182

Анонимен

преди 3 години

Лошото е, че за този проблем се говореше откак се избра новия изборен кодекс. Много хора го обсъждаха, правеха се протести пред Президентството. И вместо да се защитят тези хора бяха оплювани, щото не са от платената протестърска дружина. Сега почвайте да учите турски. Ако не сте го осъзнали до сега. Т.пии, по-т.пи - българи. Нямам какво повече да кажа.

181

Анонимен

преди 3 години

Радев забърка кашата Радев е в дъното на проблема, той измисли този Изборен кодекс, който даде възможност на турците да набутат 50 000 гласа повече в НС. И сега, след като това се случи изваднъж зарева КОЙ МИ *** В ГАЩИТЕ. Лошото е, че продаде България. Сега и да го обесят пред Президентството Вече мандалото хлопна.

180

Анонимен

преди 3 години

ДПС е турска партия в която няма нищо българско. Тази партия трябва да бъде разпусната и забранена със закон. Но вече такъв закон има, така че по добре да го спазат. Всички национални предатели и турски поклонници наричащи турция родина да им бъде отнето българското гражданство и да бъдат прогонени от България.

179

Анонимен

преди 3 години

Радев Да не Дава Акъл на ДПС ами да спре с Анти BG

178

ВЪПРОС

преди 3 години

Президента Радев вади Корупцията на България .Поклон за Радев за Работата му .Оказа се че освен Корупция , ГЕРБ са и Криминални Престъпници .Не мога да преглътна тази грозна История - те са вадили органи на хора , повече ме учуди че Здравната Каса на България е плащала на ГЕРБ - тоест - ние сме финасирали Нелегални Лекари в Болници - от нашите ЗО са убивали Хора .

177

Анонимен

преди 3 години

БСП са точно Такива

176

Черна бюлетина

преди 3 години

Това не е нещо, което се обявява Василеее, но да ти кажа какво е - лицето се търси по-скоро мъртво отколкото живо. Много си ги ядосал Божко ...Колегата на югоизток може ли да погледне към ивицата Газа в смисъл там са сгазили цивилен с танк.Израел много се фука нещо ...има територия за завладяване и освобождаване , ама не е България.

175

Сатира

преди 3 години

Глупав ход и от Ердоган и от Карадайъ. Ердоганчо губи позиции в Турция, външната му политика е абсолютен хаос, а сега рискува и да си влоши взаимоотношенията с единствената съседна приятелката държава. Колкото до Карадайъ, незнаен какво говори, и Турците в България ще му се смеят.

174

Анонимен

преди 3 години

Народа ще спре тази отвратителна полтика коят води сега БСП

173

Анонимен

преди 3 години

Червените избератели на БСП подканват РУМЕН РАДЕВ ДА МАЧКА НАРОДА СИ и той го прави САЩ ще ви бие по Праната манерка

172

Анонимен

преди 3 години

Радко Млатич атакува България и ДПС го казаха

171

пРЕЗИДЕНТА към :

преди 3 години

КарадЪйЪ за наказание да издекламира 100 пъти пред турския Меджлис "Аз съм българче,обичам нашите планини зелени....българин да се наричам,първа радост е за мен!"

170

Анонимен

преди 3 години

"За мен тази инициатива е много важна, защото "Три морета" означават население от 12 милиона и над 2 трилиона БВП. Тези 12 страни са огромна икономическа възможност за всички нас", заяви той.ТОВА Е АНТИ ТУРСКА ИНЦИАТИВА

169

real

преди 3 години

не може след 500 години турско владение да не останат турци в тези земи бг фашистите да помислят малко

168

sa

преди 3 години

Хайде стига де , президента и Дългият вкараха Ердоган в парламента ни , нашите деди ще се обърнат в гробовете си, историята ще ви накаже

167

трън

преди 3 години

родината никой не го отрича но да си играят със вярата и съзнанието на хората това е игра с огъня трабва да се внимава много няма лошо политик да се стеща с чужди лидери утре като се срещне с байдън какво ще каже прсидента

166

Анонимен

преди 3 години

Браво на Чебурашка 188 много си точен но Червените Зомбита са Ухапани от Червения Вирус и за тях лечения НАМА чакаме природата да си свърши работата

165

real

преди 3 години

радев да не забрави че с гласовете на турците стана президент или си мисли друг възродителен процес

164

ФУГУРАНТЕ

преди 3 години

Нямаш топки да се изправиш срещу ДПС , ако продължиш с тези напъвания , ще накараш Ердоган да залее моята земя с бежанци , ще подпалиш етническа война , Херо ще се изсули , а ние ще горим заради алчната ти , невменяема политическа простотия. Остави народа да си избере парламент - Легитимен , и той да поеме отговорност за политиката на България. Ти не ставаш , нямаш капацитет, акъл и авторитет- НАВЪН!!!!!

163

Може да поспорим

преди 3 години

За пълното и празното и кое е по-жестоко и кой е по прецаканият - тоя дето води инвазия на един фронт или тоя дето е под обсада от четири фронта и защо тази историческа грешка се повтаря отново!!!!