщение за пресата Страсбург, Европейски парламент 21/10/2021???

308

Шаши

преди 2 години

Нещо става с този, ашлак. Лицето му се промени. Щом според него има епидемия, защо ваксинират. Нали се слагат ваксини преди епидемия. Или е нарочно да се постигне негативен резултат?

307

Анонимен

преди 2 години

Чакат ви поне 8 дози, така че всички, които са си слажили две, спокойно не свършва купонът до тук, още много боцкане ви чака, ваксинация, след ваксинация, след ваксинация,..... Хаха

306

Анонимен

преди 2 години

Вярно е, и не само блъснатите от кола ги пишат ковид, всичко го пишат ковид, за да могат да си налагат мерките, но няма нищо нека някои да си вярват, че живеем със страшен вирус, заслужавате съдбата си, и 100% да е ваксинирани населението на бг, пак ще има нови случаи, от уж нов щам и пак мерки и така

305

Анонимен

преди 2 години

В името на изборите и властта ще избият бая българи тия нещастници....

304

absurd

преди 2 години

Всички ще си минем по реда,независимо от каквито и да са мерки и ваксини

303

Анонимен

преди 2 години

Ами какво чакаш? Само за октомври починалите от ковид минават 3000. Колко още трябва да загинат?

302

Гъбъл Донев

преди 2 години

Всички сценарии са възможни.

301

Хващайте Гората!

преди 2 години

Ний не умеем да ценим и не сме привързани страстно кам нашата хубава природа. Защо? - Защото не я знаем, защото живописната природа не се изучава нито в кафенетата, нито в кръчмите. В кръчмите и кафенетата, сред удушливия дим, под влиянието на наркотическите и спиртливи питиета и озлобените газети, ще постоянствуваш да въздишаш бабешки, да скверниш хубава България със стереотипните фрази: "А бе българска работа", "българи-диваци, не ги ли знаеш", "българия-дивотия"...

300

Анонимен

преди 2 години

Каца, кой сее заразата наоколо, след като на масови събития се допускат само ваксинирани?

299

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 325 "Ха пробвй се бе *** да въведеш Локдаун от утре ще се вкиснеш отмах" Ще въведе и вие нищо няма да направите. Вече ви видяхме колко струвате.

298

Анонимен

преди 2 години

До пенсионер Ааааа между панедмията при Борисов и сега при Радев има няколко съществвени разлики: сега има ваксини, а тогава нямаше. Предишните нямаха завещан им модел за борба с тоя вирус, а тези имаха. Онези нямаха време, а тези имаха. При онези държавата ни не беше сложена в червен списък, защото всички държаваи бяха на това положение. Сега всички държави се васкинират яко, само нашите упраавляващи се провалиха по най-жесток начин. Мдааааа. Оказа се, че Борисов доста по-добре се справя.

297

Правилно г-н Радев

преди 2 години

Ваксини има оправяйте се

296

Анонимен

преди 2 години

Този *** защо не признае,че няма да има локдаун докато не минат изборите. Иначе Радев ще загуби много гласове. В момента управляващите ги интересува единствено обществената нагласа. Грам не ги интересува дали има места в болниците и свободни лекари. Успокояват се,че важните решения ще трябва да ги взимат тези след тях. Накрая ще ни прецакат като миналата година и точно за празниците декември всичко ще е затворено. Щото ноември не е било направено.

295

Анонимен

преди 2 години

До Шаши Не, не е вярно. Но на теб главата ти е блъсната безвъзвратно. Иначе нямаше да задаваш *** въпроси.

294

Шаши

преди 2 години

Вярно ли е че блъснати от кола ги пишат Ковид?

293

Handel

преди 2 години

България пак случи на министър на здравеопазването. Ъолкова ли няма кой да му обясни на тоя умник, че докато за ковид дават 5 пъти повече пари отколкото за инфаркт, всички болници се чудят какво да направят, за да си напълнят колкото се може повече легла с ковид болни?

292

пенсионер

преди 2 години

е как така пълен локдаун и затваряне на държавата бе кацарОФ , нали лошия Бойко го направи това а ти гореше маски , фигуранта обясняваше че вирус нема , като го обвинявахте че завишавал бройките на заразените и починалите ? значи ли че сега и вие го правите ? та кое точно ви е новото и адекватното на вашите мерки когато ни обяснявахте че вие знаете как да се справите с короната а Бойко не знаел ???ама за вас по важното е да правите лицеви опори !

291

Levski

преди 2 години

Евродепутатът Иван Вилибор Синчич (NI, HR) обедини усилията си с други евродепутати, които са против задължителната ваксинация и прилагането на цифровия сертификат COVID. Пресконференция на евродепутата относно злоупотребата със зелен сертификат - Европейски парламент - 21.10.2021 г. гледайте в youtube.

290

Анонимен

преди 2 години

До Гиб Мелсън "И между другото съм ваксиниран по принуда. В понеделник се ваксинирах с Джонсън за да мога да посещавам спортни зали." Значи си спортистче. :)) Това обяснява защо ти е толкова акъла :)))) Обаче, хем ваксиниран и се ползва от облагите на това, хем и реве за "правата" на неваксинираните. Егати лицемерието! И не се съмнявам, че доста антиваксърчета сте така. Той и Мангъров се прави на утрепан, но от сигурен източник знам, че Е ваксиниран. Дъртия само лъже сухите съчки :)))