433

Анонимен

преди 2 години

До Златена За това ли висиш по цял ден в сайта, да пръскаш УМ

432

Златена

преди 2 години

Вие сте *** и ограничени. А аз съм ваксиниран и интелигентен. А познатите ми са ваксинирани и взимат по 20-30000 заплати.

431

Анонимен

преди 2 години

Този гербав пенсионер в качеството си на какъв дава "съветите" си. Скрийте го вече, че не се издържа. Тъкмо малко се покаже слънцето и надеждата на нашата улица и той ги помрачи. Това е тормоз.

430

Анонимен

преди 2 години

В развитите западни държави с висока интелигентност 60-70% от населението вече е ваксинирано, но в тъпия и *** Бантустан смятат че ше ги чипират и ше им влияят с 5Г. Еми стойте си прости и дебилни и като почнат да ви измират роднините есента, да си знаете че вината е изцяло ваша.

429

Handel

преди 2 години

Ваксинацията буксува защото с измамите, манипулациите и кражбите и убийствата на хора принудително натикани в инфекциозните отделения за да вземете 1200 лв на Юда, показахте на хортата че на лекарите не може да се вярва, тъй като те за пари всяка мръсотия ще направят.

428

Анонимен

преди 2 години

Щом Кантарджиев казва, задължително ще се ваксинирам.

427

Анонимен

преди 2 години

Стига сте го показвали този, че наистина взе да писва. Герб вече е история, така че да си ги разказва тия измишльотини в пенсионерския клуб. Маршшш...

426

Анонимен

преди 2 години

Никога няма да му повярвам, от момента, в който замениха плътния шал и кърпата на устата с един купешки пар.ал, носен от някои с месеци в задния джоб, защото пазел повече. Важното бе да капе в касичките им. Така че, аре влево...Всеки може да прецени какви ги вършите, за което и ще отговаряте със сигурност.

425

До 474 Гюро Михайлов

преди 2 години

В България на ден без пандемия умират по 300човека.Да казваш с сигурност че момичето е умряло от поставена ваксина е спекулация и инсинуация.В света са поставени 2,7милиарда ваксини.В всяка страна се води статистика на хора починали между първа и втора доза и до седмица след втора като се смята че най точни са в САЩ и Израел.При 300милиона ваксинирани в САЩ смъртните случаи до 40дни след това са единици а от 850хиляди заразени след масовата ваксинация само 8 хиляди са хората с поставена ваксини

424

нърт

преди 2 години

"Професоре", какво е значението на думата антиваксър? Болен мозък сте, отивайте да се лекувате при подобен "професор".

423

Анонимен

преди 2 години

Боко бил построил магистрала до Марс. Вече спокойно можем да пратим и българскам исия до там

422

DDD

преди 2 години

Логиката ми изобщо не е егоистична и сега ще го докажа: по принцип не съм против ваксинирането. Но: за да се одобри за ползване какъвто и да е препарат, той трябва да бъде доказано безвреден! Тогава, ако хипотетично приемем, че така наречените ваксини са неопасни за здравето продукти, защо ме задължават преди ваксиниране да подписвам тая декларация за отказ от претенции? Препратка: Конституция на Република България, член 29, алинея 2. И моля: първо прочетете конституцията, и без лични нападки...

421

Анонимен

преди 2 години

Кантарджиев, я кажи откъде имаш над 2 милиона в банкова сметка, а си на държавна работа...

420

Анонимен

преди 2 години

Гюро и в сф двамата братя, но малко старички 54 и 57, след втората доза на следващия ден починаха с разлика 3 часа между двамата

419

Анонимен

преди 2 години

Професионалният директор какво е сега?

418

Каква промяна

преди 2 години

Преди 90 години асоциацията на немските домохазяйки е станала колективен член на Kantgesellschaft. Сега професорите са на нивото на балканска домохазяйка.

417

Анонимен

преди 2 години

Този е отвратителен. Нека Бог да го съди!

416

Гюро

преди 2 години

Кантарджиев, момиче почина във Варна след ваксинация бе! Младо момиче, набор 84, без никакви заболявания!Как имате наглостта да карате хората да се ваксинират с тези отрови!Що за лекар си ти, след като масово ваксинирахте хората по време на пандемия и напълнихте болниците с "уж" ваксинирани, но с двустранни пневмонии!А колко умряха от рак, инфаркти и инсулти, защото нямах достъп до болнично лечение!Доктор Менгеле бледнее пред вас!

415

писна ми

преди 2 години

Писна ми от това шоу за кретттени !!!Този бульон дето го водят ваксина да си го набият венозно !!!

414

Анонимен

преди 2 години

Професоре, излезе, че си малко мишле, което трупка парички. Докара се до резил, но едва ли ти пука. Свикнал на държавна хранилка. Абсолютно комунистическо мислене.