30

До 29

преди 2 години

Защото няма срещу какво да се ваксинираш!

29

Анонимен

преди 2 години

Така е! Факт. През 2010 изкарах Сарс 1 (прародителя на ковид) много тежко, през 2020 януари хванах нещо, което ме държа 3 дни на легло с яка температура, загубих обоняние и вкус, но нищо повече. От тогава до днес само по някога ме боли глава. Тялото ми е пълно с антитела и не мога да се сетя кога освен януари 2020 е могло да се заразя с ковид. Хората като мен са хиляди.

28

999

преди 2 години

Проблем е, че много хора преболедувахме ковид и имаме имунитет, но сме без пср тест. От нашето семейство само един е с писиар, другите се заразихме от него и нямаше смисъл да правим тест, защото беше ясно, че е ковид. Но сега сме без сертификати.

27

Анонимен

преди 2 години

Преболедувалите ИМАТ имунитет. Това са над 50% вече. Процента на откриване на вируса вече е доста под 1%. Всички т. нар. "мерки" са си чисто издевателство и трябва да се прекратят незабавно. Колкото и да им се харесва да ни стресират и да ни карат да се чувстваме виновни, просто изкуствено създадената паника отшумя. Вече никой не ви се връзва на "новите" щамове и мантрите "ваксинирайте се, за да МОЖЕТЕ да пътувате".

26

Шиле Шилев

преди 2 години

Послание към опитните зайчета, които вече се боцнаха. Хайде да почнем да правим разлика между антиваксърство по принцип и отказ на разумен човек да бъде част от експеримента наречен ковид ваксини.Вие не сте се ваксинирали, само вярвате в това, а всъщност сте част от експериментална схема. Разумните хора се ваксинират само с изпитани и доказано безопасни ваксини.

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Не мога разбера какъв им е проблема".Аз пък съм на точно обратното мнение - аз съм се ваксинирал. Имам основания за това. Не ми пука кой е и кой не е ваксиниран, обаче ми писна от масовото антиваксърско движение да ми натрапва мнението си. Страшно много са - заливат с какви ли не откачалки, екстрасенси и други подобни. Аз съм ОК, че те не са ваксинирани - техен избор, но защо настояват да ми наложат техният избор?

24

до 25

преди 2 години

пич проблема е на неискащите ваксина. От тях е този тотален рев. На вас ви беше казано че е по желание, но с цел ограничаване разпространението ще си седите дамо в Бг то и там си чакайте естествен имунитет. Може и 5 години да чакате, може и да не го дочакате, като други 18100, за жалост.

23

Анонимен

преди 2 години

а добро Ютро "професОре"

22

Анонимен

преди 2 години

Не мога разбера какъв им е проблема на тези които искат да се васинират с тези които не искат...нали се ваксинирате и сте защитени.Оставете другите да направят своя избор.Какво само квичите.

21

Койчо

преди 2 години

Има ли още някои да плачат за бай шиле милионера направил пари от нещастието на болните хора

20

София

преди 2 години

Тук съм съгласен на 100%

19

Totenkopf

преди 2 години

Този шарлатанин вместо да е арестуван изкарва пари от интервюта(лъжи), пенсия, синекурна длъжност в общината и хонорари, алчна корумпирана ***

18

О хо хо

преди 2 години

А ваксите ловят ли новия щам ЕПСИЛОН? В сащ казват, че Не!!

17

до Мутафчийски

преди 2 години

и какво се е разцентровал, кои са болните в Англия и Испания, 70%млади хора без ваксина. Ти въобще хвана ли идеята за гаубицата и снайпера. Гаубицата означава че бориш вируса но колко поразии ставст в организма още.

16

Е Защо

преди 2 години

тогава не ни Издаватe Сертификати на ПреБоледувалите?! аз го изкарах в къщи, тежко, но в къщи, сега никой не иска да ми издаде Сертификат!

15

Бай Шилеееее

преди 2 години

Ааааааааааа,ВЕЧЕ започна и истината да казваш....

14

Мутафчийски

преди 2 години

Да ама имунният отговор при преболедуване е като изстрел с гаубица, а при ваксиниране с продукта на Пфайзер Байонтех е като изстрел със снайпер право в целта! Становище на института Роберт Кох-Германия! Проблемът идва когато мерникът на снайпера се разцентрова- за справка Англия, Португалия и Израел! Муааахахаха!

13

Койчо

преди 2 години

И в Украйна ловят ваксани покемони.youtu.be/KZZ9RLdZIhQPokemonGO 2021...:))

12

Анонимен

преди 2 години

До умните интелигентни българи оставете ги антиваксарите българи егоисти да се заразят с коронавирус да го изкарат тежко с тръба в болницата за антиваксарите егоисти има място в гробищата на цяла България

11

ВЪПРОС

преди 2 години

Нито един от НОЩ не се зарази , и не се ваксинира - набутаха ни някакви съмнителни вакси от САЩ и Англия - ама си купиха Хотели в Банско и Черно Море , други в Испания .