196

Анонимен

преди 2 години

А как хора които сега са се боцнали имат антитела, след като доскоро ни лъжеха че се чакало един месец

195

Къде е?

преди 2 години

Червения сертификат за чума, антракс, рубеола, паротит и още много други?Дали Борисов НЕ е болен от туберкулоза? Защо се хвали само с 1 от възможни 50 бр. ваксини или терапии против особено опасни зарази?

194

Aнонимен

преди 2 години

Lina, компанията moderna се занимава с иРНК от доста време. Просто този тип ваксини досега не са стигали до хора. Идеята за такива агенти и ползването им е от 1981 г. От години е ясно, че имат потенциала да се направят бързо и евтино, в случай на възникване на пандемия. Моментът го доказа. Всичко е благодарение на една купчина учени и техните изследвания от над 30 години. Това са човешки животи, които са минали в работа по тази тема. А Вие с какво постижение за човечеството ще се похвалите?

193

Цццц

преди 2 години

НАЙ- ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ Е, ЧЕ КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ВАКСИНИРАНИ - ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ И УСКОРЕНИ МУТАЦИИ НА ВИРУСА. И ТОЛКОВА ПО- СЛАБО И ПО- КРАТКО ДЕЙСТВИЕ НА ДОГОНВАЩАТА ГИ ВАКСИНА. СКОРО МУТАЦИИТЕ ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА ЗАСЯГАТ МНОГО ПОВЕЧЕ И МНОГО ПО- СИЛНО И НАЙ- ЗАЩИТЕНИТЕ ДОСЕГА - Д Е Ц А Т А.

192

Lina

преди 2 години

Колко удобно. За препоръчване са САМО 2 ваксини . На Pfaizer и Модерна. Само с тях може да се пътува свободно. Джонсън нещо отпадна? Защо ли? Дали да не търсим причината , в това *** всички са подтикнати към тези ваксини , едната от които е изработена от компания, съществуваща от 10 г, собственост НА? Точно така - партньор на бил ге.йс- Ротшилд. Все случайно изгодни събития....

191

людоед

преди 2 години

Минаха се наше магнати с луксозните бункери дето им ги изкопаха е средна гора.Вече се продават апартаменти в суперстанцията на орбита вече изкарват модули . Инвестиционен проект има и за луната и Марс Земята ще е сметище у гробище и затвор.

190

Анонимен

преди 2 години

"Възможно е лица, притежаващи сертификати, издадени въз основа на положителен резултат от изследване за антитела, да получат погрешна уверенос.." то щото боцнатите немат такава. От кога са антителата няма значение, институтите кох и рокфелер потвърдиха, че имунитета на преболедувалите е поне една година - нещо, което не важи за ваксинираните

189

Aнонимен

преди 2 години

Такива като Вас, г-н Бънди поддържат наливането на огромни суми в болниците и опразването на аптеките от купчина лекарства. Това е само един от ефектите от антиваксърството в случая. :) Помагате на това, което наричате фармамафия. Но щом смятате, че е човешко и икономически изгодно, продължавайте. Догодина няма да ремонтират дупките по пътя, защото парите ще трябва да се пренасочат другаде.

188

Апокалипто

преди 2 години

Как цяло лято,при всичкия джангър по морето и заведенията нямаше ковид,и изведнъж алелуя,6000 на ден? Мислете малко бе приятелчета,сега е сезона на грипа,50000 теста на ден,лятото по 10000....

187

Проста математика

преди 2 години

колкото по-малко валскнирани, толкова по вече естествено преболедували, толкова по-малко 3,4,5,6,... реваксинация. Толкова по-малко пари в фармацевтичния картел.

186

бодибалдър

преди 2 години

Антисертификат за тези с анти тела.

185

ЗАЩО НАИСТИНА!

преди 2 години

Статията трябва да се преименова на "защо ни пращат за ЗЕЛЕН хайвер?" Според изложението - няма смисъл да се имунизираш щото не се знае колко антитела ти трябват и колко ще ги има налични и дали изобщо вършат работа! Поне изплюха камъчето!!

184

До ал бънди

преди 2 години

Напротив, колкото по-малко валскнирани, толкова повече пари за болниците, и толкова повече пари за всякакви други лекарства - кортикостероиди, антибиотици, антикоагуланти, витамини, минерали и т.н. Та къде е логиката Ви? Ако беше да гушат от тая работа с ваксините, досега другите компании да са ги убили, не мислите ли?

183

До 214

преди 2 години

Известно е. Всички имат описания. Достъпни за всеки, на официалните страници с НЕфалшива информация. Вдички са профилактични ваксини, а не лекуващи (като тая срещу бяс за пример). Нормално е да вдигнете температура, както и децата вдигат след ваксинация. Това е симптом на имунна реакция. Нищо повече.

182

фдуртъбуиг

преди 2 години

Сега разбрахте ли защо в самото начало преди инжектирането на хората лъжеха нагло по всички медии как химическите бъркочи на фармамафията давали 99 процента защита. Подлъгаха много народи и сега като са вече инжектирани им набиха зеления фашистки сертификат и хората с мал0умието си легитимираха престъпленията на политиците. В България НЕ ТРЯБВА да им позволяваме да ни наложат зелен сертификат.

181

Ал Бънди

преди 2 години

Ваксина = парички за политиците и мед. мафиятаЕстествен имунитет след преболедуване = няма паричкиКойто още използва органа между ушите си разбира за какво говоря.Който не, да се боде и да не ни занимава с неговите страхове.

180

Анонимен

преди 2 години

Не са посочили основната причина - ще паднат продажбите на ваксините

179

Aнонимен до 215

преди 2 години

Пхахаха. Станахте за смях. Всички знаем, че коронавирусите имат "коронка" от шипчета, та затова ги наричаме коронавируси. По генетични характеристики очевидно е нов коронавирус. Там няма как да се излъжете. Недейте лъга хората с Вашата некомпетентност, наивници бол.

178

До сососито

преди 2 години

Ако от ваксината се тресе 2 нощи, представи си как се тресе поне 22 от ковид. Има разлика, нали?

177

Анонимен

преди 2 години

До не разбрал Вече е известно. Има официални резултати от лабораторните изследвания на всички ваксини. Пълни са с графенов оксид и метали. Ваксините са изключително опасни и могат да доведат до смърт и автоимунни заболявания