159

Анонимен

преди 2 години

То новият Шиши е вашият Иво Мирчев.

158

Анонимен

преди 2 години

Киро Язовира дето източи язовирите на България той ли е алтернативата

157

Анонимен

преди 2 години

Герберя, вие да не се отказахте от Шиши? А откраднатото заедно ще върнете ли, или то остана в чекмеджето и замина за Дубай

156

ДБ ли?Никога за тях!

преди 2 години

Не стават за власт ДБ.Щом не я махат оная кметица на ''Красно село'' Росина,са ясни за хората какви ще сложат в управлението на държавата.За кметове нямат хора държава ли ще управляват???!!!

155

Бай Танас

преди 2 години

Айде няма нужда, всичко в ДБ се крепи и върти около една лодака която дебаркира в парк-сарай Росенец.

154

Анонимен

преди 2 години

Кръволоците от Герб газ пикаят, че най-после и в България се появи алтернатива на простотията и корупцията. Няма празно в природата, неизбежно беше

153

Анонимен

преди 2 години

Стига с тая Русия ,какво ни интересува ,това нямали ,онова откраднали ,за нас е по интересно какво направихме и какво имаме ние след 30 години опустошение ,защо допуснахме да изгубим суверенитета си и други да ни решават съдбата !

152

Анонимен

преди 2 години

162, много комплекси имаш към София, но за ДБ гласуват интелигентните хора от всички краища на България, а за чалгарскитe партии итн,герб,***, стани, седни, прpъдни гласуват прocтите хора.

151

Анонимен

преди 2 години

О да, на Прокопи демоните, но и аз ако бях на негово място щях да уволня Ристю, но всеки галсувал да не забравя за новия шиши и гнома, пускайки ги вкарва и тях в играта.

150

Анонимен

преди 2 години

Зависи от егото на Пинокио.Досега в БГ история има само един случай българин да се откаже от лидерска позиция в полза на по-кадърен от него - Панайот Волов в полза на Бенковски.

149

С. Орманджийски

преди 2 години

И защо Петков и Василев да се цанят в ДБ вместо да си спретната една партия и да диктуеат те правилата на играта след като минат ДБ по гласове.

148

Анонимен

преди 2 години

До 136Русия е мизернa, а не България, руснаците се редят за визи за ЕС, рускините се омъжват за българи и идват да живеят тук. Русия няма технологии, доpи газовите тръби с които се издържа й ги строят западни компании, Русия не може да създаде една самобръсначкa. Всичко е крала от Запада, дори ядреното оръжие и калашника, най-голямото руско изобретение е самoварът и ушaнката.

147

Анонимен

преди 2 години

ДБ е тюрлюгювеч от малки партийки, пълни с потомствени комунисти и агенти на ДС. За тях гласуват само самовлюбени софиянци, които се мислят за някаква митична градска десница и най-надменно плюят по "провицията", където бащините им къщи се разпадат. ДБ не мислят за добруването на българите, а за това как да напълнят джобовете си с пари, не гласувайте за тях!

146

Анонимен

преди 2 години

В НС не са предствители на електората, а на ИКОНОМИЧЕСКИ ГРУПИРОВКИ. Затова не могат да се разберат. ХАОСЪТ ГО СЪЗДАДЕ РАДЕВ И АКО БЪДЕ ИЗБРАН ЗА ВТОРИ МАНДАТ ЩЕ СЕ СТИГНЕ ДО РАЗРУХА.

145

Анонимен

преди 2 години

Млади ,умни ,знаещи и можещи продажници ,послушни изпълнители на волята на господарите !

144

Анонимен

преди 2 години

Най-успешния проект в момента ще е на г-н Кирил Петков, г-н Асен Василев, г-н Петър Илиев и г-н Пламен Николов, четиримата заедно, млади, умни, знаещи и можещи.

143

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 155Радев има лична война с Бойко, за което вече незнам кой е виновен.....хахахаха :))) Затова накараха Чалгаря да вземе малко от вота на Бокича, ама се оказа голема греда селинджъра.....хахахаха :)))

142

Анонимен

преди 2 години

"Според Иван-Асен Иванов потенциалът за промяна идва от най-харесваните лица в служебното правителство Кирил Петков и Асен Василев, които ако се явят на изборите заедно с ДБ, имат шанс да станат първа политическа сила нещо немислимо до преди изборите на 4 април." ======= Вярно, немислимо. Затова и се изигра тази врътка с 2 парламентарни избора и служебен кабинет с достатъчно време за грижливо "напомпаните" министри-звезди. Абе, ставаме си краварска територия, да не кажа - колония.

141

Анонимен

преди 2 години

За да дойдат тия ли беше цялата патаклама? Щот са зеле парете и требе да свършат работата...

140

Анонимен

преди 2 години

Чалгарят потъна в канализацията при ГЕРБ и боце.