60

Стефанов

преди 2 години

До Анонимен Избори през 3 месеца излизат значително по-евтино на държавата от стабилността на Буда. Достатъчно напълни джобовете на Пеевски и ортаците му.

59

Анонимен

преди 2 години

Като гледам бвп то се увеличи двойно износа мина 30млрд не знам кой бизнес е мачкан

58

Къде да се връща ?!

преди 2 години

Защо по дяволите не е в килия , и защо вече Герберчетата не са с присъди ???!!!! 12 години геноцид на Българският бизнес и народ .....

57

Гражданин

преди 2 години

До пипи. Хе-хе, само че не зависи от теб. Защото ти си никой/я.

56

Анонимен

преди 2 години

На едните избори гласовете били купени бюлетини подхвълени е смениха ги президента им направи изборите и пак нищо не направиха какво очакват 150 депотати ли да имат

55

Реалист

преди 2 години

Че Борисов няма да се върне, той самият не иска повече да управлява. Но има достатъчно други хора в ГЕРБ, които достойно ще го заместят. И който не го е разбрал още дълго ще се чуди защо ГЕРБ продължава да има такова доверие.

54

Пипи

преди 2 години

И на черен кон не го искаме.

53

Анонимен

преди 2 години

Проблемът на българите е в постсоциалистическата култура която е предкласическа т.е.от праисторическите времена. НЯМА ВРАГ, ДАМИ И ГОСПОДА! Може да не ви е комфортно без враг, но природата на всяко нещо в този свят е дуалистична, т.е.ВРАГЪТ си е вътре във вас! ПОСЛЕДОВАТЕЛНАТА ЛОГИКА, дами и господа, е белег за цивилизованост, което означава приемственост и развитие, а не като олиго-френи цял живот да отричаме направеното от друг преди нас и да повтаряме:А-Б, А-Б, А-Б...

52

Lina

преди 2 години

Не искат - да. Но и вие - партиите на протеста какво предложихте??? Евтино шоу, и не само славчо и вие сте виновни. Мерите си олигарсите. Защо , въобще мислите, че това е приемливо? Грозна работа. Не искам и няма да гласувам за ГРАБ, но и за вас - няма.

51

Анонимен

преди 2 години

ВСИЧКИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ ,ДА ИЗЧЕГЪРТАМЕ РУМЕН ЮМРУКОВ ,МАЯ БОЖКОВА ПЕЕВСКА ,ХР, ИВАНОВ -*** ,***.ОТИТЕ ОТ ОТРОВНОТО ТРИО ,ДЪЛГИЯТ ИЗПЛЕЗЕН КЛОУН И ВСИЧКИ МЕТЕЖНИЦИ И ПРЕВРАТАДЖИИ !!!!!!!!!!!!!!!!

50

анономен

преди 2 години

Тия няма да влязат в следващия парламент!!!

49

Анонимен

преди 2 години

Българина е най големия мазохист в Европа през 3 месеца по 100млн от техните данъци за избори дават накрая и пари от Европа ще загубим и ще се чудят защо са най бедните

48

Бунгар

преди 2 години

Никой няма право да говори от името на ,,хората,, и ,,народа,,. Хората искали това,хората не искали онова са празни,глупави и манипулативни клишета.Какво искат хората ще покажат изборите, макар,че много са тези които не знаят точно какво искат.Всеки иска хубав живот в уредена правова държава,но ако може някак си така всичко да падне някъде от горе и на готово. Няма такова нещо по света,а и никога не го е имало.Всичко зависи от нас и трябва да си го създадем сами.

47

Анонимен

преди 2 години

Кой народ не иска вие кой точно като какви говорите от името на народа. Суверена е решил кой да има най-много депутати първите две партии каквито и различия да имат те трябва да ги предолеят и да управляват заедно.

46

Покрай

преди 2 години

тая криза популизма завладя целия свят, не само БГ., вкл. и развити традиционни демокрации от векове.Навсякъде военни, клоуни, нагаждачи и всякакви некадърници без задръжки обещават светло бъдеще, разбира се как, не е ясно.Търговия с надежди, като хазарта!

45

до 24 Ванга

преди 2 години

Хахааа..... А МаяМа ще пее за Бойко: Бял мерцедес ме преследва в живота и неизменно след мене върви.Във Change бюрото, изпрати ме мама, да си закупя долар зелен, но в Change бюрото, долари няма, долари няма, но срещнах ерген.Боса в парламента препускам. Свиркаам си и за Бойко мечтая. Знам, че няма мода такава. Просmо любовен спомен в мен живееее. XD

44

Герберски трол

преди 2 години

До Стефанов. стефанов ли си, бифтек ли си, не знам, ама и ти си поредният банален *** с банални заклинания и прогнози. Това сигурно си го писал и през 2013, нали? Ама тази работа няма да стане, защото някой *** като теб го е написал.

43

анономен

преди 2 години

Аз искам ГЕРБ да се върне на бял кон, защото при тях има сигурност. При тия партии еднодневки, събрани на едно място сам заради парите на Божков нито са алтернатива, нито имат бъдеще!!!!!

42

Калеко Алеко

преди 2 години

Кои хора бре Джулиане, 5-те % от пациентските организации които гласуваха за Адвокатска колегия на мутрите ли ... Вотът на хората ще стане още по-ясен на предстоящити избори и той няма да е във Ваша полза, така че стягайте шайката си че не се знае от коя страна на изборната бариера ще бъдедете този път ... !!!

41

Верно е,

преди 2 години

Няма да се върне на бял кон, на черен кон ще се върне! Играят си някакви постановки от селски вечеринки, да саботират НС , и Фигурантът Радев да каже че искал "промяна на модела", и да ни го набутат за диктатор, от азиатски тип! Единствените които пречат на превратаджиите , засега са ГЕРБ!ще ги видим, докога ще издържат избирателите, да ги правят на маймуни!