55

Анонимен

преди 2 години

Герб ще подкрепят това правителство и патерицата е налице и ДПС в сянка, протестантите в тъча. Бсп пак ще единствена опозиция

54

Анонимeн

преди 2 години

ГЕРБ ще подкрепи този кабинет и това е достатъчно за да мине ! Миутрите също ще го подкрепят безрезервно, но ми е интересно как ще гласува ДБ. Те дали ще са съгласни на този политически рекет, все едно те не са учатвали на тези избори.

53

Анонимен

преди 2 години

Тошко, сравнен с едно животно с дълги уши защо не е министър, както и Годжи е идеален за министър на културата или правосъдието с неговите разводи!

52

Радо

преди 2 години

Ясно е че правителството е договорено. На миналите избори слави отказа да прави кабинет с довода, че народа не му дал достатъчен мандат да управлява сам, сега пак не може да управлява сам, но забележете този път няма и следа от този довод, сега даже още преди да са му връчили мандат вече е готов с кабинет, и заявява че няма да се коалира,което показва само едно- че идеята е и тоиз път да няма правителство, за да може Радев да си действа със служебния кабинет до президентските избори

51

Анонимен

преди 2 години

На гол тумбак космос.

50

дядо Йоцо,

преди 2 години

ЖАЛКО ,МН.ЖАЛКО ШОУМЕНЕ!!!

49

Анонимен

преди 2 години

Народ от прозстаци няма какво друго да избере да го представлява.

48

дядо Йоцо,

преди 2 години

ЖАЛКО ,МН.ЖАЛКО ШОУМЕНЕ!!!

47

Анонимен

преди 2 години

ИТН, ГЕРБ И ДПС ще управляват тихо.

46

Анонимен

преди 2 години

Държавата е отражение на хората в нея. България е на точното място, което заслужава. Много съм доволен, че настана този хаос. Всяко зло за добро... Следващият важен етап ще е отрезвяването.

45

Анонимен

преди 2 години

Д-р Михайлов Трифонов не е шоумен, а вроден агресор. Много поздрави от една проста мед. сестра.... Иначе охотно приемам мнението ВИ.п. п. Докато ги приемате и насърчавате подобни индивиди да се изявяват, може само да медитираме в сайтовете.

44

Анонимен

преди 2 години

Като винаги Чалгаря присвиваше очи, за да си прочете сценария, който трябваше да завърши с "така ми казаха"! Тая предложения кабинет е"идеалният ГЕРБ", който не се осъществи! Сега оригиналните гербери трябва да се извинят за отклонението си и да поемат по правия път! А справедливост и благоденствие за обществото, някой друг път!

43

Ами кой

преди 2 години

Искате да изберат миячите на чинии и бабешки зад ни ци,ако не е Славуца,ще е Майчето!

42

Анонимен

преди 2 години

Какво направи Брисов за предизборен пиар? НИЩО. Обикаляше си с джипката, хората му се радваха и се снимаха с него. И толкоз. Какво нарави Радев с протестърите, с Божков финансовия Стимул. ОТ ЕДНА година големи пушилки, голезмо натискане и тонове помия по Борисов. И накрая получиха равен резулта Явно много си е заслужавало. За Мая как не се изкълчи да се прави на шут - не знам - само в Космоса не летя. Жалки са и са некадърни. Още в 45тото НС то се видя.

41

Анонимен

преди 2 години

Не знам как по-културно да го кажа, но цял народ сме заложници на боя между тестостеронови мужициВъпросът,на който се търси отговоре на кого му е по-голям.Отврат!

40

Ужас

преди 2 години

Абе забранете и на тая Камелия да пише статии бре.Ставате като ПИК. Жалко е за що годе добра медия.

39

Анонимен

преди 2 години

И аз винаги съм се питал - защо в ГЕРБ няма нито един софиянец?

38

Анонимен

преди 2 години

Слави е банален с набаналността си. Той винаги ПО ЕДИН И СЪЩИ НАЧИН СЕ ОПИТВА ДА НЕ Е БАНАЛЕН. Но хората не искат това, хората искат разбиране - от Слави винаги получават насмешка и отблъскване. Колко десетки участници на шоуто напуснаха полади лошо отношение? Но българинът може би харесва да го подритват такива "велики" като Слави.

37

Локако

преди 2 години

Да помислим логично, какво постигнаха експертите на ГРОП досега - отпускаха кредити и държавни поръчки за миларди на наши фирми в рамките на закона. Еми това го може всеки , бе, няма локоз гламав човек на такава позиция да не си опече работата. Въпроса колко оптимално е изразходвана тази държавна пара не подлежи на съмение дори сред матряла на герп- цените са поне двойни на пазарните. Ами не виждам никакъв риск някой да смени гроп, който и ще да е той.

36

дядо Йоцо,

преди 2 години

Защо ми триете коментара!!! ГЛАСУВАХ ЗА ПРЕДАТЕЛ,Г ЕЙ,СЛАВИ!...ПАК ЛИ НА ПРОТЕСТ ?...АМАН ОТ ГРУПИРОВКИ!....