263

Анонимен

преди 2 години

Истината е че се чудят какъв проект да спретнат, та да отстранят ИТН, аз немога досега да си спомня такова медиино натрапване за все още нестартирал проект, да си припомни как медиите мълчаха при референдума на Слави и после при сформирането на партията, пълно медиино затъмнение, а тук точно обратното, ама какво да правиш 112 място:)

262

Анонимен

преди 2 години

Подмяната Продължава!

261

ха ха

преди 2 години

Ами те ни оправиха вече цените къде отидоха, а те се правят на ЛУДИ

260

Гербер

преди 2 години

До 276. Хе-хе, и как точно Бойко се понесе с гръм и трясък надолу? Като отново е първа политическа сила и то с преднина. Тъппанар.

259

Анонимен

преди 2 години

Бившите партньори на Василев казаха че е изключително умен измамник и крадец, те вложили милиони в разработката на софтуер, а той го продал на китайци, и тези ще управляват парите на държавата.

258

Гражданин

преди 2 години

До 276. И ти си глу.пав. Та тези двамцата са точно фасада на едни други мутри. И защо забравяш, че много бързо ги разкриха какви мошеници са - единият финансов, другият паспортен.

257

О хо хо

преди 2 години

НОВИТЕ ЮПИТА. ЩЕ НИ ОПРАВЯТ ЗА ПО- МАЛКО ОТ 800 ДНИ. МИЛИАРДИТЕ ОТ ЕВРОПА СА ЖЕЛАНИ КАКТО ОТ РУСКИТЕ, ТАКА И ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ ПРОКСИТА.

256

Пустиняк

преди 2 години

И тия са за кокала. За нищо друго не са се върнали.

255

Анонимен

преди 2 години

273 Добре платеното политическо чудовище Петков-Василев, говори това, което искате да чуете, но прави това, което му каже Радев/Путин. Деса, голямото стъпало, приглася.

254

Реалист

преди 2 години

До 273. Глу.пав наивник, че те всички казват това, което си говорите вкъщи - и ИТН, и Маямата, и БСП, че и Бокича даже най-добре го прави. И каракудите като теб се хващат.

253

Анонимен

преди 2 години

за мен са си проксита на ГЕРБ, нема логика такава медиино натрапване и да не са свързани с Баце, а и да не забравяме че Асенчо беше министър не при някой друг, а при Плевнелиев

252

Анонимен

преди 2 години

БТВ вече часове наред рекламират двамата измамници, много странно.

251

Анонимен

преди 2 години

И тия мечтаят )с 9 %които им дават сега ,е пълно нищо,по интересно че за Борисов дават 24 % както е тръгнало до ноември ще бъдат 30 %пълна голяма лъжа )

250

Анонимен

преди 2 години

276 "Момчетата", вършат чудесна работа на петата руска колона у нас и Радев. Всеки народ си заслужава господарите.

249

Рицарите

преди 2 години

на почтенността с топки, за три месеца направили вълшебства, и дадоха и веднага отговор за инфлацията и високите цени, да се вдигали заплатите, мхм дрън, дрън - ей сега ще гласувам за тях и да ми се увеличи заплатата веднага моля

248

Анонимен

преди 2 години

И това ако не е поредния Месия ! Груба грешка - много си млад , зелен и наивен ! - Тука е България ! Ще бъдеш задължително под 4 % , като за начало !

247

Анонимен

преди 2 години

Кампанията на руските и българските репресивни служби, тече с пълна сила. Те правят и пиара на двамата наемници. Никой ли, не се запита, кой плати, или присили опиянения наркоман, да "заплаши" Ива Митева, така че, да бъдат обвинени за това ГЕРБ-СДС. Подготвила същия сценарий и с жената, и децата на спеца по укриване на ДДС, Спецов. Били заплашени със смърт, от бизнесмен, който никога не бил проверявам. Нека да кажат, кой е този бизнесмен. И дали това е вярно.

246

Бай ганьо

преди 2 години

*** е достатъчно глу.пав, за да се върже на ПОРЕДНИТЕ месии и да настъпи поредната мотика. Чакам Ива Митева да заяви участие в изборите и да обере поне 1/3 от гласовете за Петков и Василев.

245

анонимен

преди 2 години

След време Киро като се прибере в Канада обеща да почерпи!

244

Анонимен

преди 2 години

Киро е лъжец, и не се свени да лъже, с двойно гражданство беше министър, а това е в разрез с основния закон, конституцията.