203

Анонимен

преди 2 години

Solar Power, няяяма гаранция...2020 - страх от Короната, 2021 - страх от ваксината, 2022 - страх от ваксинираните.

202

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е медиите да спрат да обобщават... само прочетете коментарите - едни са чели, че учителите не искали присъствено обучение, други чели, че искали присъствено. Просто спрете да изкарвате някакви частични данни и да правите изводи от тях...

201

Анонимен

преди 2 години

До дедо ВиНе съм съгласен - не са против ваксинирането, а против задължителното такова. Аз съм ваксиниран и съм против задължителното ваксиниране! Има сериозна разлика.

200

Анонимен

преди 2 години

Тия учители, еди ги разбери. Преди една година врещяха, че заразата била страшна и че не искали да работят присъствено, освен ако нямало ваксини. Даже се изказваха, че децата били основни преносители. На такива какво да им кажеш - мишки и плазмодии, не че всички са такива. Има изключителни хора между тях. Но те си помислиха, че това онлайн обучение ще продължава докато свят светува. Трябваше да държите на присъственото обучение, децата не са ви виновни, сега ще ви го нафърфорят с 200.

199

Епидемия

преди 2 години

Браво на учителите! Подкрепете ги - те са спирачката пред иглата в ръката на детето ви, пред задължението да се набодете самите вие.

198

Анонимен

преди 2 години

Абе Дедо, какъв "научен" подход те гони ?!?Това е най-модерния вариант за терор + грабеж над хората с цел контрол/властване над тях, за да не би случайно робите да счупат оковите - и това в световен мащаб.Браво на учителите.Ай честито - в Колумбия глоба + затвор, ако откажеш да се ваксинираш.

197

Solar Power

преди 2 години

До До 190 -елементарния: Няма филмиране :) Той вируса си мутира. Все пак се опитва да оцелее .....

196

Solar Power

преди 2 години

До Подкрепям учителите! Когато работиш в обществената сфера като учител,мед. работник, данъчен и т.н. трябва да си 100% ваксиниран за да не излагаш на опасност хората , децата и пациентите с които работиш. Ако не си съгласен стой си у вас, занимавай се със селско стопанство или нещо където си сам. Всякакви продавачи по магазини също трябва да са ваксинирани.

195

ууу

преди 2 години

До МАКРОНСбъркал си мИкроне!

194

Анонимен

преди 2 години

Щом сзо ни дава менте инфо и вакси,то и ние да започнем да ги пускаме по пързалката. Здравният казва :Ваксинирани 70 проц.,като на ден по 7500 се ваксинират.Започеат 35 процента с трета игла и т. н.Така зимата ще мине.Фейкане и филмиране до припадък.

193

МАКРОН

преди 2 години

каква стачка всеки учител който откаже да се ваксинира да му се спират правата да работи нека *** се научи на закони после ще се моли да ваксина

192

Анонимен

преди 2 години

Ясно е , че поради липсата на адекватна власт у нас , няма кой да ни наложи задължителна/принудителна ваксинация . През 3 месеца сме на избори , всеки гони рейтинг , никой няма се бута между шамарите. Ако се вдигнат много случаите , ще минем със затваряне и изолация . Вече сме свикнали . Който събрал слънце по плажовете , събрал . Догодина пак . То и това си беше целта - да изкараме летния сезон , пък после каквото дойде

191

До 198

преди 2 години

Чак ми е смешно,все едно учителите са настоявали за онлайн обучението.Това беше решение на правителството и здравните органи.Никой не им е давал право на избор или да е питал мнението им.Между другото мнозина от тях бяха за присъствено обучение.

190

Дедо ви

преди 2 години

Никой не го пита. Измушляк.

189

Саламанка

преди 2 години

Не само учителите, а всички единно трябва да изразят несъгласието си срещу настъпващото ЗЛО, прокарвано от СЛУГИТЕ МУ.

188

До 198

преди 2 години

Явно има учители и учители. В нашето училище 5% са ваксинирани. Включително чистачките. За да стигне до 41% средното валсиниране явно има училища с умни учители, които се ваксинират, а не да се влияят от глупости.

187

Подкрепям учителите!

преди 2 години

Тяхно право е да изберат дали да се ваксинират или не! От МОН да проучат медела на стимулиране на учителите в Турция и да го приложат у нас. Там учителите са на почит! Имат много привилегии и това ги кара да си вършат работата добре. Не е само да се иска от учителите да изпълняват капризите на деца и родители. Разбира се, да си учител е призвание и голяма отговорност!

186

Анонимен

преди 2 години

До дедо Ви Яж си пенсията и не мисли учителите! Все пак разликата между Биопродукт и ваксина е огромна! Реално няма ваксина!

185

дедо Ви

преди 2 години

Щом като този който учи нашите деца е против ваксинирането, против научния подход за избавяне от тязи беда, бог да пази България!!! Свършени сме!

184

190 До 193

преди 2 години

Няма филмиране. Има вирус. Различен. Не е грип. Карах го леко. Не знаеш обаче при теб как ще е. Умират всякакви хора. Причината може да е просто защото няма кой да те лекува правилно.Относно учителите: нямам против да не се ваксинират, но 2021-2022 учебната година да я проведат присъствено.