130

Май - май...

преди 2 години

Е то не може всички да сме богати, няма как всички да сме "бизнесмени" (разбирай - продавачи на обувки по морето). Но от друга страна, това изказване много точно показва как гледат на летовника по нашите любими летни курорти.

129

Пешо

преди 2 години

Нашите бизнесмени нямат угодия. Нямало туристи, спасявайте ни, пълно с туристи ама бедни и не купували. Ама адаптирайте се бе. Аман, да вземем да ви плащаме пък вие не работете и стойте на дивана, ама и тогава ще намерите да мрънкате за нещо.

128

Анонимен

преди 2 години

Г-н обувка не знам какво продава, ама сега в моловете и сайтовете на магазините обуквите започват от 15лв. до 50-60лв. намалени, кой ще си купи от морето илиенски чепици за 100лв..... и кой за бога ходи на море, за да си купи обувки. :D Да беше заредил надуваеми легла и пояси.

127

Сатира

преди 2 години

Никои не им е виновен че на всеки ъгъл са направили магазин. Това бит пазар ли е ? Капакът чаршъ ли е? Или морски курорт!

126

Анонимен

преди 2 години

В тая мизерия няма как да доиде човек с пари.

125

Анонимен

преди 2 години

Пълно с китайски евтини *** за по 50 цента, искат да ги продават по 5-10 лв. кой е луд да пазарува?

124

да си заврат стоките

преди 2 години

от илиенци в г***толкова алчни хора никога няма в никоя друга държава, да работят друго като не им изнася, ама май са некадърни за всичко друго, лесно е да седиш цял ден и да пафкаш циграки

123

Md

преди 2 години

Аз пък мога да кажа, че в удоволствие бих изхарчил повече пари, но не намирам нещо, което да си заслужава. Това, че някой заредил обувки за руснаци, които липсват, си е негово грешно решение и е редно да си понесе последствията.

122

Бивш сервитьор

преди 2 години

В края на 80-те години в Албена нощувката започваше от около 150 долара в активния сезон. Само за справка - с толкова можеше спокойно да изкараш месец - два в България. Сега има пакети с храна за по 50 евро, с които можеш да изкараш 3-4 дни. Работния ни сезон започваше още от началото на април. На Албена се чуваше почти изключително френска реч. И това не бяха колониални французи, а хора с възможности. Валутните постъпления на държавата бяха основно от туризма. Беше то...

121

Анонимен

преди 2 години

Е то Слънчев бряг както и Златни пясъци са такъв тип курортни места. Няма как да привлекат средна и бизнес класа туристи. Бях дете, когато ходихме на Златни и там бедни туристи от запад нямаше как да си позволят да почиват. Ол инклузив беше непозната екстра, храната бе уникална, организираха се всекидневно специални вечери с програми за туристите - народни танци, илизионисти, акробатика и т.н. Отделно Златни пясъци бе уникално красив курорт с много гора, зеленина и свободни от постройки плажове

120

Чоко

преди 2 години

Гласоподавателита на Слави са отишли на море. Е няма такива туристи. Какво очакмате от *** на квадрат. Да харчат като за световно. Те си носят на плажа в хладилни манти или вечер висят по балконите и люскат домашнярка.

119

хахахахааа.....

преди 2 години

Всички чакат руснаците, сега всички са в Египет.

118

До Бьлгари юнаци

преди 2 години

Аааааа не бъди сигурен за златните медали,каквото тьпо поколение расте ,нищо чудно най много бронза да вземем,с изключение на пьрвата дисциплина ,там няма кой да ни бутне.

117

Анонимен

преди 2 години

Ами като има Ковид-затваряне и хората не изкарват пари как да пазаруват?Не са им виновни туристите на търговците,а управляващите!Да се радват,че и толкова има,че като затворят сега заради Ламбдата няма и да отворят сезона следващата година,ще пустее там!

116

До Чехльо

преди 2 години

Султана на Бруней и той пропусна сезона,язьк ще ходи бос

115

Чехльо

преди 2 години

Ех, няма ги тази година Мъск, Безос и компания на българския Слънчак, тръгнали в небето да фърчат!? Мъкаааааааа!

114

Хасфалт

преди 2 години

Мога само да посъветвам румънците да не си забравят джапанките в къщи. Ако все пак се случи, по-добре 80км до Декатлон-Бургас, отиване и връщане, пак ще е по-ефтинко.

113

IVANOV

преди 2 години

Има ли смисъл да говорим глупости на морето трябва да се замразят цените иначе само губим ! Не може да има толкова високи цени в ресторантите . Дори и на софиянци хи е скъпо !!!

112

Мьрши

преди 2 години

Нека ми е зле,отидохме сьс семейството вьв Албания,пьк нека ми да са Албанците всякакви и аз да не сьм патриот.Боли ме редовия за миризливата дупка бьлгарско черноморие.На Сльнчев бряг пьлно с надрусани мутри,малки курвентийки и кретенчета с гола глава и татуировки,от сутрин до вечер крещят с обезумели очи ,и се чудят кьде да избиват комплекси .Ама така е то мама и тате сьшите *** .Дано всички фалират по нашето море.

111

търговец на чехли

преди 2 години

Продавам чехлИ , менте на цена на 1/2 Бентли. Само за сериозни!