178

ЧАЛГАРИТЕ

преди 2 години

СМЕ КАТО ЯТО авантата е нашто верую

177

ЧАКАМЕ ФАКТИ

преди 2 години

КОНЦИТЕ НА ЧАЛГАРИТЕ ГИ ДЪРПАТ ЧЕРЕПИТЕ НА КРЕМЪЛ РАДЕВ- ТЕ ЩЕДРО ФИНАНСИРАХА ЛЕТНИТЕ ПРОТЕСТИ- КОИТО ТРЯБВАШЕ ДА БЪДАТ "ГЛАДНИ", АМА НАРОДА ВИЖДАШЕ ОГРОМНИТЕ ОПАШКИ ОТ ХОРА ОТИВАЩИ НА МОРЕ В ГЪРЦИЯ, ТА ГО ОБЪРНАХА ЧЕ ГЕРБ КРАДАТ И РАЗСИПВАТ БЮДЖЕТА- Е ДА ДЕ ,....АМА КОЙ ИМ ПОВЕРВА НА ТИЯ..КАКВО ЛИ НИ ЧАКА ЧЕРЕПИТЕ ВЕЧЕ СИ ИСКАТ ПАРИТЕ И ДО КАТО НЕ НИ СМАЧКАТ И ФАЛИРАТ ДА СИ ВЪРНАТ МИЛИАРДИТЕ НЯМА ДА МИРЯСАТ.

176

Анонимен

преди 2 години

Няма страшно да се роят. Като им пуснеш "Я елате пиленца при батко", те ще се сбират :)

175

Анонимен

преди 2 години

А аз пророкувам, че ще започне роене на парламентарната група на ГЕРБ. Всичко друго е долна манипулация и диверсия срещу волята на българския народ за промяна

174

Анонимен

преди 2 години

Казват във България е ад, ето - Радев виноват.................................................................................

173

най-обичм

преди 2 години

да чета глупости

172

Анонимен

преди 2 години

Дри Мира Радева, която педрезервно ги подкрепяше се отлюспи и предрече, че ни чака диктатура на пролетариата и, че ни възприемат като стадо на полето.Слави с тиква като воденичен камък, е воденичния камък, който потапя този наивен народ на дъното!!!?

171

баба мара

преди 2 години

в има такива ***-о-ти е събрано куцо и къораво естествено че ще има роенете не казват кои има даде списъка с имената на министрите значи крият истинатаведнага ще лъсне кои и за какво се бори

170

Анонимен

преди 2 години

Българският народ прави все по-безумни избори. Летим към дъното. Всякаква флора и фауна избуява и искаме да заживеем човешки някой ден. Надежди говежди.

169

Анонимен

преди 2 години

По-скоро може да започне роенето на парламентарната група на ГЕРБ и така да мине правителството.

168

ВАН ДЕР МЕЙДЕ

преди 2 години

ВТОРО:: В ЗАКОНА НА ВЕЛИКАТА ДЪРЖАВА НИДЕРЛАНИЯ----ВСЕКИ ЧАСТЕН ЧОВЕК МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗБИРАН !!!. СТИГА ДА ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА СВОИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ !!...А ТУКА КАК Е ОТ 30 ГОДИНИ---НЕМОЖЕЕЕ, САМО ПАРТИИ МОГАТ ДА ВЛИЗАТ В ПАРЛАМЕНТ, И САМО ГРУПИ НАД 10 ЧОВЕКА ДА СЪЗДАВАТ ГРУПИ ВЪТРЕ !!!...ЧАСТЕН ЧОВЕК = НЕ МОЖЕЕЕ .....ДЕМОКРАЦИЯ НЯМА---И НЯМА ДА Я ВИДИМ НИКОГА .

167

ВАН ДЕР МЕЙДЕ

преди 2 години

ДОКАТО НЯМА ТОТАЛНА ПРОМЯНА В ИЗБИРАНЕТО + И ПРАГА ЗА ВЛИЗАНЕ ДА ПАДНЕ НА БРОЯ НА ЕДИН МАНДАТ (А ТОВА Е ПО-МАЛКО ОТ ПРОЦЕНТ) = КАКТО Е В НИДЕРЛАНДИЯ И ИЗРАЕЛ.= НЯМА ДА ИМА ДЕМОКРАЦИЯ НИКОГААА !!....СЕГА 4 ПРОЦЕНТА Е ДЯВОЛСКА И МУТРЕНСКА ГРАНИЦА ЗА МАЛКА И ДРЕБНА ДЪРЖАВА КАТО БГ .

166

Анонимен

преди 2 години

Ако слушкат славиту ще им се покаже наживо!

165

SS

преди 2 години

*** тук е ЯВЕН противник на ИТН !Предполагам, че даже е гребераст. Затова - няма смисъл да се хабим в тоя анти-форум. Да си го модератства

164

Анонимен

преди 2 години

Славешките българи мият яко чиниите и сгъват чаршафите и гледат оцъкленото гологлаво гуру в захлас..., а да бяха учили малко повече математика- животът им щеше да е къде по- смислен.

163

Dinosaurus

преди 2 години

Славчо, с порьозния си мозък, се самовъзприе за Царо, а Тошко-галошко и без това е придворното джудже, само че докога ще се правят на можещи и разбирачи за наша сметка и с 24 % подкрепа? Ако това им е промяната, няма нужда да се цепят, ние ще ги разцепим, барабар със Зеления чорап и паважните плъ*ове-протестъри. Писна ни от спасители и пророци, да се спасяват овреме!!!

162

Анонимен

преди 2 години

Набутаха се къде не им е работа и после окат. Пожарникари, шоумени, юпита, хипита, рокери, боксьори, и цяла серия биячи... Толкова ли няма поне един нормален в тази държава? Няма и няма да се намери.

161

Лойко

преди 2 години

Роенето да започне...Сега. Събрани от кол и въже е нормално да се разпаднат по естествен път. Няма да е голяма загуба ако се разпаднат или изчезнат съвсем.

160

Недоразбрал

преди 2 години

След 30 години преход,оказва се че БГ ов цата си е БГ оф ца и единственият и стремеж в живота е да се фили на рушагите и да вкарва червените вълци във властта за да ни доразкостят?!В този сайт не пише нищо за пълзящия преврат който осъществи рузкия аватар Грипена!Ражков е нахлул в ЦСБОП и боквално е изсмукал и унищожил цялата информация за подсъдимите олигарси!Заплашил е персоналът ,който е участвал да мълчи!!А вие тук се дърлите за мюрето от Учиндол,чието предназначение е да разсейва публиката!

159

Фактите !

преди 2 години

До Доцента...ГЕРБ с КОЛКО % печелеШЕ до сега / истински , не при активност 45% /???Излагате се като ''доцент'' , ако въобще сте такъв !