54

Анонимен

преди 2 години

Щото в България първо се говори после се мисли. Важно е какво ще кажеш пред жълтите медии. Опозицията до последно бяха големи антиваксъри, антимерки, антимаски и т.н. Сега направиха едно временно правителство и то се оказа, че си е същото като предишните за тези въпроси. Едно ви говорят, но друго мислят. Нормално е. Цял свят гледа нас като пример за това как НЕ СЕ прави. Оставаше и тия още повече да отпуснат положението, което така или иначе вече е мит и не съществуват никакви ограничения.

53

Анонимен

преди 2 години

Хахаха, тези които твърдят че спадат към "1%" , по-скоро са към 99% от слабоумието на балканите, което сигурно е и повече. Продължавайте с шегите, поне в това ви бива!

52

БАН

преди 2 години

Дори ром няма да работи там за 700 лв. Но българските учени работят. Ст.н.с. Ii ст. с 1000 лв основна заплата. Колкото акъл имат, толкова им е и заплатата. А се водят цвят на нацията... Не сме добре с главите.

51

Анонимен

преди 2 години

ми щот си го изкарахме на крак, за кв'о да се ваксинираме, тук таме някой дет требва да пътува и му требва сартификат

50

Анонимен

преди 2 години

Господин\жа антиваксар,и чалгаджиите мислят че чалгата е световна музика,но тя е слушана само на балканите.Най-слушаната музика в света е рок музиката.А хората които отричат ваксината и науката са точно промити мозъци и аз ги съжалявам за това ,че са неуки и задръстени вярващи в измислени конспиративни теории.Живеят в измислен свят от хора подобни на Бойко и Каракачанов.За съжаление сте.Но всеки има право на мнение и да вярва в каквото иска и да стане за смях,особено като вярва в себе си.

49

Анонимен

преди 2 години

И аз спадам към единия процент.

48

Анонимен

преди 2 години

Работата стана ли ви ясна сега ! Фатката е да се почне едно дупчене през три месеца и постепенно да се стигне до чипосване и зависимост новия комунизъм ше дойде и бай тошовия ще ви се стори рая

47

Анонимен

преди 2 години

Защото сме се научили да отсяваме информацията. А пропагандата е така направена, че паралелно да ти предложат и заблуди, и истината, за да може сам да избереш.

46

Анонимен

преди 2 години

Може да си мислите ,че сме по-умни,но това показва точно обратното.Пияния казва,че не е пиян,глупавия,че е умен.Българина вярва на лаици и не вярва в науката.Това е резултат от негативните влияния от политиката на връзкарството.Нашите учени са псевдо-учени.Типичен пример е БАН.Там е пълно с агенти на ДС,пенсионери и нови с мислене за науката с един век изоставане.Има и малки изключения там с кадърни хора,но са потиснати от бившите комунисти.

45

Анонимен

преди 2 години

Аз се гордея ,че съм антиваксър ,спадам към онези 1% свръх интелигентни мислещи хора ,които не са наемни работни ,не гледащи телевизия ,четящи и управляващи сами съдбата си.Горко на стадото овце тръгнало под строй на заколение.Аз не мразя ваксърите ,просто ги съжалявам ,че са толкова *** и зомбирани промити мозъци.

44

Анонимен

преди 2 години

Другарката професорка да каже има ли ваксина срещу вируса на ХИВ , така наречения СПИН?Много професори, но няма резултати.С този вирус ковид, ако не се намери лекарство сме обречени, това е очевадно.

43

House M.D.

преди 2 години

Кожуха пак плещи глупости. Неуважаема другарко Кожухарова, българите просто не искат да бъдат опитни зайчета и въобще не се интересуват, че трябва да връщаш парите, които си взела от фармафията за рекламата на експерименталните отрови.

42

Анонимен

преди 2 години

Аз само да питам, в Израел като над 66 % от хората са с по 2 дози, защо имат по над 500 нови случая на ден, само питам######################Само да ти отговоря, та в израел върлува новия вариянт, който е е 70% по заразен от по-заразният от оригиналния ковид2020. И още в началото докторите казаха, абсолютният минимум е 65% имунизирани, е не е достатъчно да изчезне ковида, но да не ти се препълват болниците е. Та представи си при 65% е търпимо, а в България при 10% ЩЕ ВИ ОЖЪНЕ като за последно!

41

Анонимен

преди 2 години

По отношение ваксинацията в България се работи активно в негативна посока с целенасочена пропаганда от години от фармацевтични фирми с хранителни добавки, билкови и хомеопатични продукти.От друга страна фирмите които предлагат ваксини и М.на здравеопазването са много пасивни и нищо не правят за този период.И сега виждате резултата след 20 години негативна кампания.Аз стискам палци да не се появи нов щам,защото с новите варианти на Ковид няма да е много страшно.Аз се ваксинирах

40

Анонимен

преди 2 години

*** Балкански - Gania Balkanski! Да живее свободата на словото в Бг, и по той сме на последно място в ЕС. ГЕРБ победа!!!

39

Анонимен

преди 2 години

българина е страхливец, който мисли само за себе си.дано му направят емигранския живот черен, та да се върне да си стои държавата отначало.

38

Анонимен

преди 2 години

Просто сме по- умни. Има доказателства.

37

Анонимен

преди 2 години

Аз само да питам, в Израел като над 66 % от хората са с по 2 дози, защо имат по над 500 нови случая на ден, само питам

36

Анонимен

преди 2 години

Българския дух е несломим!

35

Анонимен

преди 2 години

Защото средностатистическият българин е с ограничен умствен капацитет, което е нормално, имайки предвид че сме потомци предимно на селското население, живяло през 19-20 век. Науката ни е много далечна материя.Айде цъкайте минусите, няма да поумнеете от тях.