295

Анонимен

преди 2 години

Да пояснявам ли още, гербав :)

294

Анонимен

преди 2 години

Щом са рискови, както и вие твърдите, как да му се невиди, решихте че точно ковид ги е убил, след като от тези болести се умира и без ковид?Нещо пак липса на логика.Ваксините не се ли слагат само на напълно здрави хора?Или покрай тая пЛандемия и това правило отпадна?

293

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 307 Няколко пъти написах, Вие все не знаете :) Нали бяхте много умен :)

292

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 306 Написах вече - рискови са сърдечно-съдови, диабет и затлъстяване. Всеки един списък на починалите Ви го казва. Как не сте забелязали, при цялата Ви самохвална интелигентност :) Та, болните с тези заболявания са рискови и трябваше единствено те да се ваксинират. Това са рисковите ваксинирани. Защо аз да представям статистика? Не аз събирам всички тези данни. Здравната система я събира информацията, тя е длъжна и да я даде.

291

Анонимен

преди 2 години

Знаете ли какъв им е големият проблем на ваксърите с нас неваксинираните?За разлика от тях ние не сме представени официално по никакъв начин. Ние дори нямаме име, те решиха и ни измислиха име- антиваксъри, което е много неправилно, защото съм сигурна че всеки от нас има задължителните ваксини. Ние не сме излъчили официален представител или институция,която да ни представлява, накратко те не могат да персонализират, нямат лице, което да мразят и атакуват)

290

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 305 "То голяма конспирация, когато някой крие част от истината, да си помислиш, че те лъже :)" Каква "част от истината" се крие? Ти не можеш даже да дадеш дефиниция на това, за което искаш информация. Буквално искаш да ти се "даде информация" за нещо, което не знаеш какво е!

289

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 302 "И къде е налична статистика за рисковите ваксинирани, гербав?" За да отговоря на въпрос е нужно да знам какво означава това. Вече ти казах, дай дефиниция на "рискови ваксинирани" и ми представи КАКВАТО И БИЛО СТАТИСТИКА на такива срещу "рискови неваксинирани". Чакам.

288

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 301 То голяма конспирация, когато някой крие част от истината, да си помислиш, че те лъже :) Метафорично :) Давайте цялата информация и няма да има конспирации.

287

Тоше

преди 2 години

Минимизирането на риска за собственото здраве е личен избор.Конституционно заверен , все още.

286

Анонимен

преди 2 години

До Шаши "Има ли още някой да вярва, че ваксината лекува?" Ваксините не лекуват, а предпазват в голяма степен от тежко разболяване и смърт. Ако човек твърди, че ваксината "лекува", значи е напълно неграмотен.

285

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 301 И къде е налична статистика за рисковите ваксинирани, гербав?

284

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 296 "Липсата на информация също е информация" Да, показва, че лицето, което предпочит да работи с информация, предпочита да работи с липса на такава е склонно към конспиративни теории. Ако е умишлено, то е защото така му е наредено, ако е без да иска, то е защото лицето е неграмотно да се справи с наличната информация.

283

Кунчо-Мунчо

преди 2 години

Кой е този "друг", заради който да ограничим правата си и да доразбием и без това жалката ни икономика?!? Този друг вече е ваксиниран, а ако не е, значи е един от нас - мнозинството, а ние - мнозинството, не желаем повече безсмислени мерки!

282

Тошо

преди 2 години

Не е нужно да се вярва че ваксината лекува г-н ШАШИ, тя минимизира риска при заболяване, за да протече по леко, тя не лекува!Добре е да използваш мисълта си по активно, от 13.03.2020 г. до сега само това се обяснява и ето....има още не разбрали!Сам прецени какво да правиш, отговорността е на всеки един човек!

281

Шаши

преди 2 години

Това ваксините са страшно лекарство. Ваксинираш се и се разболяваш.

280

Анонимен

преди 2 години

Ваксините не лекуват а предпазват за последната обаче още явно събират информация

279

Анонимен

преди 2 години

До Нем 294 Липсата на информация също е информация ;)

278

Шаши

преди 2 години

Има ли още някой да вярва, че ваксината лекува? И от какво лекува не е ясно.

277

Нем

преди 2 години

До Анонимен 293,Няма да получите такава информация, аз също чакам за подобна статистика, но явно не е угодна.

276

Анонимен

преди 2 години

До правят ни на маймуни,Защи никой от т. нар. Специалисти не вземе да каже колко от заразените неваксинирани се заразяват втори път.От две години чакам данни за това, но все няма))