104

Анонимен

преди 2 години

Атлантик = безроден и паразитиращ дкмс/партиен активист.Факт.

103

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

"тъй като изчегъртването на ГЕРБ е задача номер едно"- Ето за това народа определи ИТН за първа политическа сила . Герберунгелчета , д0пе да ви е яко

102

MaйMyнaтa

преди 2 години

Правителство требва некво, че Баце пари эа трети иэбори не е оставил...66606

101

Анонимен

преди 2 години

Ай стига с тоя ГЕРБ бе!Стига с това изчегъркване!Ако АНТИгерб ви беше предизборната кампанията,народа няма да търпи и следизборна такава!Чакаме актове,решения и действия пряко свързани с обществото! Бедността,смъртността,демогравския срив,образование и здравеопазване,корупция.Проглушихте ни ушите с тях по протестите.С тях се захващайте и докажете,че можете е знаете как!Хич няма да ви бавим ако с времето социално-битовия статут на българина не започне да се променя!Чакаме,действайте,нямате време

100

Анонимен

преди 2 години

Тиквата е зад борда в следствие от намесата на Козяк. ИТН замести тиквата с одоцрението на Козяк.Факти.

99

Анонимен

преди 2 години

107 Не мисля, че се подиграва с Борисов. На 4 април, ГЕРБ бе първа политическа сила. С манипулации и финтове, добутаха до първото място, но ГЕРБ им дишат във врата, само на стотни, на второто място. Лошият материал гласува за ИТН, Радев, ДПС/БСП.

98

Сцената

преди 2 години

В името на парите ще се сдружите и с дявола.Бездушни същества.

97

Анонимен

преди 2 години

Понякога човек да разбере какво е загубил трябва наистина да го загуби и след това да прави сравнение. Само, че понякога е много болезнено и трудно. Това ще се случи след управлението на Борисов и сегашното управление. Моето скромно мнение , че ще плачем Борисов да се върне.

96

Анонимен

преди 2 години

Победата на ИТН е закономерно следствие на 12 години европейско развитие. Коалицията с ДБ е базирана на споделени европейски ценности. Факти.

95

Сата НАТО

преди 2 години

До края на годината ще ви стане ясно какво значи протест. Истински протест, като 2013г., а не такъв като миналогодишния с някви лигльовци носещи плакатчета със забавни оригинални послания. Тоя път ше видите кон боб яде ли.... -----/////------ А на бас, че няма да има никакви протести? Не разбрахте ли, че миналата година протестираха същите хора, като през 2013 ?

94

Анонимен

преди 2 години

94 Доган, като и Ердоган, да си видял развита мюсюлманска страна, няма такава. Държат хората си под похлупако, за да властват над тях. Мюсюлманскине лидери са диктатори..

93

Сашо

преди 2 години

ИТН нали нямаше на правят коалиции и да преговарят с никой?

92

Жоро Илиев

преди 2 години

Глей сега, има принципи и принципи, идеали и идеали. Иване, кажи си.

91

смях

преди 2 години

Аууу ще падна...На едната снимка Христо Иванов лодкаря се покланя докато се здрависва с Тошко африкански.Вярно, че е кинта и двайсет, ама такова мазнене

90

Анонимен

преди 2 години

До 85 ДПС пак ще те краде, защото Славуца е техен проект, с техни гласоподаватели. А Ристо вече ме съмнява. Всъщност той изгря с акция срещу Доган, но по този начин събра хората на ДПС и им направи услуга като ги обедини да го бранят, а самия Ристо яхна вълната. Струва ми се, че намирисва на договора точно с ДПС. Нещо като акция от която всички печелят. Гледайте какво ще договорят с ИТН и се басирам, че ще се покаже феса и на двете партийки. А Мая е с дубайско фередже. Така че честито ви ДПС!

89

Анонимен

преди 2 години

Добре тое ясно ,че ако ненашравят нищо. На другите избори, че са аут. Смешното е че всички са плюха , а накрая кокала надделя. Ама нека да видим , какво ще направят. То и дела трябват, не само думи.

88

MaйMyнaтa

преди 2 години

Всички се подиграха с Баце, включително и народа ( лошия матреял ) нали!!Дано се сещата материалот, че ако пак опре до ГЕРБ эа спасение, то Баце си е мyтpa и отмъщението си е в него

87

Анонимен

преди 2 години

Така погледна че джобът ми потръпна. Като погледнат в същата посока и БСП съвсем ще му призлее.

86

Анонимен

преди 2 години

103 Освен че се мутрее Слави дружеше с мутрите, в началото на 90-те. Е, някои го изритваха от баровете си, но това бе приятелски жест.

85

Анонимен

преди 2 години

Сега започва пазаренето. Това за мен това за теб мой човек там твой човек там. Филмът сме го гледали ----////---- Кога го гледахте?