24

Анонимен

преди 3 години

Тези искат да ме убедят, че не мога да живея без ваксни. Напротив мога последната година и половина го доказва.

23

Анонимен

преди 3 години

Ако бяха изкарали ваксини миналия март или април можеше да се вакснирам, сега абсурд. Обаче, ако ги бяхаизкарали тогава много хора щяха да се осъмнят, че всичко е планирано.

22

истината боли

преди 3 години

за съжаление вече политическо решение по мирен път няма, последните 16-17 месеца го доказаха!

21

Анонимен

преди 3 години

Първо докажете, че естественият имунитет след ковид не е надежден и тогава карайте преболедувалите да се ваксинират! Защото шведско, датско, канадско и руско проучване сочат, че естественият имунитет се запазва вече година. Защо тези официални данни се подминават?

20

Анонимен

преди 3 години

Другарю Кацаров, нищо няма да спрат ваксините, защото ковид има различни щамове, но някои ще си напълнят джоовете с пари за сметка на много хора, които не искат и да чуят за ковид ваксина.

19

Анонимен

преди 3 години

За кво поръчаха нови два милиарда псевдоваксини за европейския съюз, а мазняр? За няма и 600 милиона население? Никакви "ограничения" няма да махате, нито нещо се променя, и със 70% "ваксинирани" и със 100% "ваксинирани", понеже експерименталните неработещи псевдоваксини НЕ СЪЗДАВАТ ИМУНИТЕТ и това не е тайна или конспирация, а го казва и производителя, и СЗО!

18

Анонимен

преди 3 години

Няма да се бода с нещо, което не е минало дългосрочни клинични изпитания още повече, че ще искат да ме бодат всяка година.

17

Въпрос

преди 3 години

защо Стаден Имунитет се смята само на база Ваксинирани, а не на база хора с Имунитет, което включва хора с генетичен имунитет и хора с АнтиТела прекарали болестта безсимптомно?! това само показва, че целите са други!

16

епидемиолог

преди 3 години

На тоя корумпиран псевдо доктор, няма ли кой да му каже че докато не научи колко са хората с естествено продобит имунинет, никой няма право да казва колко хора е необходимо да се ваксинират, за да да се достигне обществения имунитет.Защото естествено придобитития имунитет е най-надежден. А тия ваксини дори нямат одобрение за широка употреба, а само за критични случаи.После да не се чудят защо никой вече не им вярва, след такива платени брътвежи и нелогизми.

15

Анонимен

преди 3 години

Колкото ваксините спряха грипът толкова ще спрат и ковид.

14

безсимптомна

преди 3 години

Ами хайде де, направете го най-после това изследване за антитела, да се види колко реално сме го прекарали този вирус!

13

до 14

преди 3 години

как колко години - само 2 седмици за Изглаждане на Кривата! това ни казаха Март 2020!!

12

Истината

преди 3 години

България е с 6,9 милиона население и 70% означава 4,83 милиона човека. По две дози, това са 9,66 милиона дози. Досега за 4,5 месеца дозите са 1191397. Остават 8,47 милиона дози, за да стигнем тези 70%. През последните 14 дни управление на мутрите се поставяха по 15189 дози средно на ден. Сега при служебното правителство по 24014 дози средно на ден. С това темпо колко години ще ни трябват за тези 70%?

11

Анонимен

преди 3 години

Кой си ти бе??

10

Анонимен

преди 3 години

О неееее вие ваксиниралите се ще съжалявате в ваксините пфайзерските има nanowerk магнитни частици.освен това вижте в telegraph статия как магнитните частици могат да се ползват за влияние върху мозъка и дейноста.Тубата е пълна с видея за лепящия се магнит на мястото на имжектираните

9

Какво Стана

преди 3 години

нали Конспираторите в Интернет бяха Луди и Лъжки - само дето до момента са на 100% с прогнозите си!!

8

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Кацаров може и да се наложи да ходи с каца нахлупена на главата когато излиза навън или когато ходи до магазина ако продължаваме така - но щом е толкова смел и иска нека...

7

Математик от Махлата

преди 3 години

да, сметна за около 6 Месеца, ваксинираните уж са 1 200 000, значи за станат 6 000 000 или 5*1 200 000, ще трябват 5 * 6 месеца или още поне 2 години! Интересно, как това съвпада с договора на ЕС с Пфайцер, който е до 2023 година. Така, че до 2024 година поне ще сте маскирани затворници, офчъици!!

6

Анонимен

преди 3 години

Дайте статия за Стефан Янев. Той има хубави очи.

5

Анонимен

преди 3 години

Още една марионетка на фарма-мафията. Май ще вкара неспасяем гол на президента за изборите.