175

В гербавите листи...

преди 3 години

Само съдисти и мазохисти...

174

Драго

преди 3 години

До Св.архангел МихаилНо най-вече - бог не съществува...

173

Св.архангел Михаил

преди 3 години

Бог забавя,но не ЗАБРАВЯ !Ние, нито ще забравим, нито ще простим!!!

172

Чичо

преди 3 години

Не знам каква "диктатура" ви мъчи, но със сигурност Борисов не е замесен в случая. А иначе, гответе се в изборите на есен да изберем отново ГЕРБ и да продължим напред. Другите се видя, че не стават за нищо.

171

Като талибаните...

преди 3 години

За седмица превзеха Афганистан...А ние,не можем с един *** !!!

170

Анонимен

преди 3 години

Да мислиш със все сила вързан човек, сигурен съм че е оправдано.

169

Възмездие ще има...

преди 3 години

За гербавите...от сърце...

168

Павел

преди 3 години

Тиквата вече е безвъзвратно минало. Този път завинаги. Един пенсионер.

167

Омразни гербери

преди 3 години

Така ви мразя ! Българоубийци!Ако има АД,по Данте Алигиери,Трябва да сте там!

166

До 160

преди 3 години

До РеалносттаРеалността е още по-проста. Милиционерите винаги са пребивали арестантите. Учат се да пребиват без да оставят следи. В случая с тия протести 2020-та обаче милиционерите постъпиха по-глупаво дори и от полицаите на Луи дьо Финес, Бог да го прости. Издърпаха хората под колоните и там започнаха да ги налагат все едно не е 21 век и няма камери навсякъде. Глупост съчетана с безнаказаност - е не дават така. Ще си понесат последствията и това е напълно логично и съответно.

165

До 165

преди 3 години

Ами от 240 депутата само 60 са на ГЕРБ, какво не ти е ясно. И никой не иска коалиция с тях.

164

Росен

преди 3 години

Млади хора не вярвайте на тези мошеници.Всички са платени от мошеника Божков.Подстрекаваха ви начело с оня с юмрука и вие се подвеждахте.Всички знаем че, ви плащаха.Вършехте много грозни и непозволени неща,дразнехте и унижавахте полицаите.Ако тези негодници бяха на власт щяха да ви пребият.Идват избори а те се страхуват от ГЕРП защото са некадърници.Аргументи нямата, говорят само лъжи ,защото това им е единственото оръжие а жаждата им за власт е огромна

163

Кой е член на БКП?

преди 3 години

Бойко Методиев Борисов - Банкянският!

162

Един от митинга

преди 3 години

Битите свалиха от власт Борисов и ни курдисаха комунистите Манолова ,Капон , Хаджигенов , Минекян, Бабикян , Иво Мирчев , Христо Иванов , Мика Зайкова , чалгарите на Славуца - вместо Промяна - пълна Подмяна! Пишман министрите Драшков , Харварда от Канада и здравния дребосък с пресъснати лекарски права Каруцаароф!

161

Къде се скри БИБИТКО

преди 3 години

Главният виновник! ТИКВА с тиквите !

160

Анонимен

преди 3 години

Реалността е, че повечето хора в България са против ГЕРБ, като някои от тях гласуват за някоя от партиите, които са против ГЕРБ, а други не гласуват, защото не искат да дадат гласа си за партия, но пак негласуващите най-много са против ГЕРБ.

159

LIVERPOOL CHAMPION

преди 3 години

Няма по отвратителни същества отГЕРБАВИТЕ нискочели каскети! НЯМА!!!

158

Реалността

преди 3 години

До Анонимник 161. Да изборите показаха (виждам че си си загубил паметта), че въпреки всички манипулации ГЕРБ са все още с най голямо одобрение от избирателите в България. А що се отнася до "същите тези полицаи" - те бяха същите които пазеха от "народната любов" и вашия гуру Тошко Африкански !

157

ТИКВУН-1-ви

преди 3 години

За един бит, двама небити герберасти !

156

cx

преди 3 години

До 155 Хулиган-това звучиМоже би когато самите полицаи спрат да бият хората, които трябва да защитават. Ако помня правилно протестите, хората сами се дистанцираха от видимите провокатори на насилие, а в някои случаи дори успокояваха други участници от протеста, когато озвереят прекалено много. Процедурата в този случай е ясна и НЕ включва побой, а само белезници и повдигнати обвинения в близкото районно.