31

Анонимен

преди 2 години

Народът отдавна е казал: По-добре дъщеря на магистралата отколкото син полицай!

30

?!?

преди 2 години

Само от разум питам. Една година след това, тези полицаи още работят в МВР. След като са направили такива нрушения, да ги беше уволнил до сега. Та Рашков махна целия ръководен състав. Какъв му е проблема? Това е шоу за заггуубеняци.

29

1

преди 2 години

До Накратко, "А увеличаващите се новини за икономически ръст от държавите получили вече евросредства действа на нашите като дивечова кръв на хрътка и ги докарва до озверяване и амок" По-лошо е: тоя ръст означава, че българската икономика става неконкурентоспособна. Всъщност, това е една от ОСНОВНИТЕ цели на руските слуги в България: да срутят икономиката ни като я задушат като й отнемат възможностите за възстановяване и после да обясняват колко сме зле при демокрацията.

28

шефче на отдел

преди 2 години

Рашкооо...ела ме фани за шлиферааа....!

27

Анонимен

преди 2 години

По времето на бай Тошо Народната Милиция защитаваше Обикновения човек. Но за айдуците и хулиганите власта взимаше строги мерки. Даже за малолетните имаше затвор в Бойчиновци където учеха и излежаваха присъдите си. Затова по онова врме не заключвахме домовете си не слагахме решетки на прозорците и блиндирани врати. Престъпноста беше сведена до нула.В днешно време и решетките не ни спасяват нито блиндираните врати. Айдуците не ги спира нищо. Полицаите ги направиха воаьори и снимат с камерите.

26

Анонимен

преди 2 години

Това милиционерче дето е давало акъл ще но излезе един на един? Щото ще бяга по силно от дъщеря си след поредния генбенг в който е участвала!

25

Накратко,

преди 2 години

борбата стана бизмилостно жестока. Гнилост и зараза, както се казваше в едно детско филмче. Затъваме в кризата; политиците побесняват, че не могат все още да се докопат до по-сериозни пари - един иска да харчи излишъци, бюджети да разцъква, друг помощите от ЕС, трети всичкото това накуп. А увеличаващите се новини за икономически ръст от държавите получили вече евросредства действа на нашите като дивечова кръв на хрътка и ги докарва до озверяване и амок.

24

Анонимен

преди 2 години

тея фурашки ще трябва да ви пазят на следващия протест, много ми е интересно къде ще се скриете

23

Мдааа...ТУЛУПИ

преди 2 години

Като искаш да не свършиш нещо правиш такива комисии в НС и викаш Рашко Дамаджаната да плюе слюнки по дУУУпетатите....

22

Питане

преди 2 години

Абе тия в полицията синдикати нямат ли? За заплати винаги стачкуват

21

АCAB

преди 2 години

Истината за полицейската хунта на Борисов започна да излиза наяве! Фурашки с малко мисъл в главата, но с вярва, че са незаменими. 1312!

20

Анонимен

преди 2 години

Ай стига с тоя Чашков,че втръсна вече с глупостите си.

19

Анонимен

преди 2 години

Комунист-лошо,пиян комунист-много лошо.

18

Анонимен

преди 2 години

Рашков, нали си им шеф на "прегрешилите" (без един), защо не ги уволниш? Или не ти стиска?

17

Анонимен

преди 2 години

Всичко е една уйдурма с тези записи. Не може НСО на др. Радев да ги съхранява една година и сега хоп насилие. Този случай е минал през съд и има присъди, какво повече искат Рашковците. И след като диктатурата на Борисов е свалена , защо няма пари за нищо и цените са високи до небесата, а другари Радевци.

16

ПСИХИЧНО АЛЧЕН...

преди 2 години

19 ИМОТА................... "СТАНКО ДА ДОЙДЕ"....

15

Анонимен

преди 2 години

кой ви излъга че имате права миризливи роби? само полицаите, пожарникарите и политиците имат права. а за вас един голям к.ур!

14

Всичкото е театър и

преди 2 години

предизборна (вече) кампания. Този е като гълъб-преметач, съска, хвърчат слюнки чак. На практика не прави нищо съществено, само пушилка вдига.

13

ХАХА

преди 2 години

Датаиба у трола гербаджийски пр0ст сам си пишеш сам си отговаряш!Хаха!

12

ИСТиана

преди 2 години

Вярно е набор 1974-75 г.бяха научени да бият като милиционери .Сваля те на земята и само у бъбреците около 5 -10 минути .Според мен този набор е експериментиран нещо те са като роботизирани промити мозъци. Нямат чувствителност само злоба, злоба да руши да унищтожава нищо ГРАДИВНО.