315

сокол

преди 3 години

Къде са платени на зелено F-16? Дянков върна ли 1 милиард на пенсионерите? Има ли 1 мафиот осъден,а? Братушките Галеви как са? Спортисти-наркодилери? Трафиканти,сутенри,търговци на хора и бебета, Ружа с братчето криптомани биткомафити?Всичко е лъжа. Левски ,еех...

314

Анонимен

преди 3 години

Ще му звъннат от Москва, ама вече са го инструктирали и няма смисъл да го търсят повече.

313

PSYCHO

преди 3 години

До АнонименУБИЙСТВОТО Е ТЕЖЪК И НЕПРОСТИМ АДСКИ ГРЯХ! НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ НА ЖЛЪЧНА ОМРАЗА, ИМА ВСЕ ОЩЕ ЗА КАКВО ДА ЖИВЕЕТЕ. Четете Ф. Достоевски Престъпление и наказание и пр.

312

Нерде Ямбол-Стамбул

преди 3 години

Ами кога на Фигуранта Радев ще му звънне Меркел, Джонсън или Макрон ?!Пределно им е ясен и по европейски, културно го игнорират !!!

311

Анонимен

преди 3 години

краят на един диктатор

310

Psycho

преди 3 години

Проблема е психически, НЕ е политически. В БГ над 2 000 000 човека са успешни личности, но НЕ се интересуват от политика и политици. БГ-политикът е безпринципен, случаен човек без особени физически, интелектуални, социални, емоционални, социални и пр. качества. Нашият политик е НЕПРЕДВИДИМ, СЕРВИЛЕН, ДРЕБНАВ, ВЪТРЕШНО НЕУРАВНОВЕСЕН, НЕСИГУРЕН и ВЪНШНОЗАВИСИМ.

309

Анонимен

преди 3 години

мразя те че ми закри фирмата и ме остави без пенсия

308

Анонимен

преди 3 години

За 10 години, нито една реформа и последни по всичко в ЕС, а иначе шкафчетата са пълни.

307

Анонимен

преди 3 години

Хората искат сигурност, спокойствие. Искат да се спре надпреварата към забогатяване по незаконен начин и да се мисли само за родата - как да се уреди без да се навреди. Оставам с впечатлението, че без диктатура трудно ще се оправим, а не искам да е така.

306

Psycho

преди 3 години

БОЧКО Е КЛАСИЧЕСКИ "УПРАВЛЕНСКИ ТИП" ПО АДЛЕР.Боко-фалконя и Цеко-фараоня са незабравим исторически тандем.

305

сминдух енд чесън

преди 3 години

Хора ,проверете добре ,Ако реши да се барикадира като акт на отчаяние,че никой няма нужда от него,всичко може да се очаква от него все пак е невменяем.

304

anonymous

преди 3 години

Да мразиш някого е лесно,в това българинът равни няма.Мразим Бойко,но някак си изведнъж заобичахме Трифонов-политик,който не е отворил устата да каже какво смята да прави с "разграбената и разнебитената" от Борисов държава?Как изведнъж този хейтър се превърна в най-ухажвания и най-желанния партньор и от левите и от десните?А ако се окаже и по-зле от всичките предишни кандидати за народна любов?Защото реално нищо не знаем за него като политик,пълна мъгла е,съчетана със самодоволство и арогантност

303

bocko

преди 3 години

по-скоро трябва да звучи така: "Борисов: Направихме много кражби и заради това ни мразят"

302

Анонимен

преди 3 години

Смяната на екипите е нещо съвсем нормално в световната практика и това не трябва да притеснява никого. Борисов, богати и бедни трудно се обединяват. Социално слабите трудно ще намерят общ език с новоизлюпените богаташи, ограби ли държавата, за да направят положение. Политиците, моля Ви да престанете да играете ролята на обидени, засегнати или недоволни, защото на българския народ му е все тая коя партия ще го управлява. Доказа го той с редуване на доверието си към едни и към други.

301

анонимен

преди 3 години

Да се твърди,че правителствата на Герб не са направили нищо,а само крали,най-малкото некоректно.Заплатите в обазованието за последните 4 години наистина се увеличиха двойно,много училища са ремонтирани и обновени.До тогава всички правителства само твърдяха,че образованието е приоритет за тях,но нищо не правеха.При царя учителите дори стачкуваха повече от месец за 20% увеличение на заплатите.И в другите области много неща са направени,не че нямаше и грешки.Но само който не работи,той не греши.

300

Анонимен

преди 3 години

До големият кефТочно така!И не само това,но в парламента вече се вижда живот,а това не се е случвало отдавна,сами си прокарваха решенията и когато някой от БСП предлагаше нещо,просто го игнорираха,само вожда съществуваше в държавта и така беше още от кметуването му!

299

големият кеф

преди 3 години

Не мога да повярвам, че в новия кабинет няма нито една калинка. Всички са високо образовани, стабилни и интелигентни. И ще отговорят на въпроса "дали иска кафе":)) На перфектен английски. И ще разбират за какво говорят въобще.

298

Истукан

преди 3 години

Изберете интелигентни хора, а не шоумени.

297

хахахах

преди 3 години

Най- много харесали нашето председателство. Ами да, похарчиха милиони за специалитети- да яде Ишиасът от специални ферми, да фиркат до козирката, че едва седяха на краката си, за нощите само предполагам.А Курц ги посрещна на чай в Алпите. Такива банкети и запои, наречено Бг председателство по ганьовски.

296

Анонимен

преди 3 години

До БобиБоби, изучи се чедо, пожелавам ти 1400 лева чисто, но ти е грашна мотивацията! Учителството е призвание, отдаденост и ангажираност, а не 1000 лева!