12

Реалист

преди 2 години

До и как бе. Ей, не давате на човек да се обърка малко дори. Ами сбъркал е чисто технически в цифрата, не е ли ясно?

11

до 11

преди 2 години

Абе робе бе какво е направил?! Я излез малко от кочинатa и виж какви хората какви пътища имат, дори няма и винетки няма тол-такси!! Роб нещастен!!

10

Анонимен

преди 2 години

Ама как тъй да нямаме бе? Нали Бибитко каза, че е направил 500 000км магистрали, как тъй да няма до границата, я проверете пак

9

Анонимен

преди 2 години

Но си имаме БКП форевър с букет от нови имена, кой е като нас!:))))))))))))))))

8

Е как бе?

преди 2 години

Според канибала от Банкя,дето меля бизнесмените на суджуци в месокомбината,имаме половин милиард километра!500 000 000км!Петстотин милиона километра!!!!Такива ги дрънка тоя!

7

Че защо

преди 2 години

да има това не е държава, дупка!!! KEНЕФ!!! А вентки има ли данък МПС дааа!!! Най-простия народ ***!!!

6

Тодар Правешки

преди 2 години

Как да не е имало магистрала от граница до граница??? България беше покрита с магистрали! Замфир Яшаров Живков се беше погрижил да имаме магистрали и от пиле-мляко в НРБ, но после съпартийците му го свалиха, а СДС и Соломон Паси изнесоха асвалта в Русия!!!

5

Гиб Мелсън

преди 2 години

Винету направи всичко възможно тираджиите да ни побъркват. Хем им плащаме на тираджиите пътищата, хем ни побъркват и задръствт пътищата. Нагли, безпардонни и винаги бързащи. Ако зависи от мен забранявам събота и неделя движение на тежки автомобили за да може населението да живее нормално поне събота и неделя.

4

12664

преди 2 години

Втори и трети клас пътища никой не плаща................'Ми супер, направете ги и тях със заплащане. Те и без това са с перфектно качество, заслужават да им сложите една здрава цена.

3

Много лъже !

преди 2 години

И Румъния няма и Полша няма

2

Герб са гадове

преди 2 години

Това не е вярно опасали сме цялата звездна галактика с магистрали разполагаме с над половин милиарда километра магистрали.Онова едноклетъчно от Банкя скоро го заяви така, че внимавайте какво пишете.

1

Анонимен

преди 2 години

Бай *** строи магистрали половин милиард километри