39

Анонимен

преди 2 години

Нло, сонди на Марс, полети в Космоса, вируси... истории за наивници. Развинтени фантазии. Ама пък масово се вярва в това. Целта на всички измишльотини не е ясна.

38

JJIvanov Douser

преди 2 години

Системи за разузнаване на близки планети базирани на Венера проължават да засичат опасни сгради построени от неизвестни *** на повърхноста на Земята ..Визират огромен брой недопустими сгради изградени вкл в САЩ,КАнада,Москва,Пекин,Лондон и много други градове.Вижте сгради тн небостъргачи изградени от стоманени конструкции ///

37

Айде ще ви кажа

преди 2 години

Общо взето това са прозрачни дронове със собствен интелект, могат да се управляват и от мисълта на оператор, направени са като нещо от антиматерия и могат да се движат с над 5000-10 000км/ч!Технология изградена на друг физичен принцип!

36

Скоч

преди 2 години

Още не е дошло време да разберете , тези неща амер. аграс. укопатори.

35

Анонимен

преди 2 години

тия нали цъфнаха и вързаха та почнаха със летящи чинии, паници и чаши да се бият.. пак глупости пишете. Президента им с деменция не знае къде се намира, но вие с това ни занимавайте

34

Анонимен

преди 2 години

Айде да идват да ни спасят от лудостта с Ковида...

33

наблюдател

преди 2 години

Другото интересно е, че скептикът Сам Харис и интелектуалецът Ерик Уайнстийн твърдят, че имат вътрешна информация, че това наистина се случва - обекти, демонстриращи превъзхождаща технология, се засичат редовно. Нито един от двамата не би се излагал така, още повече, че Харис си изкарва хляба с разобличаване на такива неща. На него са му казали да се подготви, защото скоро ще трябва да разобличава конспирации или дори паника, след като нещата бъдат разбулени. Може и да са ги подведени.

32

Производител

преди 2 години

Сега е сезона на черешите. Яжте череши.

31

IT

преди 2 години

Крайно време е да признаят за съществуването им. Проблема е че църквата не дава. Няма Бог ние сме създадени от по напреднала цивилизация на тази пригодена планета за нас.

30

Отегчен

преди 2 години

В първата четвърт на 21-ви век снимаме обекти на светлинни години, обаче всичките НЛО снимки все едно са правени с фото от 19 век. Неясни, замазани, зърнести. Я стига!

29

наблюдател

преди 2 години

Този *** Бърчет не е бил от комисията, пред която е представен доклада, а е някаква обикновена конгресменска НЛО откачалка. Това, което докладът ще каже, е че неиндифицирани обекти навлизат в американското въздушно пространство, най-вече около стратегически и военни обекти. Въпросът е дали ще кажат, че това е технология, а не природен феномен, и дали ще кажат, че не е тяхна (ако не решат да излъжат). Със сигурност няма са кажат, че са извънземни, защото няма как да се докаже.

28

сс

преди 2 години

това са хора идващи от бъдещето....

27

Анонимен

преди 2 години

99% това са технологии на отделни хора, или компании, които не искат да ги оповестяват публично, за да не им ги откраднат. В днешно време държавите, армиите, университетите и т.н. изостават със сто години от реалните технологични достижения на отделни хора. То винаги си е било така де, ама днес повече бие на очи.

26

Анонимен

преди 2 години

Това не са НЛО-та. Това са Грипен-ите дет Радьо ги искаше.

25

Сат Н

преди 2 години

Извънземни същества няма. ИЗВЪНЗЕМЕН ЖИВОТ НЕ СЪЩЕСТВУВА.

24

Анонимен

преди 2 години

Ох,ако Алеко знаеше за какво се ползва неговия герой нямаше да напише книгата.

23

Анонимен

преди 2 години

А ве и вие си мислите, че Американското правителство са най-честните хора на света и ето така изнасят такава информация за широката общественост ? Просто защото

22

Анонимен

преди 2 години

Не може на едно поле да поникне само една тревичка Не може във вселената да има живот само на една планета

21

До 11

преди 2 години

Ти пък не бъди толкова сигурен, защото всички технологични пробиви са направени не от държави, или институции, ами от някой *** в някоя панелка/гараж/мазе...

20

Така е!

преди 2 години

Заплаха за американците е всичко което не могат да имат, унищожат или завладеят!