76

Влади

преди 2 години

Този А.Маринов само преди 2-3 годинки беше ГЕРБерско писенце, ако и да се водеше комунист. Напоследък някой му внуши, че е президентски тигър и почна да се цепи като *** във форум. Утре, когато пак ГЕРБ дойде на власт, той пак ще е с тях. Не му вярвайте.

75

Анонимен

преди 2 години

Тук манталитета е ориенталски, деспотичен и алчно-самодоволен.Това е и природата на нарцистичните съвременни българи-цинично самоуверени обаче без никакво покритие!В България всеки се прави на велик,и колкото по-малко представлява в този живот,толкова по-самовлюбен става.И съвсем открито и нахално го демонстрира .Тази самонадееност и това пословично балканско самодоволство изпепелява всички добри практики.Това като психология и менталност е най-голямата пречка пред просперитета на нацията.

74

Анонимен

преди 2 години

Боко Тиквата ке се връне на бел кон!

73

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 69...станахте по малко милиони, защото тогава реално се отвориха границите за свободно преминаване! относно "изнемогването" на "бизнеса", просто герб ви намали далаверките и данъчните измами! накара ви да си плащате данъците и затова ви е тонкова "болно"!

72

Анонимен

преди 2 години

Герберски ***,престанете да манипулирате форума. Ще ме принудите и аз да го направя.

71

Анонимен

преди 2 години

До до 62...ако твоя "бизнес" е бил по добре при бсп, значи и ди си от червената мафия, която винаги е криела доходи и въртяла далаверки, за да храни партията майка!

70

ОСТАВКА, ДИКТАТОРИ

преди 2 години

БЪЛГАРИЯ Е ДЕМОКРАТИЧНА ПАРЛАМЕНТАРНА ДЪРЖАВА- ОСТАВКА НА ЧЕРВЕНИТЕ ДИКТАТОРИ, СЛУГИ НА КРЕМЪЛ

69

Майора

преди 2 години

Не приемам акъл от агент на ДС! И не той , а волеизявлението нс народа определя кой ще управлява! При това шоу , провокирано от разединителя и ИТН , по добре друг да управлява пък било и ГЕРБ! Превърнаха страната в Шоуто на Слави!

68

Анонимен

преди 2 години

Статистиката е, че по времето на ГЕРБ от 7,6 милиона станахме 6,9 т.е. изгубихме почти 10% от населението, а като сметнем, че ромите се увеличават, защото ГЕРБ си ги отглеждат за гласове с всякакви облаги, значи реално сме изгубили 15% българи за 12 години. Другата статистика е, че гръбнакът на икономиката - малкият и средният бизнес, изнемогва, защото непрестанно е рекетиран от властта по "законен" начин, пречи му се да работи и да се развива и едва успява да си вземе въздух.

67

до 62

преди 2 години

Трольо, ти на колко години си че да говориш за Луканов бе, бедньо. Аз съм имал бизнеси по времето на герп и преди тях, не ми обяснявай само кога е било по-добре. Аз на мене ли си да вервам или на простинала кобила като тебе на издръжка жълти стотинки от партията майка. По-зле сте от комунистите, също толкова крадливи, но сте по-глупави.

66

Жалко за народа

преди 2 години

Става ясно че някои заинтересовани сънуват президентска република.

65

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 62...итн си заминаха! ще има да ги сънуваш тия 35%! виж по вероятното е 3,05% на следващите, но и те са съмнителни! просто политическата кариера на сливчо приключи! чалгарската, надявам се, също!

64

Анонимен

преди 2 години

Зима идвало, какво ще правиме, герп да идват да ни спасяват. Епа гербавите *** бедняци, форумни тигри не ги знам кво ще правят, да умират от глад и студ ако искат. Аз ще съм 2 месеца на ски. Не завися от банкянския еднокнижник *** дебелак, нито от който и да е друг политик. гербавите хрантути със зъби и нокти се борят да не изпуснат 1200лв месечна дажбичка и ги разбирам, за хора които нищо не могат и не знаят пак е нещо. Айде отивам да карам джета, че стана топло тука.

63

Татул

преди 2 години

Е то оставаше председателя на неква измислена комисия при президента да каже, че най-големият му опонент ще се върне на власт... Чете просто новите опорки.

62

Анонимен

преди 2 години

До 58/12 години било зле при Герб. При Луканов, Виденов, Орешарски е било върха. Тия както навириха цените на ток, парно, храни...Остана и купоните да върнат или режима на тока. Още не са забравени ***.измите и мизериите от управлението на комунистите.

61

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ са история. Избори ще има докато ИТН не минат 35% и тогава другите ще клекнат. Ако не на следващите, то поне на по-следващите избори ще е факт. Машинното изхвърли фалшивия вот за ГЕРБ и с тях е свършено завинаги. Електронното пък окончателно ще изтрие партията им и тя ще престане да съществува.

60

Гост

преди 2 години

Да бе, да! Точно това е целта на Нинова, защото само така ще си ползва облагите, спокойно ще лае без резултат и много 💸 в сметките.

59

Анонимен

преди 2 години

По-добро от Герб на тази територия кога е имало. Чети статистиката. Другото са кьорфишеци. Цъфтяло е при станишевците и орашарските. Шапкарите може и да ни довършат както върви.

58

Анонимен

преди 2 години

напротив! вече на пет поредни избори герб са първи! на следващите предсрочни отново ще спечелят и /дай боже/ с огромно мнозинство! аман от сульопульовци, дето се изживяват с неверни предсказания!!!

57

за 12 год най добри

преди 2 години

От 12 год по-добро управление не сме виждали. Защастие ще йм берем плодовете на тия управници поне още толкова. Леко резюме на успехите.- Най-бедни в Европа- Най-висока смъртност- Най-гаднха храна- Най-мръсни въздух и вода- Последни по ваксинация, но първи по смъртност- Най-корумпирани- Най-много непълнолетни майки (ромки)- Само бог знае колко МИЛИАРДА са източени през герп.- Умираме пред болниците по стълбите- Последни по свобода на словото Абе от герп по-добри няма!!!