159

Анонимен

преди 2 години

До радевБойко и останалите управлявали през безкрайния ни преход зарязаха армията, вие да не очаквате чудеса с два таралясника от 70-те, вече един :)) Проучих малко, около 1% е шанса да остане жив, най много да е катапултирал и да е измръзнал в морето, дано не съм прав.

158

Анонимен

преди 2 години

Видя се че с тия мигове не сме за никъде. От НАТО ни предложиха да охраняват небето ни като видяха с какво разполагаме, но най-големият противник на това предложение днес стои в президентския калинет. Спомням си че подскачаше като ужилен против тая идея, а за това че той 15 години саботираше българската авиация и похарчи 3 милиарда лева да възстановява руските щайги всички днес мълчат и се правят на разсеяни. Колко пилота още трябва да загинат та Радев да поеме своята отговорност?

157

радев

преди 2 години

дано оцелее човека ,но с руските хай тек продукти е така порязаваш и си и поразен едноврменно . една цел един самолет за жалост и един човешки живот

156

Анонимен

преди 2 години

На три морета! Свалили са го.

155

Krom

преди 2 години

Спрете с тъпотиите. Бог да прости човека, 47 годишен - имал е още път пред себе си. Нека поне отдадем дължимото на тоя български пилот, като не пишем простотии за смъртта му. Човека е изпълнявал дълга си, уважете малкото мъже които останаха да го правят. И съболезнования на семейството. Дано не четат коментарите тук.

154

анонимен

преди 2 години

Ако това се бе случило при Бойко и Каракачанов,Мая Манолова и Христо Иванов Маджото шяха вече да протестират пред МО.

153

Анонимен

преди 2 години

До Серафим Серафим Говориш лъжи за да оправдаеш рушките недоносчета. Ф16 е самолет а Миговете и Сушките са летящи табуретки.

152

Анонимен

преди 2 години

Целта е поразила пилота. Харашо тавариши сделали.

151

Анонимен

преди 2 години

Трябва да си купите един самолетоносач на хартия от САЩ за 10-20 милиарда, за да има къде да кацат в морето съветските ви таралясници. Каква военна хунта сте, ако нямате поне един самолетоносач?

150

Георги

преди 2 години

Време е някои хора да си подадат оставката,че създадоха хаос в държавата! Дано се е спасил пилота!

149

Серафим

преди 2 години

До Анонимен 158 : И Ф-16 и Миг-29 официално се нуждаят от основно профилактиране на двигателите след 300 часа полети и то под контрола на оригиналния производител (ако са на друго място по-малко - например като на МиГ-овете профилактирани в Полша - 200 часа). Това 8000, 12 000, 20 000.... часа са за структурите на самия самолет, корпус, шаси... и т.н

148

Анонимен

преди 2 години

До ХммТребва да свикваш, тук е така :)) Аз съм един от двамата, дето не са политически тро*чета :)

147

до стар снаряд

преди 2 години

До стар снарядВярно си много стар снаряд. Не четеш ли, че с ракетата е била поразена целта, което е обективирано от друг самолет....

146

7

преди 2 години

Служебното правителство *** до *** барабар с президента,а в морето падат изтребители.

145

Хмм

преди 2 години

Седя и ви чета коментарите и като изключим 2-3 човека всички други или са политически ***... независимо от коя партия или са някакви самолетни инжинери.... Да се чуди човек какво правите тук а не строите самолети, кораби, подводници, танкове и не правите партия след партия и как не оправихте бюджета за военните...... Направо сте напаст

144

не разбра ли ?

преди 2 години

До Георги... вече всички олигарски и бизнесменски пари / милиони и милиарди/ отиват в САЩ , за какво мислиш че уж били мръсни , мръсни , мръсни , ама в САЩ ще са ЧИСТИ .

143

Анонимен

преди 2 години

Точно след поразяване да се загуби връзката.. май не е поразрна само целта. Но понеже няма кой да разследва ще излезе пишотска грешка, понеже пишота явно няма как да се оправдае нали. Иии така

142

Анонимен

преди 2 години

ВВС не е силната ни страна в армията, говоря за самолетите, обаче във ВВС влизат ПВО и други работи ..... :)) За съжаление на тези които служат в момента, армията ни е жалко подобие на такава, зле сме вече във всяко отношение, не само ВВС :) Все още не са съобщили военните, че техния челяк е в ловните полета, значи има мимимална надежда :) Не може да използваш 2 самолета постояно и да немаш българска поддръжка, просто немаме такива специалисти.

141

стар снаряд

преди 2 години

При изстрелването твърде възможно е ракетата която е много стара , да се самовзривила , от там и самолета , но никога няма да се разбере , ''секретно'' е !

140

Анонимен

преди 2 години

Как да има пари като парите отиват за служители на двойна хранилка-аванс,пенсия и заплата едновременно и това е няколко години,има тапи и от там се създава напрежение,за едни майка за други мащеха,до кога?Но дано е жив!