115

Анонимен

преди 2 години

василев- до края на годината НЕ ТРЯБВА ДА СЕ АКТУАЛИЗИРА БЮДЖЕТА- ТРЯБВА ДА ПЕСТИМ- Е КАК БЕ ДРУГАРИ- НАЛИ БЮТЖЕТА Е РАЗБИТ, ПРАЗЕН, ОКРАДЕН ОТ ГЕРБ, А СЕГА КО...МАЛЛИИИИИИИИИИИИ- ПИЯН ТОШКУ- ДЖИПКАТА ПАДНА В ДЕРЕТУ, СЕГА ИДВА ДЕМОКРАЦИЯТА ПРЕЗ КАБЕЛАРКАТА.

114

Койчо

преди 2 години

Николайчо ти си 100% крадец не се обеснявай защото ва лъжата краката са къси като твойте

113

гост

преди 2 години

Смешници .

112

Имаме новина

преди 2 години

Филип Станев се обясни в любов на Миролюба Бенатова. Е, това сме българите. И по най-сериозните теми и когато най сме се...ни избива на любоФФФ. Горчиво! А Слави да изпрати влюбените на романтичен уикенд.

111

Анонимен

преди 2 години

Всички видяхте това жалко зрелище, нали?

110

Анонимен

преди 2 години

Има такъв народ = ИТН ? По скоро ИТН = Има такъв с НАВРЯН ...

109

Магунго

преди 2 години

Ей и на мен ми допадна Хаяско да е премиер, не трябваше да го отменят. След тиквата и дръгливо магаре да сложат ще е по-добре.

108

Анонимен

преди 2 години

Слави, че е болен е ясно. Сценаристите му, че не струват пукната пара също. Ама аз се чуда, какво стана с нас, че толкова хора се подлъгаха с фалшивите им обещания? Явно, сме се хванали за сламката. До там ни докараха всичките лъжци и крадци, които ни управляваха. Разбрахме, че Слави е куха лейка, но сега ще стоим гладни и на студено и тази зима. Крадиха и още се натискат да крадат, а нас... кучета ни яли

107

Накратко

преди 2 години

Добре де реформаторски кабинет и всеки говори за тая реформа ама никой не казва какво и как да се реформира.

106

Койчо

преди 2 години

Мики Маус или Хари Потър е мното вътре в кражбите на страната.Гушнал е милиони левове народна пара.Целият народ знае за това само Слави се чуди.Гледам телевизията му и от там се казаха много хубави работи за бъдещето на България.Едно към едно с телевизията на Сидеров преди.Нещо на много лошо замирисва

105

Хамак

преди 2 години

Малкия мук си мисли, че заблуждава някого с откровени лъжи. Късия е най-големия страхливец в политиката. Жените имат повече кураж от него, което говори красноречиво за това какъв мъж е. ИТН ще продължат да следват "програмата" на Никиту дори като го махнат, а уж той я е съставял. Много мъка има по този свят ама няма по-мъчни от тази псевдо партия.

104

Анонимен

преди 2 години

Задкулисие в действие и пред очите на всички. Къде е Слави?

103

Дони

преди 2 години

Този малкия Николайчо съм го слушал и при мутрата и при Цветанка Ризова и винаги е казвал,че България се движи много добре икономически.Днес говори точно обратното.-лъжи

102

Бг фен

преди 2 години

***,а Слафчо много ,ама много кадърен и достоен човек ама го сменям,звучи ми на мене като много убав човек ама нема кой да го утепа

101

Анонимен

преди 2 години

Нов спасител Чудотворец ни трябва! Ще го търсим до дупка!

100

Анонимен

преди 2 години

До 94 Повече от 90% от имащите право на глас казаха ясно на слави,не се занимавай с политика,не ставаш,не те искаме. Да се лекува,да се харчи парите и да не се занимава с глупости.

99

Анонимен

преди 2 години

С усмивка наблюдавам цирка, който сътвориха гастарбайтерите (разбирай хора с месечна заплата на половина на студент в София в западна компания, да не говорим за квалифицирани млади хора у нас), сервитьорите, шофьорите, кофражистите, панелните шкембаци и всякакъв там подобен неквалифициран беден персонал.

98

Аспарух

преди 2 години

Написал програма 65 страници!? Ти да видиш! Къде е тази програма бе? Аз за 30 години една програма не съм видял написана. Слави изръси ще направим детски градини. А бе мамул такъв, защо не каза ще раздаде по 50 презерватива и няма да има нужда от детски градини. Или пък ще има само еднополови бракове и постигаме същия резултат. Изобщо това са хора расли в облаците! Казах!

97

Анонимен

преди 2 години

Едва ли може да се намери някъде по света подобен казус - дадена партия печели изборите , а шефът на партията не се показва на ключова пресконференция . Това повдига въпроса , дали Слави не е само едно лице на проекта ИТН . А диктуващите правилата са съвсем различни хора

96

Анонимен

преди 2 години

92- ПАК ЩЕ "ГЛАСУВАТ" ЗА ВИДНИЯТ ПОЛИТИК СЛАВИ ТРИФОНОВ- И ПАК НЯМА ДА ГО ВИДЯТ, ЩОТО ПИЯН ТОШКУ КАЗА БИЛ НА РАБОТА В 7/8- ТИЯ СЕ ГАВРЯТ С НАРОДА СИ И НАКРАЯ ЩЕ НИ РАЗМАЖАТ КАКТО 1995Г/1997Г С 2560% ИНФЛАЦИЯ.