48

ИТН

преди 2 години

Сега си спомних,че оттеглиха шнорхела, щото ги беше страх Герб и Дпс да не им гласуват кабинета на пук и на майтап. Честно няма такива ***.

47

Анонимен

преди 2 години

Ми ГЕРБ, ако се баха отказали от зиборите, ехеее ... сега къде къде по хубаво щеше дай.

46

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 54 - Не и на моя. Данък не псъм плащал от 18 годишен, а голямата част от стоките и услугите, де ги ползам, са все далавери и не плащаме и ДДС. Умеен умеееен! Ней кат ВАС!

45

Анонимен

преди 2 години

Ако на мястото на Тошко Африкавски беше Иво Сиромахов още при първите избори щеше да има правителство. Но той е умен и сговорчив. Винаги е готов на кампромиси и умее да сплотява. Затова Късият не го постави да го представлява а избра такъв като него с две гънки в тиквата. На тези избори ще са 4 процента. Вместо да управляват ще са патерица на някой и ще му крепят яйцата. Както крепяха яйца шкембе войвода скатажията и магарешкина на големата глава. Като не целуват попа по ръката ще го по газата.

44

Анонимен

преди 2 години

кой е по-лоен: Тиквата, Шиши, Шкембе-войвода?

43

Анонимен

преди 2 години

46 Само с песни, държава не се управа, а и текстовете лъжат. По чалгарски, да зарибяват такива, като тебе. Сега си сърбай попарата, 500 млн за изборите, ще са от гърба на всички българи.

42

Анонимен

преди 2 години

Добре де, нали сме пазарна икономика и бизнеса е най-важното при капитализма. Слави е просто един талантлив бизнесмен с интуиция който прави пари от пpocтащината, пошлостта и низките животински инстинкти на българите, а последните са в изобилие, и от тук естествено - изобилие от пари за Слави. Какво ви е виновен Слави, че е намерил успешен бизнес модел? Слави ли ви е виновен за вашата пpocтащина и живодинското ви ниво и за това, че сте избрали да им служите?

41

Анонимен

преди 2 години

18 И Путин е по-умен от теб, би ли гласувал за такъв като него?

40

ИТН

преди 2 години

До Итн -нулев капацитет Така е, ама не можеш да отречеш, че ако Плагията писхопат беше станал вътрешен министър щеше да е перманентно шоу.

39

Анонимен

преди 2 години

39 Персонализирането в политиката е много опасно. Политически противник/партия/, се побеждава само на избори и в парламента, чрез алтернативни политики, в полза на гражданите. Каквито ИТН нямат.

38

Итн -нулев капацитет

преди 2 години

Тези избиратели къде са били последните 30 години? На Марс? Итн е управлявана еднолично от диваните, по които лежи клоуна на учиндол. Оттам изпраща някакви хора, които на секундата да изпълняват някакви задачи. И от този скаран с всеки човек, с бившите си колеги, с повечето артисти, с повечето певци на България, доказал, че е недиалогичен и вманиачен какво точно очакваха тези негови избиратели? Отделно партията му се състои от сценаристите и случайни хора като репортера. Имат нулев капацитет.

37

Анонимен

преди 2 години

Бойко е като изваден от песен на Слави... далавери, кюлчета, пищаци, мацки за по 5000...

36

Анонимен

преди 2 години

Каква е била целта на такова поведение от страна на ИТН, времето ще покаже. Дано само не е онова за което всички си мислят.

35

Анонимен

преди 2 години

Асен Василев е токова почтен, че е назначил за шеф на НАП данъчен измамник и то доказано с подписа на измамника под ревизионния протокол.

34

Анонимен

преди 2 години

Тиквата още ли не е избрал магарето за изборите?

33

Анонимен

преди 2 години

Според мен, провалила се политическа формация, нанесла огромни финансови щети на държавата, като ИТН, няма място вече в парламента.

32

Анонимен

преди 2 години

Факт е, че от новите партии нищо не става. Всичките са разлигавени дъщери и синчета на комунисти.

31

МНЕНИЕ

преди 2 години

Всички гербаджии и депесари жадуват да се върне Борисов на власт , и Гешев да стане пожизнен Главен Прокурор . Има обаче една Бългаска Поговорка - пилците се броят на есен - тоест колко са избягали на топло .

30

ИТН

преди 2 години

Мислех си, когато Слави се кандидатира, че той ще опита да е българския Тръмп, шоумен станал политик, Обаче каквато ни е държавата такъв ни е и Тръмпа.

29

Анонимен

преди 2 години

44 Така де, точно за това иде реч. Дадоха обещания, но тези, които трябваше. От мажоритарния вот, се изнизаха, като мокра връв...Защото е кауза пердета. Не напразно, ИТН подкрепят Радев, своя ментор. Сега той ги замени с друг проект.