62

АнонимеН

преди 2 години

*** БОРИСОВ ОКРАДЕ ДЪРЖАВА И Я ДОКАРА ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА! ТЕЯ ПАРИ В БАНКИТЕ СА РЕАЛНО ВЗЕТИ ВЪНШНИ ЗАЕМИ МИЛИАРДИ И ТУРЕНИ В БАНКИ ЗА ДА СИ ПОДЕЛЯТ ЛИХВАТА БАНКЕРА И БОРИСОВ!

61

До 64

преди 2 години

Лъжеш! Секторът, за който пишеш не се казва Домакинства, а Домакинства и НТООД. В него влизат много юридически субекти, вкл. и политическите партии, т.е. и депозитите на ГЕРБ.

60

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 70 "Вие сте много наивни си ако си мислите, че сме по-добре от словаци и румънци." Явно и Датската национална банка са "мнного наивни". :))) За пръв път виждам "българи" да плюят срещу явни данни за подобряването на положението ни по такъв агресивен начин като вашия. Явно ви е дошло като гръм от ясно небе!

59

Анонимен

преди 2 години

Ако пишат всички гербаджии и 1 милион роби ще излезе, че сме най богати в ЕС.

58

Анонимен

преди 2 години

Вие сте много наивни си ако си мислите, че сме по-добре от словаци и румънци.

57

Анонимен

преди 2 години

До Карнавалиев Хората с подобни фамилии са крайно убедени, че разбират от неща, от които нищо не разбират. Поздравления, г-н Карнавалиев!

56

Анонимен

преди 2 години

До АнонимеН "ЧИСТА ГЕРБЕРСКА ПРОПАГАНДА!" Упражнявана от Централната банка на Дания :)))) Русофилите са в паника! :))))

55

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен 57/ МНОГО ТИ РАЗБИРА ТЪ-ПАТА ГЛАВА НА ТЕБЕ ГЕРБЕРУНГЕЛЕ ГНУСЕН

54

Щирлиц

преди 2 години

Ха ха ха хаа.Някой яко се е уплашил от "вируса".

53

АнонимеН

преди 2 години

ЧИСТА ГЕРБЕРСКА ПРОПАГАНДА!!! БОРИСОВ ВЗЕ ОГРОМНИ ВЪНШНИ ЗАЕМИ СЛЕД КОЕТО ТУРИ ПАРИТЕ В ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНИ БАНКИ ДА МУ ПЛАЩАТ ПРОЦЕНТ ПЕЧАЛБА ОТ ТЯХ! ТАКА ХЕМ ЛЪЖЕ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ ИМА ФИСКАЛЕН РЕЗЕРВ ХЕМ СИ ПЪЛНИ ГУШАТА КАТО ГИ ДЪРЖИ МИЛИАРДИТЕ ВЗЕТИ ЗАЕМИ В ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНИ БАНКИ КОИТО МУ ПЛАЩАТ ПРОЦЕНТ ОТ ПЕЧАЛБАТА! БОРИСОВ Е ИЗВЕ-РГ !

52

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 58 "Само дето в класацията не е България, а един български гражданин с чекмеджетата." Не позна. :)))))) Я тая статистика влизат депозитите на домакинствата, не на разни юридически лица, зад които може да се крият парите на разни политици. Русофилите са в паника! :)))

51

Енергетик

преди 2 години

До АнонименНе е бе мой човек той каза ,че на мястото на Белене има едно блато-гьол и както е така всемогъщ само за нула време там израсна една АЕЦ за чудо и приказ - справка ,евтиния ни ток 2ст киловата, ето за това всички ни завиждат в цяла Европа. За бомбастичните магистрали да не говорим те са почти без пари направени!

50

Карнавалиев

преди 2 години

Това са глуости, има два показателя - средан заплата и средни цени, по едното сме на последно място, по другото сме на първо.

49

българин

преди 2 години

От този по голям майтап,не бях чувал! Ти да видиш! Мутрата ни направил " рай" България? А ние що не знаем?!-:))))))?? Хайде хайде,,,който е ходил като мен в Румъния знае истината! Поне 30 пъти съм бил там!-:)

48

Не ги ли е грях

преди 2 години

С просто око се вижда, че дръпнахме напред, че на хората взеха да им остават пари за инвестиране и за пътуване. Аз съм в сферата на строителното проектиране и виждам как млади хора с дечица строят къщи като за бели- по 150- 250 квадрата и искат не само да струпат нещо голямо, но да е красиво и функционално, избират си по списания и проспекти. Видях в село край Брезник цветарски магазин на площада, това в "бедния" северозапад! Стига сте лъгали колко сме зле, лъжите разболяват!

47

Анонимен

преди 2 години

Само дето в класацията не е България, а един български гражданин с чекмеджетата.

46

Анонимен

преди 2 години

До АнонимеН 56 "ГЕРБЕРСКА ПРОПАГАНДА!!!" Явно "герб" държи и централната банка на Дания :))))))) Паника сред русофилите! :))))

45

АнонимеН

преди 2 години

ГЕРБЕРСКА ПРОПАГАНДА!!! ТОВА, ЧЕ ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА ИМА 3 МИЛИАРДА В БАНКИТЕ И ТАКИВА КАТО НЕЯ , БАНЕВЦИ, АРАБАДЖИЕВЦИ И ГОЛУМИ СОБСТВЕНИКИ КАТО ТОЯ НА ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА НЕ ЗНАЧИ , ЧЕ ТЕЯ 16 МИЛИАРДА СА НА НАРОДА!

44

Анонимен

преди 2 години

До антизападопоклонник "Това твърдение от заглавието много здраво намирисва на пълна стъкмистика" >>>> "предаде Bloomberg, позовавайки се на данни от централната банка на Дания." На русофилете дори и статистиките на нямащи нищо общо с нас организации са им "пълна стъкмистика", ако не се поддържат дневния им ред да унижават българите. Какво става, другарю, изстинаха ли ти краката, като я прочете "стъкмистиката"? Нека позная: ТИ от 30 години не си мръднал напред :))))

43

Анонимен

преди 2 години

То само Шиши и Доган колко кеш имат бедна ви е фантазията, Божков и останалите олигарси и т.н. В БГ-то на 100 oвцe се пада по един вълк който да ги разкъсва