95

Бял Мъж

преди 2 години

Тая може и да е Професор, но Не и по КОВИД - за да си Професор по КОВИД трябва си чел Научните Публикации на Английски от Последните 6 месеца - има Хора по Форумите, дето са на Светлинни години пред тези БГ Професори!!!

94

Анонимен

преди 2 години

безмислена статия, това което тая е казала мога и аз да го кажа като прочета 5 статии за вируса от последната седмица. Стига психясвайте хората с безмислени статии и заглавия

93

Анонимен

преди 2 години

Радке на 77 си, седниси на дъто и си гледай пенсията, ама пуста лакомия

92

Ямболски цървул

преди 2 години

Не съм антиваксър.Просто тези ваксини срещу ковид съм убеден,че са някаква бавна отрова! Интересно.Има няколко модела ваксини,а няма лекарство! Не ви ли е супер странно?!?!

91

Шаши

преди 2 години

*** е здраво стъпил на земята. ***, знае да се пази и не иска да става курбан на льохльовците. Обаче, *** пак чака, дядо Иван да го освободи.

90

Анонимен

преди 2 години

104эбезмислени коментара сте надраскали под мен. Закривай темата

89

Ник

преди 2 години

тези, които "хванат влака" да се инжектират, им обещават на всяка голяма гара да се надупят я за тест, я за препарат... а скоро и на всяка керемида ще започне да спира влака за същото.

88

НОВОТО НОРМАЛНО

преди 2 години

"Само с ваксините може да убием COVID-19"............Значи никога няма да УБИЕМ ковигрипа, понеже уж-ваксините не спират заразяването с него нито разпространяването му, ПРОФЕСОРКЕ

87

Анонимен

преди 2 години

От думите на тая разбрах, че трябва да се притесняваме и от епидемията от СПИН. Може ли още няколко предложения за възможни притеснения от болести да ни даде? Например да се притесняваме от червен вятър или цирей на гърба? Или възпаление на ухото, протичащо тежко? Защото иначе са ни малко само ковид и Спин.

86

Анонимен

преди 2 години

Стига ни навирахте тоя кривоглед бабишкер и да обяснява наляво и дясно колко страшно нещо е ковида. Повечето го изкарахме, да знаете.

85

Анонимен

преди 2 години

Тоя *** на снимката няма ли кой да му набие две лопати?! Вирус като вирус 5-6-7 вълна има само в главите им. Хората видяха за какво става въпрос. Тирания, медицински експерименти, диктатура, цензура... Никой не ви иска експерименталните отрови!!!!

84

ЖИРАФ

преди 2 години

Вирусологът проф. Радка Аргирова изкара за една вноска по кредита. Пак подчерта, че единствено великата всемогъща универсална ваксина ще ни спаси от болки в гърлото и хрема.

83

Анонимен

преди 2 години

Умниците антиваксъри,тази жена е учила и работила с вируси 40г ,по-старите помним как се учеше преди 1989г.Яко,без компютри,яко четене.Тази какво знаете вие плювачи повече от тази жена.Покажете уважение за труда и мързеливи ***.Какво сте направили вие за тази държава освен да плюете ?!,!?!

82

До Сократис

преди 2 години

Щеше да е вярно това, което казваш ако всички професори като нея не звучаха като изтъркана грамофонна плоча и не повтаряха до безумие едни и същи клишета лишени от смисъл. Ако смяташ, че само професорите могат да мислят и да оценяват различни решения и ситуации мога само да те съжалявам.

81

На дървен Чеп

преди 2 години

На стената и с АК....!!! Бах ти и продажна та напаст...

80

Шаши

преди 2 години

Опитните кученца трябва да се спасят .

79

Анонимен

преди 2 години

айде като е толко умна нека каже защо сички умрели са боцкани с по две дози? а излез и кажи ама мълчите нали?

78

Demonaz

преди 2 години

Ясно 16-17 септември пак затваряне на доста места се говори така. Спуснали са им заповедите. И цял ли живот ще сме така ? Народа е заробен от новия комунизъм по-страшен от стария. Добре дошли в дигиталния комунизъм,където няма да имате нормален живот. Успех на стадото!

77

Анонимен

преди 2 години

На Аргирова отдавна не й хващам вяра. И тя е от платените медици пропагандатори на бигфарма, който срича от указанията отгоре. Разбира се, който иска да й вярва колкото си иска. Не ангажирам никого с мнението си. Избор засега имаме. Засега. Но дискриминацията срещу трезвосмислещите и интелигентни хора, които отказват да сложат експериментални препарати, е много силна. Не съм опитна мишка. Дайте одобрени лекарства за лечение и превенция, за да ги ползваме.

76

Анонимен

преди 2 години

Сократис Гони го ти тоя влак. Ние оставаме на чисто.