528

Анонимен

преди 2 години

Хората навсякъде по света искат нормален живот и за момента се приема, че само ваксинацията ще го осигури. Затова и ще се случи. Никой вече не иска да губи време и пари от локдауни...

527

Анонимен

преди 2 години

До "Светилото" Абе те навсякъде ваксинират къде повече, къде по-малко. И у нас ваксинират, за да си доволен. И навсякъде има хора, които са против. Нищо, че ти не знаеш, защото не са ти го казали по медиите. И протести има. Такъв е живота. Не може всички да са на твоето мнение. Свиквай.

526

"Светилото"

преди 2 години

В Китай ваксинират, в Русия ваксинират, в Америка, Бразилия, Европа, Израел, Арабските страни и така нататък ваксинират. Само Мангъров доцентът, докторът, инфекциологът не разбрал сериозността на ситуацията и пръска лъжи и съмнения за да вреди на населението но България.

525

Анонимен

преди 2 години

Както винаги Мангъра е класи над Кантарджиев! Всичко казано е в 10-та

524

до Чоко

преди 2 години

Ха-ха-ха. На теб кой ти гарантира, че утре ще си жив...? Кажи му името? За тези в щатите, където им се срути блока кой им гарантира живота . Ха-ха-ха.

523

Анонимен

преди 2 години

До До Чоко Така са ти казали от телевизора, нали....

522

До Чоко

преди 2 години

До ЧокоС какво съм застрашил живота си. Напротив, защитил съм го.

521

Чоко

преди 2 години

Продължавам да не разбирам хората преболедували Ковид, които се ваксинираха след това. По каква логика. Само и само да получиш някакъв код с който можеш да пътуваш зад граница. Не ми го побира съзнанието. Доброволно да застрашиш живота си и този на близките си, за да отидеш за една седмица на караван в Гърция. Безумие.

520

до Гражданин

преди 2 години

Сeлянин си при, това и див. Не ръси мозък, ако нямаш в излишък. Само се опиваш да заблуждаваш хората.

519

Анонимен

преди 2 години

До Вреден за Бг Ами не го уволняват, защото очевидно е учил и знае повече от теб.

518

Вреден за Бг

преди 2 години

А този защо не го уволнят? Къде са здравните власти на България? Балтов е лош а пък тоз много хубав.

517

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 559 . Доста хора сме изкарали Ковид! Единици попадат в отделенията или са болни от рак на белите дробове пък за пари ги пишат Ковид! Това с ваксините е извращение срещу хората с естествен имунитет!

516

Анонимен

преди 2 години

От рак, депресия и самоубийства умират много повече хора годишно. Вижте статистиките !

515

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 559 А на много хора ни е забавно как шепа ваксъри се опитват да внушават някаква мистика в грипа и да ни "просвещават", че експерименталните препарати, наречени неправилно "ваксини" са единственото решение...

514

Анонимен

преди 2 години

Как е възможно да се страхувате от Ковид а не от Грип, СПИН и друга болест? Защо се ограничава движението на хора за вирус известен от 60-те години? Защо хората с антитела не им признават тестовете с антитела и не ги водят като преболедували? Това са поне 1 милион преболедували в БГ!

513

Анонимен

преди 2 години

Винаги ми е било забавно, когато няколко абсолютни лаици, коментират ваксините все едно цял живот са работили в тази област на науката. Ами, реално не знаете нищо, за това, как се правят и имате информация (дезинформация) единствено от медиите. Възможно е да има и нещо опасно , което се крие за този вирус и което е известно на малцина посветени. Тези ваксини за момента са едно от малкото ефективни средства срещу covid-19. Отидете в едно ковид отделение и ще се убедите сами, дали е страшно.

512

Анонимен

преди 2 години

До нещо не го разбирам Ами като си преболедували пак можеш да си видиш детето! Защо ваксината я даваш като единствено решение?

511

doncho

преди 2 години

Абе не се излагайте бе, тия "ваксини"(по точно препарати) са създадени много отдавна, още като са създавали и вируса. Говоря за иРНК. Прочетете кой е собственик на лабораторията в ухан, на кого е девер собственика на модерна и кой спонсорира иРНК препаратите. Айде събудете се малко.

510

нещо не го разбирам

преди 2 години

не е мания за ваксиниране,а насилие да се ваксинираш.И как да се борим с това?Не казва Мангъров,констатира известни факти.Как да си видя детето,като няма да мога да пътувам без ваксина?Но същото се отнася и за него.Срещу световен заговор един човек не може да се пребори.МЗангъров е лицемерен като всички други-знае как са нещата ,но уж се противопоставя-но по най-лесния начин.

509

Чешит

преди 2 години

*** човек, а пък уж доктор. Само тай не разбрал как са направили ваксините за една година. Страда от жажда за популярност. Трябва да го види психолог.