79

Не ми пука за вас

преди 2 години

Пушите нали, пиете какви ли не ***, ядете кюфтета, кебапчета , наденици и всякакви *** - всичко това ви убива бързо. Лекарите ви казват да спрете, но кой ли вярва? умирате от инфаркти, живеете с болежки, които са лечими и при ранна профилактика могат да се премахнат, но никой не ходи на лекар освен в краен случай. и сега, когато умират по 100- 150 човека на ден , не вярвате на медицината, а на врачки, баячки и мангър ***! Ми *** тогава, щом ви е толкова акъла

78

Анонимен

преди 2 години

Днес видях пред Парадайз поне петдесет човека, които чакаха за тестове вместо да си направят ваксини.Повечето бяха много млади хора.Това необозримо бъдеще много ги плаши.

77

Талибан

преди 2 години

И не забравяйте, че преди да минат 14 дни след дозата, хората не се броят за ваксинирани. Демек, който умре от миокардит, перикардит, тромб и т.н. директно отива в графата ковидясал или слОчаенос!

76

Спокойно

преди 2 години

Вече се работи по препарат който ще неутрализира сегашните ваксини.

75

Сосидж

преди 2 години

На мен от факзер нищо не ми се случи. Боля ме два дни ръката, но е мускулна инжекция все пак. И пт такава за тетанус ме боля ръката после. Са монедин познат от тази на Модерна му падна нещо кръвното на няколко часа и това беше.

74

Анонимен

преди 2 години

За вярващите в прераждането няма странични ефекти.

73

Анонимен

преди 2 години

Евала на производителите. Произвели са елексир. Сега работят за създаване на елексир за вечен живот. Благодарни сме ви за вашата загриженост. Ама ако можете давайте си ги тия елексири само на роднините. Ние искаме да живеем. Може и да не е вечно, но в мир със себе си и природата

72

МАйка ми е лекар!

преди 2 години

До Анонимен - Страничните ефекти се появяват 7-14 дни след ваксинация. Към момента няма никакви данни в световен мащаб за трайни странични ефекти. Всички антиваксърски сайтове , всяващи страх и дезинформация биват оборени ежедневно. В Канада лиден политик публикува списък с 15 починали млади хора след ваксинация. Роднините на тези хора зпочнаха един по един да го съдят за лъжа, защото се оказа, че смъртта на починалите няма нищо общо с ваксините. Не разпространявайте неверни данни!

71

НЕСЕРИОЗНО

преди 2 години

За да бъде поставен СЕРИОЗНО въпроса за страичните ефекти трябв да са минали поне 8 години след ваксинация. Съответно някакви реални резултати ще има най-малко след 10-15 години, АКО ИМА КОЙ ДА ФИНАНСИРА КЛИНИЧНИ ПРОУЧВАНИЯ по темата! Преди това да се говори за страннични ефекти е НЕСЕРИОЗНО, т.е. това се е чиста ПРОПАГАНДА.

70

Анонимен

преди 2 години

В момента България е НОМЕР ЕДНО на глава от населението по смъртност от ковид в света. ДОКОГА???__________Я па чакам Афганистан да ни задминат по смъртност. Там са 0% ваксинирани, трябва да капят като есенни листа. Сирия сигурно вече всички са ритнали камбаната, пък за Египет, Нигерия и Сомалия да не говорим. Някак там където няма икономически интерес и няма виро3. Що така?

69

Анонимен

преди 2 години

Страничните ефекти за някои хора, особено преболедували и след това сложили ваксина, са смърт. Трайна и нелечима! Но ткава статистика липсва съвсем целенасочено.

68

Анонимен

преди 2 години

Що за заглавие как може сега да се говори за дълготрайни странични ефекти за такива трябват години, а не десетина месеца.

67

Вуте

преди 2 години

До ония дето мисли Левски за вирусолог: То пък ако можеше да разбираш, това което четеш, щеше да си много напред в живота. Имам предвид на интелектуално ниво

66

стига дезинформация

преди 2 години

Живея в Канада. Познавам няколко стотин ваксинирани. Нито един мой познат не е срещал виждал или не познава пряко починал или увреден с ваксина. В Канада над 78% от хората имат поне 1 ваксина и смъртността от Ковид е 20 пъти по-ниска от българската. Време е хората да спрат да вярват на лъжите на необразованите и да повярват на науката. Иначе ще се затрием като народ и вината ще е само наша. В момента България е НОМЕР ЕДНО на глава от населението по смъртност от ковид в света. ДОКОГА???

65

Анонимен

преди 2 години

С това дето ви дупчат може да компрометира вашата имунна система срещу коренно различни болести .Опазва ви от Ковид а ви сваля гащите, образно казано за Алцхаймер или рак.

64

Анонимен

преди 2 години

Когато ни заплашваха със страшния коронавирус не повярвах и отказвах ваксина.После заплахите на антиваксарите станаха ужасяващи за страшната ваксина.Тогава се ваксинирах.Мразя прогнози,които всяват страх и никога не им се поддавам.Бъдете като глухото жабче.

63

дааa

преди 2 години

След 5-10 години ще знаем дали има странични реакции , сега само може да гадаем .

62

Анонимен

преди 2 години

До ВутеНе знаех че Васил Левски е вирусологХА-ХА, но пък никога не е късно човек да научи нещо ново.Тъъъъп си та дрънкаш!!!

61

Анонимен

преди 2 години

Отложените странични ефекти не ги касае колко милиарда са вакснати!!! Те се появяват след време и ще боли много.

60

аналитик

преди 2 години

За да дишаме чист въздух на аспуха на автомобила кондензатор втечнител на газове и на система и в кръвта