80

До пропляците на Евр

преди 2 години

Абсооютно точно казано!Просто казано,глуп***ците са твърде глуп***ви ,за да осъзнаят,че са глуп***ци!Това е когнитивна склонност, при която неквалифицирани индивиди страдат от илюзорно превъзходство, поради което погрешно оценяват способностите си много по-високо от средното.Тези хора имат нисък интелект, сравнително по-скромно ниво на квалификация и тесен кръгозор.Но парадоксалното е,че в своята некомпетенция те откриват знание и самочувствие и парадират с това нагло и открито,все едно са институция

79

Ro

преди 2 години

Като видяха изгода, веднага се сурнаха да дуднат за висока смъртност. Каква загриженост, браво! Допреди две години никой не го беше еня, че измираме като мухи от какво ли не, благодарение на нискокачествения живот, ужасното здравеопазване, мръсният въздух, лошата храна и прочее. За тия констатации кинти нема, нали, не беше важно, ама сега... олее, закахърили се. Лицемерни гнIди ненаяли се.

78

Анонимен

преди 2 години

България ПЕТАТА по смъртност в Европа. Преди нас са унгарците, чехите, босненците и черногорците. Е, все отбор юнаци!

77

От Анонимен

преди 2 години

До Пак лекарите ДА! КОРУМПИРАНИТЕ ЛЕКАРИ СА НИ КРИВИ! ДА НЕ ЗАПЯВАТЕ ОТНОВО СТАРАТА ПЕСЕН, ЧЕ ВСЕКИ КОРУМПИРАН МЕДИК Е НЕВИННА ЖЕРТВА? Ако е така, не ни трябва вашето "поучение". Оправдавайте някъде другаде престъпниците.

76

Анонимен

преди 2 години

Българите като етнос са носители на ДОБРОТО. Просто функционираме добре в група, когато се спазват моралните категории. С назначаването на омра-зи на власт, с даването на пари на НЕ-ГОДНИ хора се блокира естественият стремеж на българина към добродетелност и справедливост. Всичките ни национални герои са морални стожери. От нас зависи дали ще толерираме чуждите изм-екяри или ще бъдем достойни хора. ЕЗИКЪТ НА ОМРАЗАТА РАЗЯЖДА ДУШИТЕ НИ.

75

Анонимен

преди 2 години

Така ли било значи? Ами какъв процент от цялото население е ваксиниран? Пак толкова някъде? Сега, ако 60% от населението се ваксинира, ще се окаже че 60% от умрелите са били ваксинирани! Тези цифрови еквилибристики нищо не доказват.Много неубедително...

74

Анонимен

преди 2 години

Кога ще престанем да плащаме на биг фарма за измислени лекарства и ще си сложи безплатна ваксина. Май никога. Човешката глупост е безкрайна. Даваме хиляди за лекарства и тестове, а отказваме безплатна ваксина. Спонсорирано от биг фарма. Толкова е лесно да се манипулират глупаците.

73

Пак лекарите

преди 2 години

До Анонименса ви криви,нали. Я елате в Лондон да плащате по 200 паунда за преглед само в българската клиника тук. А редовната рецепта е -пийте парацетамолче от всички английски джипита. В БГ за 26 лв. искате като английска кралица да ви галят.

72

Тогава

преди 2 години

До Кал-Ел ; какво се шашкате от броя на умрелите ? Дошло им времето - умрели. Никой не е останал за разплод.

71

Анонимен

преди 2 години

Преписахте протокола за лечение на американците. Това, че има родни проучвания за ползата на Хидроксихлороквин и Ивермектин-няма значение. Дори Докаициклина в американския протокол препоръчахте при положение, че Сумамед доказа действието и и българите не са африканци, имат пари да си купят добър антибиотик.Но какво искаме от един лекар-бюрократ, който е работил с живи пациенти 2 години за 30 годишния си стаж в НПО.

70

Прошляците на Европа

преди 2 години

Най-големите прошляци в ЕС естествено не вярват на нищо щото са прошляци. Затова и никога няма да стигнем дори до средното ниво на стандарт на живот в ЕС. От българите сигурно има макс 20%, които са нормални граждани , останалите са пълни смешници. И тука аз не говоря за или против ваксините ами по принцип, но ясно се вижда и по начина по който това се отразява на ваксинирането, както и естествено във всяка една друга сфера от живота.

69

Анонимен

преди 2 години

Ваксърите умират като мухи по болниците. Аз отивам да си сипя една водка и се запуквам да ям и пия от сутринта. Ум царува, ум робува, ум патки пасе ;))

68

Анонимен

преди 2 години

България е първа по смъртност в Европа и без ковида! Заслугата е на новите капиталисти!Направиха лекарите търговци (с активното докторско участие, да не си помислите, че са имали нещо против!). Няма по-порочна здравна система от българската - доплащането и плащането под масата са масова практика.В областните болници има активно смесване на потоците, а отношението към болните и безпомощни хора е като към животни! Всички престъпници ще си получат заслуженото, ще дойде и този ден!

67

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 64Боцкай се колкото си искаш, демокрация сме, само недей да пропагандираш, колко хубаво е да се боцкаш по-неколко пъти на година......хахахаха :))) Ако дилърчетата са те отрязали, ще ти намеря нови, само недей да меташ глупости в пространството.....хахахаха :)))

66

Анонимен

преди 2 години

До Тъжната истина: Разбираме, да! Нещо против? Не сме ограничени като теб.Ти сигурно си некадърник с две леви.

65

Анонимен

преди 2 години

Високата смъртност у нас няма нищо общо с неваксинирането. Дължи се на лошия здравен статус на населението, провала на здравеопазването, корумпираните лекари, вписването на умрели от инсулти и т.н. като умрели от ковид и пр.

64

Кал-Ел

преди 2 години

До 70. Кой хленчи? Искаме отпадане на всички "мерки" заради несъществуващия "вирус" и да си живеем като лордове. Ние сме тарикати, само ваксърите като теб хленчат.

63

Анонимен

преди 2 години

До АнонименПо-добре е да си го изкараш неваксиниран, само 1:200 смъртност. А при ваксинирането е цели 1:30000!

62

Умен

преди 2 години

Нали рИкията е еликсир и спасителка от всичко.Наливайте дъртите с кило и канче шльокавица и ще живеят до 120 г. Кво ми хленчите ...

61

Анонимен

преди 2 години

До ОПЛ Кога ти е следващата доза, наркоман.