98

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

Нищо няма да се промени, докато Царство България е в унизителен плен на една покварена републиканска форма на управление. Докато има република всички наши врагове ще ликуват над самоунищожението ни. Всеки може да си плати президент или министър председател, но никой не може да купи Цар, който от бебе е възпитан да люби Отечеството си. Без Цар и родолюбива аристокрация перверзните и подкупни буржоа не ще престанат да грабят и убиват,предателствуват и поробват този народ. Да живее Царя !

97

Напомняне

преди 3 години

Когато Георги Радев, бащата на президента Румен Радев, си отиде от този свят, обществото научи за това от Бойко Методиев Борисов. Никой не се осмели да постави въпроса защо тогавашният премиер ПЪРВИ оповести тази новина. Въпроси не бяха необходими, защото и така беше ясно, че по времето на Борисов са били подслушвани не само политици и други неудобни за властта лица, но и техните роднини, членовете на семействата им и свързани лица, които могат да дадат възможност за изнудване или омаскаряване.

96

вай вай ваййй

преди 3 години

Празнично развързване на кесията е направил Вожда, голяма защита и подмазване получава!

95

Анонимен

преди 3 години

Герберунгелската *** *** на умрело та се нетрае, още малко и ще изчезнат от лицето на земята.

94

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ и ВМРО са мафия и за това мафията си имаше държава.Скоро ще трябва да построи няколко затвора,че ще има нужда да се приберат доста хора там.Държавата ни е освободена от мафията и трябва да се действа.

93

Истукан

преди 3 години

ГЕРБ, ИТН, БСП, ДПС, патриоти, всичките за ратрел. Наредили са се на опашката за бой.

92

Анонимен

преди 3 години

Откъде-накъде и трите телевизии с национален ефир прекъснаха редовните си програми, за да излъчат някакъв си "брифинг" (на български: пресконференция) на една опозиционна партия?! Кога се е случвало това, докато ГЕРБ е бил на власт? Това значи само едно: БНТ, бтв и НОВА са инфилтрирани от ГЕРБ! А БНТ не е никаква обществена телевизия, а партиен рупор на ГЕРБ.

91

Анонимен

преди 3 години

На гербероните не йм и чета изказванията. Прости, нагли, крадливи, престъпници, антибългари и про-роми. Това са герп, чума.

90

Анонимен до 98

преди 3 години

Вярно , че има подслушвателни устройства , произведени 2020 г. ама били *** като новите партии , та не стават за нищо.

89

Анонимен

преди 3 години

Едва ли има човек, който да е подслушван, записван филмиран повече от Борисов. Скъсаха се да го подслушват, да монтират бръмбари в къщата му скъсаха се да го снимат как спи и да правят фейк компромати за него. На кому--нягата Рашков ще му дойде ли на ум да разследва? Може да питат и Йончева - тя получаваше записите от бръмбарите в ндома на Борисов и ги пращаше във ФБР да се удостовери гласа му.

88

Анонимен до 98

преди 3 години

Явно ти си ги поставял щом знаеш кога са произведени -ха ха !!!

87

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ и ВМРО да са подготвени за затвор.

86

Анонимен до 94

преди 3 години

Явно ти си ги поставял щом знаеш кога са произведени -ха ха !!!

85

Театър Сълза и Смях

преди 3 години

Митя, Митяяяя........вярно е предположението, че Боцката по-умни от него не назначава!

84

до 94

преди 3 години

Манипулаторче ами как така устройства произведени в 2020 година са ги поставили БСП през 2013?

83

Анонимен

преди 3 години

Тролчетат на ГЕРБ са инструктирани да не пишат под статий със снимки на техните хубавци. Пишат там където някой ги критикува. Проверете и ще се убедите сами.

82

БСП ИЗБОРНИЯ РАЗГРОМ

преди 3 години

Чакаме Божков да ги назначат за шеф на....ДАНС......

81

Анонимен

преди 3 години

Вярно , че има подслушвателни устройства навсякъде където е необходимо за нужна някому информация , само ,че бяха поставени по време на управленията на БСП . Ха сега опровергайте го де ако можете , като устройствата не носят информация на коя дата са поставени .

80

Анонимен

преди 3 години

Основни играчи са чекмеджето ( използвани СРС срещу него , други не сме видели ) и фигуранта. Славиту и Рошко африкански се оказаха шутове придворни. Единия щял да каже когато му дойде времето и когато дойде просто се оакаха, после другия говори за карти. Така постъпиха защото са придворни шутове на фигуранта, мисията им беше единствено да рушат , нищо друго. Сега БСП е в офанзива , начело с този дето учителката по литература му пише изказванията пропита с фрази на 150г, а света се е променил.

79

МНЕНИЕ

преди 3 години

Тома Биков ?Борисов и ГЕРБ се самоубиват като Партиици с този .