48

Пенчо

преди 3 години

До ЛешаТо понеже досега не си се инжектирал с други ваксини.... Никой не те кара насила да се ваксинираш, имаш избор да правиш каквото искаш. Само, че като ни изпозаключат септември пак - да не се чудим защо.И видяхме какви клавиатурни герои сме като нация - щяха да скачат, павета да мятат, да изметат коридорите и какво ли не ако само още веднъж ги затворили. И накрая си седяхме всички задружно заключени за втори и трети път.

47

Койчо

преди 3 години

... На гусин Бау е видно, че са му боднали третата доза...Работи 24/7 четвероногото му с четвероного... :))ПраИ кръгчета и води добитъка към най-близката шатра. Заслужава пържолка.P. S. Бустъра на г'син Бау от третият боц му е безотказен-напомня на този на Майкъл Фелпс в най-добрите му времена.

46

Анонимен

преди 3 години

На антиваксърите дори няма смисъл много да им се обяснява. това са психическо болни хора. да, имат право да не се ваксинират, но нямат право да заемат определени длъжност и позиции, щом застрашават здравето на другите. няма оправия, без да се приложат някакъв ултимативен тон. Иначе ще ни изолират от дугите страни. В една изостанал Турция са по-напред от нас.

45

Анонимен

преди 3 години

Откак Кантарджиев ни посъветва да пием доматен сок против тромбоза след ваксините, направо окончателно ми просветна как да следвам съветите на тези специалисти. Точно доматите предизвикват тромбоза, *** трябва да се чете, нали?

44

Лесния

преди 3 години

Много съм лесен за манипулация, искам да се ваксинирам, но никой не ми казва какво има във ваксините. Моля, някой ще ми каже ли какво има във флакончетата? Ако не ме искате за опитно зайче , защо тогава говорите за кампании? Едно е да си лесен, друго е да си прocт.

43

славянин

преди 3 години

Понеже според официалната теза отровите предпазвали само от тежко протичане на заболяването, но не и от заразяване и заразоносителство, излиза че отровопроизводителите и с-ие са изключително загрижени всеки от нас да не се разболява тежко!? Колко ''трогателна грижа'' за здравето на всеки един от нас, нали!?

42

(-_-)

преди 3 години

Я както сте започнали да замените и тоя пуяк с някой, който има реална преценка относно опасността, особено при преболедувалите. Аман от маркетингови доктори!

41

РОКИ

преди 3 години

Какви 2000ч . некомпенсирани в РЗИ-тата. Изобщо не са правили проверки на карантинираните.Отчитали са дейност и са вземали парите по проекта. Трябва незабавна проверка , връщане на парите и уволнения.

40

Бау

преди 3 години

До Лешамисля, че уточнихме, че не работиш и не си много образован. Мнението ти мноооого тежи :D

39

К. Колев

преди 3 години

Я стига с тези ,,честни избори." Повтаряте нещата , като папагали, а насреща само отмъстителни и реваншистки смени. Разбрахме. Ще гласуваме с машини. Ако Борисов с ГЕРБ ви бие , какви ще ги дърляте? Отново ли ще се оплаквате пък от машинките, че има измама? Смешни от по-смешни сте. Жалки червенотиквеничета начело с ,,президент" Радев.

38

...

преди 3 години

Антиваксърите - няма да се ваксинирам и не искам никой друг да се ваксинира, затова ще говоря лъжи за ваксините.Пак антиваксърите - Ама защо затваряте пак държавата, какво ме интересува мен, че умират родителите и бабите на някакви хора

37

антиваксъра

преди 3 години

Ускорена ваксинация!Трудноооооо.....

36

Бау

преди 3 години

"Според него е необходима широкомащабна информационна кампания" това трябваше отдавна ... Оставихте ги да четат/гледат измислици във фейсбук. По-наивните и необразовани се вързаха.

35

Анонимен

преди 3 години

Без ваксинирани 4 милиона с две дози до есента, няма как да стане. Иначе ни чакат нови затваряния, проблеми с пътувания, а вероятно и при много професии ще има проблеми. Това е! Ако нещо ще става, по-добре е да става с нас и ЧРЕЗ нас, отколкото без нас и против нас!

34

Павето

преди 3 години

До Пенчо --- Ако си вкарваш шампоани, препарати и салами си е твой проблем. На 12 имаш прайд, отивай.

33

Пенчо

преди 3 години

До Павето Предполагам така четеш и етикетите на всички останали неща които си вкарваш в тялото - шампоани, препарати за почистване, храна от магазина. И даже въздуха го избягваш защото ако прочетеш какво има в него направо си е за самоубийство.

32

111

преди 3 години

До 30 По-скоро ще накара камъните да летят към него. Малко остава!

31

Анонимен

преди 3 години

Няма никакъв вирус и все по-умряла става пропагандата. Даже световни усилия не стигат, за да манипулирате хората. Всичко е ясно.

30

1

преди 3 години

До Анонимен-29, Мангъров,печели малко,не може да си купи къща в Барселона,ако строеше магистралки,можеше,и това да си позволи.

29

aa1830

преди 3 години

Относно честните избори Кунчев като какъв се изказва - като държавен главен инспектор на ГЕРБ ли ?