439

Достоен

преди 3 години

Най-достойният президент. Истински ГЕНЕРАЛ. Вторият му мандат е сигурен

438

Анонимен

преди 3 години

"Моите ценности и тези на олигархията не се пресичат-е кото изключим банковите ни сметки де....

437

само да вметна

преди 3 години

До "Диана" или който и да си! Нямам нищо общо с БСП! Капише? Сегашната Нинова НЕ Е НИКАКВА Другарка червена! Тя е бивш член на Мракобесническата и крадлива партия,приватизирала ресурсовият капитал на социализма СДС! Или ти "убягва" този факт? Па може и да не го знаеше до сега? Или НЕ ЗНАЕЛ? Знам ли? -:)

436

Анонимен

преди 3 години

От утре гешефтурата влиза в БРР и на Бойко ще му се свие рекламата до 9 души

435

Диана

преди 3 години

До само да вметнаЗащо според теб Борисов е проект на САЩ? Доказателства, моля! Няма никъде подобни индикации Борисов да се занимава със САЩ, а още по-малко САЩ да се занимава с Борисов, БСП! Много тъпо агитираш, младите, БСП! Искреността няма нужда от доказателства, тя извира от душата, но не и в твоя случай..Какво ти е "инакомислието", например? -сливащо се с БСП и сие ...Това не е инако-, а типично сляпо БСПарско поведение, приемащо всичко от БСП за чиста монета...Изтъркан номер!...БСП ВЪН!

434

Анонимен

преди 3 години

Радев е пацавурата на олигархията. Повече никога президент от БСП, ДПС и ДБ!

433

Диана

преди 3 години

До само да вметнаМоже да е лицемер или какъвто и да е - на всички е ясно, че Бойко има силна просташка подплънка, но е по-добър от всички БСПта, защото избута държавата напред...Защо изключваш БСП от кражбите? Те създадоха всички условия да се краде по време на прехода - направо казаха "действайте" и СДС действаха. Управлението беше на БСП и те се надпреварваха да крадат със СДС, да се доказват "кой кой е"...БСП са отговорни за всичките ни беди сега и до сега! Наглостта им днес няма граници!

432

само да вметна

преди 3 години

Тааа,кажете ми млади българи,как да ви убедя,че съм искрен и не комунист?Защото вие младит,инакомислещите,ни изкарвате "комунисти". Борисов беше проект на САЩ! Имаше влияние над българина,скачайки от пост на пост в държавата през годините! И САЩ го забеляза това "каририст" както се казва.И той прекрасно знаеше,че за да е някой" днес",трябваше да прегърне "новото време"!Но ни управлява по комунистически !То си е в него вродено! Та излъга само вас! НАС НЕ МОЖА!Нямам какво да кажа повече!

431

Диана

преди 3 години

Съзбава ли Радев какво говори когато казва, че Прокуратурата, ДАНС И КФН изпращали да бият хора? Явно - НЕ! Чул-недочул, видял-недовидял...но...за Радев това е факт, а от доказателства няма нужда, формализъмпо БСПарски, значи!...Трагедия...БСП ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

430

само да вметна

преди 3 години

Бях на 28 години в зората на така наречената Американска"демокрация"през 1989 г! Гадно ми стана че свалиха Живков! Беше истински държавник! Не гласувах за никого,докато падна СДС от власт.В момента в който паднаСДС.Бях убеден че българина разбра,че СДС бяха крадци на огромният паричен и материален ресурс на социализма!За др Борисов,ПАЗАЧА на др Живков и после на Симеон Мадрицкият крадец,Не гласувах никога!Защо ли? Ами защото ГО ПОМНЯ МУТРАТА ОТ МУТРЕНСКИТЕ ВРЕМЕНА! ТОЙ Е ЛИЦЕМЕР!-:(( АУТ Е ВЕЧЕ!

429

Анонимен

преди 3 години

Не се пресичат а направо съвпадат, цитат: "ще го направим фигурант като президентът"на кой ли бяха тези думи???????

428

Бай Тошо

преди 3 години

До ?????"ПЪЛЕН КЪЛМУК ,И ТОЗ МИ БИЛ ГЕНЕРАЛ ?" Генерал е жена му Деси.

427

Божко

преди 3 години

Поздрави Руди у фейсо. Нацвъкайте лайкове!

426

Радев

преди 3 години

Ще сложи Божков за премиер. Може и Софиянски, щото са сватове с Божков. Министрите ще са от БСП и да не ривЪт и един двама от ДБ.

425

Анонимен

преди 3 години

Да господин Радев те са успоредни доказахте го миналата година,и да попитам кога ще уволните главния прокурор? Че ви беше много голяма пречка миналата година!!!!!

424

Анонимен

преди 3 години

Б_ок*ук време е да те заменят

423

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

РУМДЬО Е ПЪТНИК ....КАКТО И ДА ГИ ВЪРТИ ДАЛАВЕРИТЕ!ДПС И ЕРДОГАН ЩЕ СИ НАЗНАЧАТ СВОИ ХОРА В БЪЛГАРИЯ , ЗА ДА ИМА КОНТРОЛ ВЪРХУ ЕНЕРГИЙНИТЕ ПРЕНОСИ ЗА ЕС!ЧАЛГАРИТЕ СА САМО ЗА ЗАБЛУДА НА ПАРТИЙНИТЕ ТАРИКАТЧЕТА...ДОКАТО СЕ ИЗПЛЕТЕ ЦЯЛАТА КОШНИЦА ЗА "ГОЛЕМИЯ ЕНЕРГИЕН ШЛЕМ"!

422

?????

преди 3 години

ПЪЛЕН КЪЛМУК ,И ТОЗ МИ БИЛ ГЕНЕРАЛ ?

421

Анонимен

преди 3 години

защо не се пише тук за безобразията които се правят и се готвят да се направят в МВР от радев и компания?

420

само да вметна

преди 3 години

Много малки дечица,бродещи в нета от скука,кликат тук "минуси" на коментиращите тук срещу ГЕРБ! -:) Та вие нямате 18 г още,и няма да гласувате на тези избори деца!-:) Разбирам ви,че през краткият си животец,само "дедо" си Борисов помните!-:) И това което можете да прочетете за "комунизма" и " капитализма" тук!-:) Кликайки минуси,се подвеждате сами! Ние от поколението на "любимеца" ви др Борисов,го помним прекрасно! За това сме против него! ТОЙ Е ЛИЦЕМЕР КОМУНИСТА др Борисов!НЯМА КАК ДА СИ ТРАЕМ!