227

Искам да искам

преди 3 години

Тошко Африкански.....

226

Вики

преди 3 години

Сегашната фъфлеща председателка на НС каза, че не е член на ИТН, но влязла в партията. Моля, ви обяснете ми как хем не си член, хем си в партията. На мен ми е трудно да го проумея. Съдейки по двамата от ИТН, които нарушиха мълчанието и се изказаха- Тошко и Ива май ИТН е Имаме Тикви и Ние, не само ГЕРБ.

225

Анонимен

преди 3 години

За ИТН съм,но тази дъвка с мажоритарността е време да престане.Това никой освен Слави и Тошко не го иска,а те защо го искат и те не знаят.Америка все по-малко трябва да ни е за пример,две партии,почти гражданска война.Само там са мажоритарно,никой нов не може да пробие от двете големи,никакви нови партии и идеи

224

Анонимен

преди 3 години

До до 236Съгласен!

223

Анонимен

преди 3 години

Глупави ми хорица, ще лъсне, че Боко и Славея играят заедно, ама да ви видим тогава какво ще говорите.

222

До 231

преди 3 години

Дилетант и профан !Това си ти !Знаеш ли защо точно WV ни заобиколи ?И защо не отвори и в Турция завод ???А сега се порови и поинтересувай !

221

Абе къде е батко?

преди 3 години

???

220

Тикволандия

преди 3 години

До Анонимен: "При Борисов чисто статистически България" изостана от Румъния по БНП на глава от населението с цели 30%, докато преди него (когато влизахме в ЕС) бяхме на едно ниво.Та не ни обяснявай колко сме били добре. Три мандата на ГЕРБ изоставахме и от предпоследните в ЕС. Стига му толкова на Бойко. Да си изпразва чекмеджето и да се изнася докато още може.

219

Анонимен

преди 3 години

Сега вместо чалгарите да им дават по 78 стинки, всички ще им даваме по 8 лева. Далаверка!

218

Анонимен

преди 3 години

При Борисов чисто статистически България беше икономически най-сигурна.Аха. Затова завода на Фолксваген ни заобиколи. И още поне пет голямо завода. Посочиха точно корупция и икономическа несигурност, неясни закони.

217

Хитър Петър

преди 3 години

Това ли са младите ,знаещи ,можещи, искащи ,начетени специалисти на ИТН - Хаджи Тошко Йорданов!

216

Беновска пипа

преди 3 години

Представяте ли си какво купуване на гласове ще бъде при 240 едномандатни района? Ако имаме 6 милиона гласоподаватели, това означа по 25 000 в един район. От тях гласуват 40%, тоест 10 000. Купуват 5 001 гласа и мястото е в кърпа вързано. При мажоритарна система Герб ще има 200 депутата, ДПС -30 и ИТН - 10. Нещо от сорта ...

215

Гроби Таласома

преди 3 години

Всъщност, това е правилният и умен ход на ИТН. Ако не промениш изборният кодекс, т.е. правилата, по които Системата се самовъзпроивежда, ще си имаме ГЕРБ още 35 години на власт, докато станат пак 45;))),а променените правила, променят и политическите партии и начинът им на функциониране. Абе, умен ход;))) Мажоритарната система със сигурност има минуси, един от тях е, че тези с парите, пак ще са начело, но дава и възможност в НС да влязат и хора без пари, но с идеи;)))

214

До време е за промян

преди 3 години

БСП управляваха три пъти до сега след 1989г .Станишев,Орешарски или Виденов ? Кой от тях " оправи " пенсионерите ? И как ?!

213

Анонимен

преди 3 години

Важното е че мутрата Борисов и тиквата мафиот 1 вече не са на власт и никога няма да бъдат...герберастките тролчета и цялата им пасмина отиват в ГРОБ-А...или в затвора...кой каквото си е заслужил...да не ги търсим в Дубай обаче..

212

Изнервен

преди 3 години

И какви промени предлагат тези селски тарикати? Премахване ограниченията за броя на секциите в чужбина, гласуване по пощата. И защо? Ами защото се надяват така при следващи избори да получат повече гласове за партията си " Има такъв из.род".Ех, гиди лицемери и тарикати, значи майната му дали хората го искат, важно е да си угоди на партийката.

211

Браво

преди 3 години

Браво на ИТН. Най-читавите в парламента. Трябва да направят коалиция с ДБ и да управляват.

210

Анонимен

преди 3 години

При Борисов чисто статистически България беше икономически най-сигурна.Инфлация и безработица-най-малки!БВП на човек и покуп.способност -най-голям.Редица закони към монопола се затегнаха( забрана за автоматично предоговаряне на оператори и съкращаване на времето при неустойка на клиент,надценката на горивата) Обвиниха се олигарси! ЕРМ 2 ! Някой обаче поиска ПРОМЯНА на това и вербува простото обшество чрез компромати и протести,че Борисов е крадец и диктатор .А сега си сърбайте си попарата !

209

Анонимен

преди 3 години

Мажоритарен вот - абсолютно лишена от смисъл мантра. Разследвайте боковистите, това е най-важното, или сте се договорили вече.То и Учиндолеца и Боко не се вясват нещо, да не си пият уйскито и да редят простолюдието, а

208

Анонимен

преди 3 години

Мажоритарния вот ще се приеме от коалицията ГЕРБ-ИТН