101

Нали Черепа

преди 2 години

Финансира протестите и сред техните среди е и подкупеният. Най-вероятно за Пинокио или някой от гей Тройката става въпрос. Тя и МаяМа е много близка с него. Така или иначе всички са в кюпа. Мафията в България победи. Честито на всички "българи"

100

Gancho

преди 2 години

Всички плюят по Пеевски,но той не е хукнал да бяга и да се крие по света.Бягат тези които не им е чиста работата.Няма недосегаеми.Ще го разследват и него.Нека видим Съд и Прокуратура какво могат.За сега само ни засипват с компромати.Факти искаме от Правителството,макат и временно и служебно.

99

бай ганю

преди 2 години

поредния киор фишек от нашата лицемерна лъжлива каскетуравсичко е театър че са се събудили за пред щатите но от утре пак ще правят каквото те си иската конкретно пеевски ще бъде ли разследван? хахах смешен въпрос нали ?поредния сценарий за наивници

98

докога бе?

преди 2 години

първото лице, четвъртото лице, посочените лица. д3йба мама ви. сатър ви е малко.

97

Мъкаааа, мъкаааа....

преди 2 години

Ех Гешев, Гешев, да беше подал оставка миналото лято сега нямаше да ти се налага да хапеш ръката на НАЧАЛНИКА. Но ние знаем какво се случва с кучето, което хапе и лае господаря си. Това ли искаш да ти се случи?

96

Pe Dali

преди 2 години

Певицата Джеси Нелсън заби звезда на Челси? Забелязана е с Мейсън Маунт

95

до българин

преди 2 години

45 години нъ оправяха Болшивиките, 30 години нъ опрявя Биг Брадъра... стана ни навик, даже вече до ор-газъм го докарваме! -)))))

94

Анонимен

преди 2 години

Гешев е лице на Пеевски. Арестувайте ги, сложете му белезници и качулка на този откачен терорист

93

Сат Н

преди 2 години

САЩ знаят! Само загатнаха за корумпиран политически лидер! То няма други опции освен Мутрата от Банкя! -=======- САЩ нищо не знаят и е безпредметно да тълкуваме позицията им. Позицията на България, като държава, трябва да е да защитававсички свои граждани, без дзначение дали се казват Божков, Борисов или Гешев. САЩ се намесват във вътрешната политика и изборите и това е враждебен акт срещу държавата НИ. Няма какво да се кефите толкова, това е постъпка на слон в стъкларски магазин.

92

Анонимен

преди 2 години

Или вече танцува само на ПИТОНННН.

91

Лойко

преди 2 години

Ако всички си гледаха работата като Гешев,до сега да бяхме намалили корупцията на половина. До сега Прокуратурата си взаимодействаха с другите силови институции перфектно,но сега със сбирщината от стари ченгета очаквайте само спънки на действията им и насочване вниманието на гражданите в грешна посока.Лъснаха им задниците на крадците и купените протестъри.

90

Анонимен

преди 2 години

До БългаринСАЩ не налагат санкции на народа, а на авоарите на онези, които са крали от народа!

89

Анонимен

преди 2 години

Танцувалката на геше какво прави... на пилон ли танцува все още...

88

Анонимен

преди 2 години

Надявам се днес да стане голям митинг и това подло есесовче Гешев, без да забравяме придворните му, всички първо оставка, после лустрация

87

Анонимен

преди 2 години

Е как четирима? Нали са шест!? Ние знаем как разследва прокуратурата и как не разследва! Сега обаче няма накъде! Ще лъснете! Помните ли как направихте обиск на човечеца, който се беше ожалил, само и само да му подхвърлите откраднатото от жената на Еврото злато? А? Помните ли другите случаи, когато разследвахте уж всичко, но само едни го отнасяха, а за другите, вашите хора не намирахте доказателства? И сега ще е така, но пред очите на целия народ!

86

Анонимен

преди 2 години

Не трябва ли да се обискират всички адреси на Гешев, след той е пионката на Пеевски? За една жена от Люксембург питам

85

Анонимен

преди 2 години

Гешев, Гешев..., пак издънки! Меринджей си беше, Меринджей шъ си останеш!!!!! Язък ти за фамилията!

84

До 67

преди 2 години

Е и,Черепа пуснал сигнала,и защо?Давал,но го обвинили!И къде му са доказателствата,защо не ги представи!А кой плати кандидат кметската кампания на Манолова,кой изсипа милиони за тая фльорца?Трябва да се съпоставят данните и изчисли кампанията на Общата,не е това което е внесла като данни в Сметната палата.Само като се изброят ежедневните й участия в тв медиите и колко струват няма да й излезе сметката!Време е този фалш да се разбули,защото продължава тази жалка пародия

83

Анонимен

преди 2 години

A "оважаемият господин Пеевски", както му се мазнят миcиpките в неговите медии, ще го разследваме ли?

82

Анонимен

преди 2 години

Кирето и Сийка ще ли да се разследват сами да ли са краднали нещо... Очаква се резултат... Пак ни взимат за баламурници. Народа не е глупав.