105

Анонимен

преди 2 години

Гопниците така си пееха един век как щял да се разпадне капитализма а сега в Рушия е див капитализъм. Толкова дивашки капитализъм като руския е непознат за историята!

104

do 131

преди 2 години

И какво ни е виновен ЕС ?Сърбия и Русия не са в ЕС пък са на същото дередже.ЕС поне малко ни натиска да вршимм работа някаква.

103

Анонимен 121

преди 2 години

Ами всъщност бях в Нант, не в Париж.

102

Факт

преди 2 години

16 години в ЕС - демографска криза, най-бързо измираща нация, села призраци, страховита бедност, вилнееща престъпност, мародерства над безпомощни стари хора, съсипано здравеопазване и образование.

101

Анонимен

преди 2 години

САЩ отстъпват по всички фронтове, Европа е в тежка икономическа и политическа криза. Икономиките на източна Европа бяха опустошени, вече не са конкурентна заплаха за западните компании, източа Европа вече се превръща в тежест за Запада, а към това се добавя и ситуацията с ковид-19. Много е вероятно Западът да се отвърне от източна Европа и отново да въведе рестрикции. С новите си технологии Русия може да помете ЕС и САЩ за минути, санитарния кордон пущечно месо източно европейци вече е безполезен, бедните източноевропей се превръщат в тежест за запада

100

xaxsasб

преди 2 години

Общността се гради от симбиозата мъж-жена. На единият пол му е внушено, че трябва да си връща на другият за "патриархално тираничното" минало и резултите са налице. Стотици милиони мъже и жени никога няма да си създадат семейство по простата причина, че няма симбиоза а състезание. Липсата на предаване на ценности през поколенията създаде ситуация, в която 90% от жените искат 20% от мъжете. Системата е пред крах, но това е нормално. Когато се срути, ще бъде изградена нова. С нас, без нас все тая.

99

До Анонимен 88

преди 2 години

Мъжки, трябваше да си малко по-конкретен. 15 години вече си в грешка. Аз отсега пророкувам следното: след около милиард години Слънцето ще се превърне в червен гигант и ЕС със сигурност тогава ще трябва да е в миналото. Та, кога до очакваме сбъдването на великото ти пророчество, по-конкретно?

98

А

преди 2 години

*** той умрял ***....!? Колко повече да падне?

97

Анонимен

преди 2 години

И кои са тези народности в Русия които ще се отделят?Спокойно такива няма никой не желае да се отделя

96

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 112 --- Явно не сте излизали от Париж, който самите французи наричат НЕфренски град. Така стоято нещата и с други столици или големи градове, като Брюксел, Лондон, Ню Йорк и прочее. Излезте от Париж, попътувайте из страната - Бордо, Лион, Страсбург и където ви видят очите и ще радвате на 99% бели франсета със сини или пъстри очи и светли коси.

95

Анонимен

преди 2 години

Никой в ЕС не иска България. На тях - САЩ и ЕС, им е нужна територията на България и Румъния, като България е по важна. ЕС и САЩ просто си взеха територията, а към нея трябваше да вземат и нещото българска държава и народ. Влизането на България в ЕС беше катастрофа за България, ЕС доуби българската икономика за да ликвидира всякаква конкуренция, и я заместиха с клиентелистки режим под формата на "помощи" (евро-пари) за местната политическа върхушка която ги краде, стига да изпълняват нарежданията и да не забрявят да дадат процента на добрите чичковци от Брюксел.

94

Мигрантите?

преди 2 години

Икономическа и политическа криза, фашизъм, ЛГБТ ценности, демокрафска криза, застаряващо население. Мигрантите са най-малката грижа, просто ги използват за да отклоняват вниманието от истинските пропблеми. Абсурд е да се сравняват с варварите които опустошиха Рим - това са хора бежанци, има и терористи сред тях, но не са тълпи от въоръжени варвари.

93

Анонимен

преди 2 години

Евросъюз - потъващ кораб. Путин искаше да го спаси, но вече не му трябва. Той беше предложил съюз от Лисабон до Владивосток. Сега вече евросъюза да го спасяват САЩ и мюсюлманите.

92

Споко

преди 2 години

До АнонименПреди 23 години бях в ПАриж и беше същото

91

Анонимен

преди 2 години

СССР никога не се е разпадал Таджикистан Туркменистан Узбекистан и тн винаги са били с Русия и искат близост с нея.ЕС никога не е съществувал това е продължение на Третият Райх но със сравнително мирни средства.Но германия си отива глътка въздух им даде анексирането на ГДР и работниците от Изток но вече работници има само от Афганистан и СИрия и ще има гражданска война немците са свикнали да са доминиращи и не търпят мулти култи

90

Анонимен

преди 2 години

Преди 10г. отидох за първи път във Франция за 6 месеца - още тогава, а беше много отдавна, най- силно впечатление ми направи колко много черни и мюсюлмани има. Направо масово и то мюсюлмани от Африка- Алжир, Мароко. Вървиш си посред бял ден по улицата и черен те гледа зад пердето, мюсюлмани надничат през стъклото на колата. Страшна работа!

89

Анонимен

преди 2 години

И Радев, и Радев, не забравяй и комуниста Радев.

88

Анонимен

преди 2 години

Дори такава жестока империя като империята на Чингис Хан не са се опитвали да променят културата и вярата на завладените народи. Живейте както искате, само плащайте данъци. Русия е живяла столетия под монголско владичество, и повечето руснаци дори не са го усетили. А фашистите от ЕС си мислят, че могат - хем да грабят, хем да налагат нравите си и извратените си ценности.

87

Prokurora

преди 2 години

Всеки, който пътува в така наречените бели държави, ще забележе, че въобще не са бели. Виена заприлича на Кабул, само ***, косовари, афганистанци, престъпност до небесата, кражби изнасилвания. В Париж и Берлин не е по-различно, така че ЕС се е разпаднал!

86

Анонимен

преди 2 години

СССР изкара 70 години, ЕС и 20 години не можа да изкара. Беше се разпаднал още 90те, но после излъгаха източно европейците и разграбването на източна Европа им даде малко въздух. Но сега няма вече на къде, след напускането на Британия кораба потъва.