80

Анонимен

преди 2 години

Г-жо Нинова, разбирам, че Радев вече ви е неудобен. Честно, замислям се какво ли ще правите вие, ако ВНС гласува за президентска република? Направо съм За!, защото при такова положение вашата орташка дружинка БСП ще се разпадне. Държите гладната си членска маса с неизказаното обещание, че ще я нахраните. Ако вероятността да се докопате до държавната мръвка отпадне, членската ви маса рязко ще спадне като численост и ще се качи като възраст. Г-н Трифонов, не се огъвайте!

79

2Loop

преди 2 години

Да. Безотговорно е президента да даде на БКП да прави правителство, защото е пределно ясно, че това няма как да стане. Безотговорно е БКП с президента на гърба на народа да си правят предизборна кампания, под благовидната форма, че опитват да правят правителство. Безотговорно е да се бавят неизбежните нови избори, за да си правят комунистите и президента тази предизборна кампания. Безотговорно е заради това да се похарчат още 100 млн. лв.

78

до 86

преди 2 години

Извинете, че Ви прекъсвам мисловните процеси, но се налага да се включа, за да поясня.Това, което доказа Радев е, че протеста беше инциниран и изкуствено напомпан от спонсорите в чужбина-олигарси клиенти на прокуратурата. Един от тези клиенти на прокуратурата дори сам си каза, че той организирал протеста.В срс-то с Огнян Стефанов дори се кефеше как лесно се управлява тълпата.Божков каза,че Фигурнта трябва да се съветва за служ.правителство.Резултатите от изборите го потвърждават.Протеста е fake.

77

Време за промяна

преди 2 години

Каква беше целта на протестите? Да се сложи край на едноличното и корумпирано управление на Бойко и ГЕРБ. А кой работи за това и кой пречи. Слави и сценаристите му демонстрират пълна липса на диалогичност и елементарна политическа култура: "Ние предлагаме правителство на малцинството, а вие трябва да го подкрепите иначе сте предатели". Така не се прави. И така Слави и ИТН на практика работят в полза на ГЕРБ.

76

111

преди 2 години

В БСП кипи безсмислен труд. Всички са наясно , че правителство няма да може да се състави, но Нинова в момента прави предизборна кампания. Нинова е с болен мозък, това е псих.ическо заболяване. Не си пие редовно хапчетата.

75

отговорно

преди 2 години

импексова иска две неща - властта и да се докопа до едни ЕС милиарди !

74

Анонимен

преди 2 години

Това, което ДОКАЗА Радев е, че ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ В БЪЛГАРИЯ СА НЕНУЖНИ. Що се касае до ЛЯВОТО в българското политическо простеанство-такова НЯМА. и това е един от проблемите ни.Няма, защото няма политически субект, който да се ангажира със защитата на наемния работник и служител. Профсъюзите също не се ангажират с подобна защита, те отдавна са станали апендикс на властта.

73

пенка

преди 2 години

"Никога повече герб!" - след шест месеца, като пак застанете на опашките пред банковите клонове, ще целувате дупето на Бойко за да се върне!

72

Анонимен

преди 2 години

Ако има правителство то ще бъде изгонено от изгладнели шопи със сопи ;) Ще има голям проблем точно в шопия . Брюксел е решил да ги удари финансово ;) Сега трябва да дойде пак евро атлантическа партия за да го нал.апат яко и да разберат че ЕС скапва икономиката ни а няма кой да я защити щот Брюксел им е началник . Ще бъде весело вервайте ми . Ще пукат шопи като *** :)))))

71

Въпрос

преди 2 години

Как една *** на 28г. от мизийското, влашко поселение Крушовица става милионерка и купува Техноимпекс? Нека да се знае, да разкаже тайната на този светкавичен успех. Това е за документална поредица, която да послужи на всички, искащи да заботеят бързо, докато са млади.

70

до 76

преди 2 години

Хахахаха интересна хипотеза. Само, където не може да се докаже. Имате прекрасно въображение. Но реалността е друга. Нинова не е човек на Борисов. Така ви изглежда. Това е умствена илюзия. Това е нещо като Уроборос. Уроборосът е символ на безкрайността, на вечния кръговрат и единството на противоположностите.Символ е също така на философския камък, който би трябвало да се състои от един безценен материал и от един без стойност. С други думи толкова си може Нинова и ви изглежда, че е конспирация

69

пена

преди 2 години

Това на Ицо и Слави ли го казваш, или на Рафед и на себе си? Май единствения, който е готов да прави компромиси и да постави държавата пред процентите си на следващите избори се оказа Бойко. Цялата останала пасмина сте готови да изгорите държавата, само за да не я дадете на някой друг...

68

Анонимен

преди 2 години

БСП носи противоречието в себе си. Това е една очевидно ДЯСНА партия съставена и подкрепяна от МИЛИОНЕРИ, КОИТО ОПЕРИРАТ ИЛИ СА ОПЕРИРАЛИ С ПАРИ НА ДАНЪКОПЛАТЕЦА, която партия ТВЪРДИ, ЧЕ Е ЛЯВА.Ами всички в БСП с малки изключения ДЕКЛАМИРАТ ЛОЗУНГИ. Демагози лъжливи и жадни за власт и пари:за мен това са БСП.

67

Анонимен

преди 2 години

Никога повече герб!

66

О, божке

преди 2 години

Тази жена добре ли е? По последни данни ще е 4-та на есенните избори. Първите три партии - ГЕРБ, ИТН и ДБ и казаха, че няма да подкрепят нищо с нея. Тя и Маяма имат общо 50 депутата. Какво правителство ще прави и защо си мисли, че като държи папката и говори глупости печели нещо? Точно обратното. Дразни.

65

Анонимен

преди 2 години

Нинова е седесарка и човек на Борисов, най-удобната опозиция на ГЕРБ. Задача й е да закрие БСП и тя успешно се справя. От 80 депутати ги свали през април на 43, а през юли на 36. Задачата й през ноември да ги свали под 25 депутати, а от такова ниво връщане нагоре не може да има. Изобщо БСП трябва да изчезне, атова ще донесе само добро на България.След БСП ще си ходят и другите комунистически отрочета - СДС,ДПС, ГЕРБ. Неизбежно е!

64

Анонимен

преди 2 години

Г-жо Нинова, националната сигурност е застрашена. Не бавете мандата! Върнете го с цялата си отговоронст, за да се върви по-бързо напред към нови избори! Посланикът на Афганистан д-р Мохаммад Сайфи заяви: "Над 10 милиона мигранти ще напуснат Афганистан." Тези хора в голямата си част ще минат през България. При 80 000 бежанци е застрашена националната сигурност. Не си играйте с мандата! Върнете го, за да се върви напред! В противен случай оставате в историята като предател и враг на България.

63

Къде го има това?!

преди 2 години

Защо в НС бачкат по 3 дена в седмицата прЕко сили, а редовите граждани се бъхтят за 400 лв по 6 дни в седмицата??

62

Анонимен

преди 2 години

Защото обществото е прос-то и е съставено от прос-таци, ние тихомълком ще закрием Специализираната прокуратура за борба с корупцията за да не ни пречи.

61

Анонимен

преди 2 години

Връщайте Боко и да свършва този тормоз, че май наистина вече не се издържа...