318

XuTbP5bP

преди 3 години

Ама докарайте си пак "комунизма" бе лемури, като не четете исторя, вместо да се учите повтаряйте си грешките, така се разграничават слабоумните. Личите си.

317

абоната е на мо~~~ре

преди 3 години

Необходими са неизбежни кадрови промени, убеден е президентът===Нужен е само Военен режим Пиночет за българското проклето племе.Само,че в Чили имаха късмет, Дявол да го вземе !

316

Анонимен

преди 3 години

Махнете Б.Борисов, такова нагло чудовище не бяхме имали в българската политика, докато този нагляр е в политиката, България бял ден няма да види и ще продължава да убива и смачква хора,да фалшифицира избори!Никой не го иска и не го избира, достатъчно е манипулирал изборите, да се маха!

315

Анонимен

преди 3 години

Освен,че е голям лъжец и интригант, много е нагъл този човек, многоооооо,не се учудвам,че е убил толкова много хора, разкарайте Бойко, този нагъл тиран няма място в управлението:"В петък сутринта Борисов се обадил на председателя на ДАНС Димитър Георгиев и на директора на ДАР Атанас Атанасов - "Няма да подавате оставки, отивам на среща с Херо Мустафа и тези ще спрат да ви атакуват!"

314

Анонимен

преди 3 години

Така е, другарю Христов, комунистите се оказаха много флексъбъл, за да отърват кожата.

313

Анонимен

преди 3 години

Радо шишарката го обърна на бащиния. Следващите избори ще ги загуби дори и срещу Цецка.

312

Herr Muller

преди 3 години

Много интересна логика имат някои форумни съучастници. Според тях, всеки който не е съгласен с "филипиките" на Радев е ГЕРБаджия. Ами, другаре, хич не е тъй. Не съм Бацевист или ГЕРБер, но не мога да се стърпя да не кажа какво мисля за ретроспективните дитирамби на овенния о.з. ген. инж. Р. Радев, Той и президент на България.

311

Анонимен

преди 3 години

Герб и да си иде - нищо няма да се промени.Виж, бсп иде ли си - нещата ще потръгнат наистина.Това е партийката дето 100 години мъти водата в България.

310

Гербер

преди 3 години

До 382. Хе-хе, за кой път? Ама само в мокрите ти сънища преди изборите. После е друго.

309

ГЕРБ са Комунисти

преди 3 години

Това е ЯСНО

308

Не извратен тип

преди 3 години

Лица членове на неправителствени организации заемащи държавни постове са във конфликт на интереси,неправителствени организации са тайните общества-масонските ложи,по смисъла на закона сегашното служебно а и Борисовото са нелигитимни правителства защото са бъкани със масони.

307

Тихо бе трол

преди 3 години

До gosho -- Аха. Каракачанов комуниста е от ВМРО. А Борисов "демократа" го назначава за министър на отбраната. И после намираме руски агенти в министерството. За кво става въпрос тука. Кво правите вие от ГЕРБ бе? НЕНОРМАЛНИЦИ ТАКИВА?

306

Лошо Ще ви стане!

преди 3 години

За това, че не направихте лустрация, сега ще си вземем държавата с пръчки. Мръcни комунисти! Няма да ни плашите и с граждански войни, щото ще ви еб*ем майкитe

305

Директно от БАНКЯ

преди 3 години

Какво прави комуниста Каракачанов на брифинг на Борисов от дома му в Банкя? Искаме разследване дали Борисов не е бил комунист!

304

Herr Muller

преди 3 години

До Христо Христов --- 283 ///// Много сте наивен. Явно нямате хабер какви играчи има в отбора на капитализЪма. Впрочем, мачът свърши и "пабедителите" се оказаха от друга страна на новия дувар и за доброто на изстрадалият български народ, обречен 45 по-бедни години да бъде пън в келемето на СеСеСеРе, а не свободна птица - летяща по света. Няма нищо по-хубаво от свободата и нищо по-лошо от сътрудничеството с русия.

303

Списък с Комунисти:

преди 3 години

1. Каракачанов - агент на ДС и министър на отбраната от ГЕРБ. Руски агенти са открити в МО, по време на неговото управление. Брей, къде били комунистите.... Ти да видиш.

302

gosho

преди 3 години

До Комунисти?tozi ministur koyto vizirash ne e ot gerb

301

Хахахха

преди 3 години

Троловете на герб пишат в състояние на ГЪРЧ - дори не могат да си сменят клавиатурата на фонетика. ХХАУХАХУХИУАИУАхуиагиуАГИУАиуАхАИАГа

300

Без Пяна

преди 3 години

Успокойте се дърти ГЕРБ-алюги, на изборите ще ви покажем кой кой е. Сега само си чешем езиците. Няма нужда от нерви и пенгявене.

299

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта на Черепа, назначен за президент на България с парите на Решетников и гласовете на Доган, е вреден за България. Фигурант Черепов страда от тежка форма на самовлюбеност, нереална представа за умствените му възможности, злоба, безмерен инат и тъпота породена от 40 години нищоправене, разврат и алкохол. Вярва, че колкото е по-наперен ще вярваме на плитките му лъжи. Е, не е познал този разединител на българите и унищожител на България! И, защо, за няколко милиона от Грипен??? Проклет да е!