32

Do 5

преди 2 години

за да може да вземеш тъпата бележка че си бил болен и поне 6 месеца след това няма да те занимават каквито и ограничения да има. Ако можеше и аз да го изкарам, ама никой не ме е заразил досега.... :(

31

Анонимен

преди 2 години

Няма логика 3-4 дни поред да са бройките еднакви. Крият се истинските резултати от тестовете.

30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 43 Пия си кафето и се забавлявам със зоопарка :))))

29

Анонимен

преди 2 години

До Бай Иван Нещо не е наред в тоя "разказ". Абе, анти-ваксърите не казахте ли, че до две години всички ваксинирани ще измрат от "отровата"? :)))))

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 34 "до 30 Мойто дете, аз съм се наработил в чужбина когато е трябвало..когато бях на 25-35. Не искам да виждам чужбина вече , освен някъде ако е за почивка." "Мо>Й<то дете"? :))) Аз говоря за работа като бял човек, със заплащане на бял човек, не берач на ягоди или слагащ слънчеви панели по покривите. :))))

27

Бай Иван

преди 2 години

2023 година. Последният неваксиниран българин Бай Иван копа градината си на село, слушайки музика по радиото. Джипито седи на дувара, люпи семки, и вяло го кандърдисва. Хайде бе Бай Иване. Дай да я бием тази ваксина. Целия свят се ваксинира. Само ти не искаш.- Няма пък - инати се Бай Иван.По едно време от радиото се чува: Открит е нов щам на вируса. Специално за Бай Иван!

26

Май, май

преди 2 години

Не е спаднал с 0.5 %, а с около 1.5%.Вчера беше 6.5% положителни тестове, днес е около 5%. Но....това да го има някъде в статията? Интересно защо го няма! И защо, когато процентът расте, го съобщават. Случайност? Абсолютно не.

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 32 "Бе такива последици само да иска човек...Това в кръга на шегата. Обонянието ще ми се въвзвърне след още 3-4 дни, но какви ще са другите последици за мен, разбирач?" Е, защо "в кръга на шегата", да не би да искаш да ти се върне обонянието? :)))) И кога за последно си си губил трайно (за седмица) обонянието? :)))) Ходи да ти направят снимка на дробовете за петна по тях и да ги наблюдаваш, защото можеш да развиеш патологии там. И други неща могат да станат. Следи си кръвното.

24

Гражданин

преди 2 години

За информация на тези, които говорят за неуспех на Израел в борбата с ковида. Израел вече не е ваксиниран на 60% поради изтичане на срокове. И да, има успехи. Запази животите на много хора! Смятам, че с третата доза ще си решат проблема. Една част от обществото се бори, а друга(антиваксърска) зяпа и аплодира всеки временен неуспех!

23

absurd

преди 2 години

Народ който посреща четвъртата вълна с маска от първата със сигурност ще оцелее и без ваксина

22

лабава работа

преди 2 години

Нещо като смятам, процентът новозаразени е спаднал доста - на 0,5%. Що така издишате? Даже ви е срам да смятате процента, та аз трябва го смятам.

21

Е, па...

преди 2 години

Що не пише, че положителните тестове са с 1.5 % надолу, в сравнение с вчера, при много по-голям брой направени тестове???? Щото няма да им излезе правилно статистиката! Разиграват си коня, както си искат. Пишат само това, което им изнася, или което са им казали да съобщават и това е! Няма оправия!

20

absurd

преди 2 години

Вирусът беше в лятна ваканция

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 29 Не, сигурен съм, че си крепостен, който няма работа в чужбина. :)))

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 26 "до 25 А такааа...аз нямам обоняние от 1 седмица, ваксърче. Но преди седмица ме боляха и очите и ставите, но леко. Минаха ми. Остана само липсата на обоняние, ваксърче овче! Та чакам да ме гепа истинската треска и да изпадна в паника, ***! Чакам!" Значи при теб болестта протича различно. Вероятно си започнал да се оправяш, което е добре за теб. От друга страна, последиците от болестта понякога са дълготрайни, тъй че не бързай да слагаш каруцата пред коня ... :)))

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен. 22 "о 20 Ваксърче, яд те е че си прецакан от иглата ли? Спокойноо...тя простотията е доживот, но не завиждай на антиваксърите че имат повече акъл от теб, ***!" Умирам от яд. Направо не мога място да си намеря, че така се "прецаках". Сега ходя без страх сред хора, и пътувам през граници без проблеми, а през това време сестра ми, която е безмозъчна антиваксърка като вас - се чуди през кое КПП да тръгне с колата, за да не я "хванат" да прави тестове - като шумкарите хахахахаха

16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 23 "Кажи колко малко след като си си загубил обонянието. Казвай в ДНИ, че да те направя на мармалад с факти от личен опит!" На следващия ден започна постоянната треска. Както казах, преди това имах моменти на втрисане, но бяха на вълни и идваха и отминаваха сравнително бързо. На никакъв "мармалад" не можеш да направиш - това е, което се случи.

15

До Ваксър-троловете

преди 2 години

Колко и кой ви плаща? От 30-50 лева като на герберските ли? Самите вие ваксинирани ли сте?

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 19 "до 17 Муахахахаха...я кажи колко време след като загуби обоняние ти започна треската, брачед! Муахахаахаа..." Малко след това започна постоянната треска. Преди това имаше само кратки моменти на втрисане. Нещо обаче ми подсказва, че ти не си от тия, които искат да знаят какво е станало, а да се правиш на интересен ... Не ми пречиш, даже напротив, доказваш коло ти е акъла.

13

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 18 "до 7 Мисля че си го прекарал вируса 5 пъти. Брой внимателно. Откъде ви намериха такивa смoтаняци бе?" Анти-ваксърчетата нещо много агресивни сте станали напоследък. Сигурно е от страх да не дойде голямата конспирация и да ви набоде с голямата игла. Крийте се под леглото. Забравих, и там не става, защото има чудовища там. :))))