160

Дядо ПОП със КАСКЕТ

преди 2 години

Аз говоря само с БОГ!

159

Анонимен

преди 2 години

В нормалните партии има оживени дискусии, мнения, демокрация, избори, решения, но псевдопартия ГЕРБ е мутрототалитарна комунистическа организация, пълна с комунистически хардлайнери и техните деца. Управлява се по диктаторски правила, при строга йерархия и робско подченение. Всеки мислещ човек там бива изключван или принуден да си мълчи за да оцелее.

158

Даа!

преди 2 години

До МАФИЯТ ИМА ПРЕЗИДЕНТ...Народа гладува от НАСЛЕДСТВОТО на герб !

157

До 165

преди 2 години

Време е да ми го полапаш малко!

156

Български език

преди 2 години

Нема такъв правопис бацЕ! Начиии ками тази статия на коляното ли я писа бе моме?

155

МАФИЯТ ИМА ПРЕЗИДЕНТ

преди 2 години

В БГ Е ТАКА..... ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ - ЧЕРЕПА, БОБОКОВИ, БАНЕВИ, АРАБАДЖИЕВИ, СТАЙКОВИ, ВАСИЛЕВИ, ПРОКОПИЕВИ,...... СА НЕДОСЕГАЕМИ...... НАРОДА ГЛАДУВА............... БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПРЕЗИДЕНТА НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ-..РУМЕН РАДЕВ.....

154

Анонимен

преди 2 години

Гербаси да не би толкова крадяли, не би от власт завинаги паднали!

153

До 159

преди 2 години

Хайде да ми полапаш малко!

152

Анонимен

преди 2 години

Кой смачка делата срещу герберите че даже не стигат до съда... Как съд да гледа дело срещу герберско величие като няма кой прокурор да му повдигне обвинение и кой да внесе обвинителен акт в съда?

151

ТРОЕН МУТРОСТАНДАРТ

преди 2 години

ГЕРБ - депутат - определение - кукла на конци, която сутрин, обед и вечер може да гласува три противоположни закона, стига един човек да и нареди тези три абсурдни неща. Говори за собствените си провали празни и наизустени неща, как след 12 години управление още Станишев,Костов и хан Аспарух са и виновни, че България е първа по корупция в целия свят! Да е партиен бояджия като Гърневски и Боков е предимство за по-висок пост в антипарламентарната Трупа.

150

Анонимен

преди 2 години

На Гешефтев му разтурят келепира та затова кви чи като п расе преди коледа!

149

Анонимен

преди 2 години

герб - ПСЕВДОПАРТИЯ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОЯТО СЕ СЪСИПА ИКОНОМИЧЕСКИЯ РАСТЕЖ В БЪЛГАРИЯ ЗА 12 ГОДИНИ И РУМЪНИЯ НИ ИЗПРЕВАРИ С 50 ПРОЦЕНТА ПО-ВИСОК ИКОНОМИЧЕСКИ СТАНДАРТ. КОЙТО ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ ПОВЕЧЕ ИМА НУЖДА ОТ СПЕШНА ПСИХОЛОГИЧЕСКА ПОМОЩ. 2008 - 6 ПРОЦЕНТА РАСТЕЖ, 2021 - 11 ПРОЦЕНТА РАСТЕЖ, А МЕЖДУВРЕМЕННО ПРИ ГЕРБ - ПО ЕДН ПРОЦЕНТ СРЕДНО НА ГОДИНА РАСТЕЖ, ЗАРАДИ МЕГАКОРУПЦИЯТА. СРАМ И ПОЗОР

148

ТРОЕН МУТРОСТАНДАРТ

преди 2 години

ГОСПОДИН ГЕШЕВ, ЗАКОННО ЛИ Е ГЕРБЕСТИ ФИРМИ ДА СТРОЯТ МАГИСТРАЛИ, ПРЕДИ ДА СА СПЕЧЕЛИЛИ ТЪРГ И ПРЕДИ ДА ИМАТ СТРОИТЕЛНИ КНИЖА И ИМОТИТЕ ДА СА ОТЧУЖДЕНИ И ПЛАТЕНИ НА ТЕХНИТЕ СОБСТВЕНИЦИ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!МОЖЕ ЛИ НЯКАКВА СИ ФИРМА ДА ОТИДЕ И ДА ЗАПОЧНЕ ДА СТРОИ КЪДЕТО И КАКТО И СКИМНЕ?!?!?!?!?!?!?! АМИ АКО ПРОЕКТА Е ПО ДРУГО ТРАСЕ, КОЙ ЩЕ ПЛАТИ СМЕТКАТА ЗА УНИЩОЖЕНИТЕ НИВИ НА ХОРАТА?!?!?!?!

147

Анонимен

преди 2 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ ТАКИВА АЛЧНИ СЪЩЕСТВА ДА НЕ СЕ ДОКОСВАТ ДО УПРАВЛЕНИЕТО - ГЕРБ ПРИ НДСВ, НДСВ КЛОНИНГА ДА СЕ МАРГИНАЛИЗИРА ДО НУЛАТА.

146

alf

преди 2 години

иванчева виновна ли е, арабаджиеви виновни ли са. има ли прокуратура или всичко беше скалъпено за пред хората. цветан василев, божков, очите какво се случва прокуратурата има ли спечелено дело

145

Анонимен

преди 2 години

За ГЕРБ е ясно, че искат да няма пари за заплати и пенсии, а само за ФОНД ГЕПЕНСОН. Има и отчесленийца от нашите данъци за да се води дезинформационна кампания по подобни сайтомедии-комедии по принципа на бай *** абе и ГЕРБ са маскари и всички са маскари, само че 11 процента икономически растеж при правителството на Румен Радев от леви и десни експерти показва, че маскарите са си в ГЕРБ - В ГЕРБ е тяхната среда.

144

Иван

преди 2 години

Има ли някой, който да му вярва на този ...

143

ТРОЕН МУТРОСТАНДАРТ

преди 2 години

ГЕРБЕСТИЯ САЙТ колкото и да водите пропаганда се вижда отчаяно алчната ви партия - вчера от алчност излязоха от парламента за да не гласуват поне една известна нормализация на пенсиите на хората с бели коси, нашите майки и бащи! Анатема Шайкааааааа! И с милиардите господ ще ви прибере на оня свят! Няма да се спасите от гнева му, обирджии на собствения си народ!!!!! И патерицата ви Слави жалъъък та кърти!

142

Анонимен

преди 2 години

По принцип спец съда требва да се занимава с мафията или прегрешилите властимащи, обаче освен "спец" съд има и "спец" прокуратура, които не са осъдили никой през тези 30 години преход :))) Не че не са им вързани ръцете, то с тези закони, при добър адвокат винаги ще се измъкнеш.....хахахаха :))) Видяхте Иванчева как е хванаха, когато и пробутаха белязани банкноти евро, тоест имаше физически контакт, записи от камери и подслушвателни средства, не се приемат за доказатетелство :))))

141

Анонимен

преди 2 години

Най-корумпираната институция! Най, най, най. Личен опит.