37

Анонимен

преди 2 години

Не си се унижавал да питаш и да молиш а не спря да ревеш като магаре като те пенсионираха!

36

Анонимен

преди 2 години

Така...той е започнал кариерата си по време на соца, следователно е бил млад и горд член на партията1 сетне благополучно е преминал през демокрацията при всички правителства, което говори какъв успешен нагаждач е. Пребоядисал се е поне 10 пъти и изведнъж...хлъц, изневиделица. Какъв шок!

35

тъй де

преди 2 години

Ако зависеше от мен, този лежач щеше да е на абсолютния минимум като пенсия.

34

Иван

преди 2 години

Г-н Кантарджиев бъдете жив и здрав и изобщо не трябва да ви боли от крастави магарета като този.Те не са само крастави ,те са долни твари.Я вижте какъв ОФ направиха срещу г-н Борисов и с какви долни средства се служат.Малки ,низки,жалки хорица

33

аз

преди 2 години

Господин Кантраджиев отново показахте,че не сте добър човек.Сега обидихте министъра,преди със същата арогантност обиждахте Мангъров.Не ви прави чест,защото не вие,а те са прави.

32

Анонимен

преди 2 години

Оваканти се поста, ще може ли да го заема? Какви връзки ще са ми нужни? А може би да си платя в златни кюлчета? Едва ли точно знания са важни, за да заемеш такъв пост.

31

Анонимен

преди 2 години

ха-ха страхотен е Кантарджиев, разпилял я е направо тая мишkа Кацаров. Браво професоре!

30

Марвин

преди 2 години

Ex, язък! Толкова слагане на демократите от герб, а после комунистите да те пратят в пенсия - кофти работа!

29

Анонимен

преди 2 години

На такава позиция няма място политиката. За това Професора дори и с политическа принадлежност към БСП имаше добри отношения с управляващите. Всеки законно избран политически елит, през успешната работа на центъра и международното признание всред академичните среди, може само да трупа девиденти за своето управление. Разрушителната поръчка изпълни не избран, а назначен администратор. А резултата е общ удар срещу държавна медицинска агенция с международен авторитет. Ползата е неясна, но дребнава.

28

Анонимен

преди 2 години

Четеш по какъв начин се изказват "елитите" ни, после четеш коментарите и осъзнаваш колко е деградирал българина и че надежда няма

27

ХХХ

преди 2 години

За 33 години да бъде благодарен на Коронавируса .....без който щеше да е един безисвестен лапач на голяма заплата .......Коронавирус-а го направи известен ! Колко кадърни лекари , сестри , доценти и т.н. има нечувани и незаслужено пренебрегвани !

26

ИМВ

преди 2 години

Кунчев трябва да увисне на въжето. И после трупът му да бъде влачен през цяла София за назидание

25

Анонимен

преди 2 години

Представете си сега, какъв уникален връзкар трябва да си, за да те намърдат на такъв пост и така цели 33 години непоклатимо. Ще го боли, я. И мен ще ме боли, ако ме изритат след толкоз години вярна служба.

24

Много млади чакат?

преди 2 години

Президент-пенсионер.Екипът му-пенсионери.Рашков-на 67 г.А-а,те са незаменими, дар божи за Родината.Господи,защо ни наказваш с такива дарове?

23

Анонимен

преди 2 години

Този е бушон, кажете какво става с най противния - Кунчев?

22

Т.Шак

преди 2 години

НЦЗПБ е застинала във времето феодална структура. Благодарение на тоя. Дълбок плесенясал соц. А дано сега Центърът живне малко и влезе в съвременността! Кадърните хора отдавна избягаха от там. Останалите ги тресе стокхолмския синдром.

21

izh

преди 2 години

Комунизъм=глад, мизерия и простотия. За 50 години докараха една средна европейска страна до банкрут. От време на време народа успява да живне малко и веднага червените кърлежи включват пропагандната машина и се облизват за спастреното Има думи в българския език, но редакторите на сайта стриктно следят да не им обидят чорбаджиите. Абе МУТРИ , но със сърп и чук

20

Анонимен

преди 2 години

Добре де, този клоун защо не се радва че се пенсионира ? Изкараха го светило в медицината този *** :))

19

БСП

преди 2 години

Кантарджиев май си мислеше, че ГЕРБ и Ковид са завинаги. Но май рязко се изненада от новото правителство и от факта, че няма Ковид.. Ами сега?

18

Професорът е богат

преди 2 години

Да си харчи парите в банката и да си гледа внуците! Наслука...