109

Анонимен

преди 2 години

Абе не го ли разбрахте. Локдаун няма да има. Няма значение колко хора ще умрат. Целта е да не се застрашава втория мандат на Радев

108

Анонимен

преди 2 години

Аз искам да питам ваксарите,защо в цял свят където има нд 70% ваксинирани има рекордна заболеваемост. Що за ваксина е тази която си я сложил преди два месеца,уж ти е направила някакви антитела и накрая пак се разболяваш от въпросната болест.

107

до 139

преди 2 години

"За 13 смъртни случая,от които 8 на НЕваксинирани гастербайтери !!!Там цената на човешкия живот висока и е грижа на обшеството,егоисти такива"---------------Поредната лъжа. Върнаха маските защото броят на заразените ваксаджии започна лавинообразно да нараства. Слагат им пак хомотите да не вземе да ги гътне вируса, от който ги "пази" ваксината.

106

Случаен минувач

преди 2 години

Колкото легла се отворят - толкова ще бъдат запълнени. Болниците са търговски дружества. Плаща се за "Ковид" - за "Грип" не се плаща.

105

Стат

преди 2 години

Не се гаси туй що не гасне

104

Пророците

преди 2 години

Вярно че математиците говорят като пророци, ама хем цифрите им са оказаха достатъчно прецизни, хем болниците бързат да откриват толкова легла, колкот пророкуват математиците. Ей това наричам аз научен подход!

103

До 129

преди 2 години

За 13 смъртни случая,от които 8 на НЕваксинирани гастербайтери !!!Там цената на човешкия живот висока и е грижа на обшеството,егоисти такива !Тук умират по 150 души,а вие " аз го карах леко 'Затова и сте последни във всичко де !Защото сте злобни,егоисти,тарикати и неграмотни !

102

аууу

преди 2 години

Платеният Психопат Витанов пак се изходи!?! :))))

101

Анонимен 117

преди 2 години

Значи си взел правилното решение. Бъди демократ и либерал! Остави всеки да вземе своето решение!

100

Анонимен

преди 2 години

Е че как няма дасе достигнат заложените параметри,че те нали за това са заложени! А междудругото на Витанов не знам колко му плащат, но все ми се струва че малко за риска на някой да не му издържат нервите и да му пукне кратуната. че и по-лошо.

99

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

АЙДЕ ПАК ДА ХОДИМЕ НА ШИПКА И БУЗЛУДЖА ,БЕ.......РАДЕВ И КАЦАРОВ ЩЕ НИ ВОДЯТ.... !!!

98

Ти

преди 2 години

До МарияГрешка, голяма грешка. Взела си данните за ваксинацията в Швеция от БГ сайтове. Виж в сайта на шведското МЗ - 6,5%. Пак са двете цифрички - 6 и 5, но между тях има една запетайка. А за другите мерки какво ще кажеш? Ами няма ги там нашенските просташки мерки. И в резултат - в Швеция има най-ниска смъртност. И накрая - от какво е умрял един човечец може да каже само патологът. Другите, дето приказват, са само клюкари. Къде изчезнаха всички заболявания? Защо лекуват само едно?

97

Анонимен

преди 2 години

До "Ако през 80те една ваксина се е тествала за 5 години,днес тя може да се тества за 5 месеца." --- Като е така, защо не са приключили проучванията и мониторингът, а, многознайко? Няма какво да ми доказваш със статистика, писана от заинтересовани лица. Има си правила при въвеждането на лекарствени продукти и това, че СЗО се връткат, както е удобно, не значи, че няма други обективни организации, които чакат ясни резултати. Истеричен си, държиш се надменно, а дотук нямаш покритие. Кротни малко.

96

Анонимен

преди 2 години

"В Швеция са ваксинирани 70%, толкова и във финландия, затова няма маски."----------А в Белгия при 87% васкинирани защо върнаха маските?

95

До 125

преди 2 години

Лекар си ?

94

Анонимен

преди 2 години

Едно време когато се обаждахме на пожарната че има пожар те ни викаха вие подържайте огъня ние идваме Та и тия така

93

Анонимен

преди 2 години

Стига са ни пуашиИли бе, вирос нема!

92

Анонимен

преди 2 години

Има ли още балъци, които да вярват на приказките на анти-ваксърите от МЗ ?? Тези хора са на принципа "след нас - потоп". Ще устискат до 14-ти, след което ще завещаят. апокалипсиса който се задава на следващите които ще дойдат.

91

До ти

преди 2 години

В Швеция са ваксинирани 70%, толкова и във финландия, затова няма маски.

90

ВБЗ

преди 2 години

До АнонименТо беше ясно ,че толкова бързо създадена ваксина крие и много рискове.