41

Анонимен

преди 3 години

Тия са престъпници ненаказани с години скъсаха целия град но за тях са с приоритет е това е корупция жива заради такива като тия страда честния бизнес тия бият цени часове всичко е радваите се не ми пука от ти я

40

Вицове

преди 3 години

Гешев:- Смятам се за инструмент в ръцете на Господ!Пеевски:- Е, чак пък Господ... благодаря, нямаше нужда.

39

стига бе

преди 3 години

Сетила се Мара да се побара.Тия са се преработили, чак преписка образували. За Пеевски имало провреки ПРЕЗ годините, но сега ще ги анализират?! Какво има да се анализира, ако прикриватурата не си затваряше очите за него в продължение на години?Ако е имало данни за престъпление трябваше досега да са повдигнали обвинения. Обвинения няма, значи не са намерили за какво да го обвинят или не са искали. НО сега САЩ казват, че не е чист като сълза, каквато го изкара Гешев и ще АНАЛИЗИРАЛИ?! Верваме!

38

Анонимен

преди 3 години

Все някои ден ще ви доиде до и на тримата до главата а до тогава ни обичаите колкото искате амин

37

.!.

преди 3 години

Значи ха на бас, че нищо няма да стане! Гледахме го главния "ни" прикриватор гаскета гешеф видяхме го какво направи с КТБ! Там въпреки, че делян пеевски и ахмед доган бяха едни от главните облагодетелствани от фалита на банката и въпреки това се оказа, че в 100000 страници изписано от каскета раследване на КТБ се оказа, че името делян пеевски и ахмед доган не са споменати! Никъде! Така, че бесирам се, че нищо няма да стане!!! иван гешев е в комбина и с бойко борисов и ахмед доган!

36

Анонимен

преди 3 години

Същото важи и за Радев и ти си дал толкова часа дал си теория 40 дал си друг път Северина и тя е дала затова виси по цял ден даваите вие сте наи добрите

35

Анонимен

преди 3 години

ДС управлява България чрез Доган и Пеевски. Борисов е тяхна марионетка. ДАНС е ДС. Прокуратурата е ДС. Крепостта на ДС е ДПС. Годишен оборот на корпорация ДС - около 120 милиарда лева. Годишни кражби на корпорация ДС - около 15 милиарда лева.

34

Анонимен

преди 3 години

КПКОНПИ кога ще изрази категорична и твърда позиция, че решително не се интересува от случая?

33

Анонимен

преди 3 години

Абе кой е политическия лидер без име? За един бай Ставри питам.

32

Анонимен

преди 3 години

Костов предполагам си дал 31 часа като баща ми сигорно си ходил на магистрала у нощно ни извънградско радваисе когато имаме и ние слаб материал не се знае кои кога ще му доиде до главата

31

Санкция

преди 3 години

А къде са санкциите от Албания и Парагвай?

30

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗащото ако ЕС излязат с категорична позиция, излиза че 10 години са се прегръщали с авторитарен про-руски режим с евроатлантическа фасадност, и това ще донесе още повече имиджови щети на ЕС въпреки немалкото досега.

29

До 20

преди 3 години

Ами тогава Божков беше приятелски настроен към властта бизнесмен,който "помагаше" на когото трябва,за да не му търсят данъци.Така че,Мая нищо не е взела,но оня с кюлчетата и пачките бая се е облажил.

28

Анонимен

преди 3 години

А срещу неназования , но подробно описан в доклада на САЩ "политически лидер", който години наред е бил корумпиран и подкупван от Черепа, с цел спестяване на данъци...преписка няма ли?!Все пак не само даването на подкуп е престъпление, а и получаването му!Още повече, когато той е получен посредством натиск или рекет, както заяви даващия подкупаОуу забравих, срещу него преписка не може да има тъй като Каскета го нарича "шефе"

27

Анонимен

преди 3 години

Пак са карали кака Сийка да преписва, пък на нея други работи и се правели.

26

Анонимен

преди 3 години

Бахахаа, сега ли точно се сетиха?

25

Анонимен

преди 3 години

Абе как ще арестуват Боко, бе? Вие какъв сън сънувате? В кой век живеете вие, бе? Ало, имаше преход! Сега е демокрация! Боко е демократ с евроатлантически ценности! Гешев и той! Как ще се арестуват? Вие не сте нормални!

24

Анонимен

преди 3 години

Всички тук си задаваме резонни,но риторични въпроси,и всички одавна знаем техните отговори.Само "приятелите" ни от ЕС ,шумно прокламирайки върховенството на закона все още се спотайват и не смеят да излязат с категорична позиция.Защо,бе?Гузни ли сте?И дали е вярно,че част от евросредствата които ни давахте,са се връщали обратно към когото трябва?

23

Анонимен

преди 3 години

"До момента не е установено незаконно подслушване на политици или кандидати на изборите за 45-ия парламент" Как да не е установено, като хората си показаха проверките. Хаджигенов например. Цацаратурата да вземе да си отвори очите.

22

иво

преди 3 години

Ако до вторник продажната прикриватура не арестува Боко Тиквата,Пеевски,Манолев,Харалампиев и т.н.в сряда всички да блокираме Съдебната палата.Гешев е позор-оставка и затвор.