759

Анонимен

преди 3 години

Бойко Рашков Рашън Разпутин

758

Анонимен

преди 3 години

Политическите манипулации не са престанали нито за мигБойко Рашков носи голяма отговорност и не бива да се поддава на провокации и рекет. Само тогава работата му ще бъде ефективна. Същото се отнася и за Бойко Борисов. България няма нужда от страхлив полицаи.

757

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Много Обичам Тиква на Жар , като гледам тоя готви Вкусни Тикви, ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

756

Анонимен

преди 3 години

Мастър шеф Борисов

755

Майкъл Дъглас

преди 3 години

Хей Рашков,хей Бойко,опитваш се да ме имитираш- и прическата ти като моята,и маниерите ти тоже...Но Рашка,говори се,че си Стара комунистическа ченгесарскa креатура?! Is this true? Разследвал си журналист Евгени Михайлов за танкова касета,НЯМАШ ДОСТЪП ДО КЛАСИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ!? How is it possible dear Rashkov? Terrible Rashka terrible? На младини си изнасилил две *** *** Рашков,имам сигнали...Имаш черен печат за САЩ Раше :))

754

Анонимен

преди 3 години

Диагнозата на Бойко е ясна, проблемът е с електората на ГроП, там ще е необходимо дълго и тежко лечение с минимален шанс за успех

753

Анонимен

преди 3 години

Пpocтотия до шия от един д'ебил на Фигуранта. То бива и'диотизми ,но това минава всички граници.

752

ПУШИЛКА ЕНД СМИНДУХ

преди 3 години

ДОКАТО ЕДНИ ВДИГАТ ПУШИЛКА С КАЗАЛ, РЕКЪЛ И АРЕСТИ, ДРУГИ СРЪЧНО ОБРАХА БЮДЖЕТА САМО ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ- БРАВО РАДЕВ- НИКОЙ НЕ МОЖЕ МИНЕ ШАЙКАТА ТИ.

751

123

преди 3 години

Как не разбирате, че тези гадове трябва да ги изметем! ВСЕКИ, КОЙТО Е ИМАЛ НЕЩО ОБЩО С КОМУНИСТИТЕ ДА НЕ ПРИПАРВА ДО УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ. А ДАЛИ Е ОТ ГЕРБ, БСП, ДПС, СДС И Т.Н. НЯМА ЗНАЧЕНИЕ! Докога интелигентни и образовани хора ще бъдат мачкани, а прости *** и мутри ще управляват?

750

1

преди 3 години

До Анонимен-884 ,ти на тиквата изплюлия вече.

749

1

преди 3 години

До пияница мистик,случайна е твоята любима тиква.

748

Анонимен

преди 3 години

Един каза, че Румен Радев искал да му излапа о и я.

747

1

преди 3 години

До Бойко vs Бойко,лъжеш,зад твоя любим вожд стоят,само младежите на герб-комунисти.

746

гражданин

преди 3 години

Този трябва да бъде институционализиран. Не е в състояние да изпълнява служебните си задължения. Време е лекарите да се намесят.

745

Анонимен

преди 3 години

Черепа пак с неговите трупове,болен,болен,некрофил.Съвсем психяса и зарази прислугата последователи вече на държавно ниво.Може ли такава простащина и този министър не е с главата си,побъркаха се да превземат властта с мръ.снишки номера!Аборигените още ли вярват в светлото бъдеще с череп и компания?Не се излагайте хора,вижте методите на мафията вече публично демонстрирани!

744

Анонимен

преди 3 години

Рашков уж министъра на Фигуранта отработи инструкциите на дубайския разбойник,баш шефа на трупата и влезе в кгб- бейска роля на доносник по тв - то на диковеца кукуто куриера.Един дол дренки.Така размахваше химикалката,вживявайки се в ролята,че Диков застана в отбранителна поза да не го замери или избоде очите ,докато се пенеше.Да говори по телевизията такива гадости във време гледаемо за деца е тотално падение,и това юрист,преподавател,срам!Парите развращават,но не е разбрал,че е само пионка

743

Анонимен

преди 3 години

Искаме ДПС и БСП да управляват България,през тяхното управление ,държавата ни беше спокойна,нямаше преследване и тормоз над обикновени хора,бизнесмени или партийни дейци

742

Анонимен

преди 3 години

Смажи ги тия *** ... Ние смем зад теб ... Само, ако косъм падне от теб, пак ще излезем по улиците ... #Протестър ...

741

пияница мистик

преди 3 години

"Имаш жена и деца, които няма да разберат дали не ядат твоето месо", това според бизнесменът му е каза Бойко Борисов." === Мухахахахаахаха :))) Вече и по твърденията на някакви случайни бизнесмени ли могат да се повдигат обвинения? Неговата дума, срещу думата на Борисов :))) Нали знаете как завършват такива дела в съда. Само пушилка да се вдига, това прави тоя дрЪт комyнягa Рашков. То и аз мога да твърдя всичко за всеки, стига и някой лев да ми дадат.

740

Дими Митушев

преди 3 години

Малко хора се съмняват, че това е речника на Бат Боко. Типично за него изказване... Прокурорът обаче ще си превърти питона от левия в десния. Шефът не може да се натиска. Резултатът е ясен - и да има свидетел или запис, това си е било "шега" пичове на Боко Майтапчията... Имаме си премиер шегаджия ...