43

Анонимен

преди 3 години

Или ще събире родата скоро, или цял живот инвалид с памперси.И в двата случая е добре. Само мъки и страдания за членовете на бкп и агентите на дс

42

Анонимен

преди 3 години

"заяви директорът на "Пирогов" проф. Асен Балтов, който пристигна в Разлог заедно с здравният министър Костадин Ангелов, за да проследят състоянието на икономиста."Тиквата продължава да разкрава тези двамата сякаш са медици на повикване. Толкова *** и ограничен селски бек никога не ни е управлявал, а са ни управлявали свинар, както и правешки селянин...Да събере направо всички директори на болници и да ги прати да са обслужващ медицински екип на Каролев.

41

Нане

преди 3 години

Тоя, още ли не е пукнал...Язък... А тия двамата айдамаци, чий го дирят там...

40

Анонимен

преди 3 години

До KromЗадайте си въпросите към д-р Ангелов и д-р Балтов във Фб. Те ще Ви отговорят. Не е редно да сме силни по форумите, и да мълчим, след като смятаме, че нещо не е редно.

39

Програма Минимум

преди 3 години

Няма право:Акъл по медии да дава тоз, що акъл за себе си няма!Партия да води тоз,що не е посадил дръвче,направил дете!Глас да дава тоз,що средно образование няма!Ротиращи се "всеизвестници",натрапени телевизионно,ги тресе планетарно его и комплекси.Вечно са пред екрана или на тиферич,или на адреналинно "преживяване",направили парите си в мътни времена,някои загубили ги (а мъжкарството трябва да продължава).Супермени,обкръжени от курветки,каращи джипетки.А,ако синовете бяха хоби-космонавти?

38

Анонимен

преди 3 години

Тоджи ша го преглед и ще каже Ковид-кво да го прайш...

37

Анонимен

преди 3 години

Ако това не беше Каролев, а друг обикновен български гражданин дали щяха да се полагат всичките тези грижи, ресурси и опити за спасяване, търсене и лекуване? Когато това се случи, тогава хвалете държавата.

36

Анонимен

преди 3 години

Каквото и да е направил-той е ЧОВЕК и не заслужава да му пращат Ботокса и Балтов....

35

Анонимен

преди 3 години

В ада има специален казан, приготвен за този

34

Анонимен

преди 3 години

Някой ще ми обясни ли в коя нормална държава, премиерът изпраща министъра на здравеопазването и директора на Пирогов при Каролев сякаш са му лични лекари?

33

Анонимен

преди 3 години

До МнениеДа същия

32

агент камен

преди 3 години

Смърт, смърт, смърт

31

Анонимен

преди 3 години

До KromНе е редно съгалсен съм.Но гогато сам е скочил безотговорно е нормално да стане така

30

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

До KromТой е атеист и комунист, за какъв Бог говориш... Той е слуга на дявола, дано рогатия си го прибере, че ни писна от поразиите му...

29

Анонимен

преди 3 години

Комсомолски доносник пуснат да изкара една магистратура в Канада, след това първи либертарианец на републиката. Самочувствие като на нобелов лауреат по икономика, а всъщност световно неизвестен...

28

Totenkopf

преди 3 години

Боко какъв е , че да дава нареждания Балтов да ходи в Разлог, явно Каролев също е от бандата му

27

Krom

преди 3 години

Дано Бог му помогне да оцелее! Не е редно човек, който и да е, да напусне преждевременно този Свят. Но здравния министър и Балтов?! Не е ли пресилено? Защо живота на Каролев да е по ценен от тоя на който и да е друг който се бори за оцеляване? Все пак е бил по собствена воля в планината - не от недоимък, безизходица или по принуда. Подходил е с неуважение към планината и е станало това. Не разбирам тая показност.

26

любопитко

преди 3 години

Ами ако Камен не желае да бъде спасяван, че той така и дело може да заведе?

25

Анонимен

преди 3 години

На 60 години вместо да си гледа внучетата и кокошките, тръгнал да се пуска с шейна по планината... Каквото човек сам си направи, и Господ не може да му го направи.

24

Анонимен

преди 3 години

Икономист на НДСВ, СДС и ГЕРБ но е и кредитен милионер с 20 милиона лева дългове към НАП и банки. Директор на Карол валутни бюра за спекула и хотели И се е опитал да се самоубие, за да не плаща.