408

Анонимен

преди 3 години

До Мани, мани....Така е, стабилизира ни - на високо ниво на корупция, високо ниво на бедност, високо ниво на ограничаване на свободата на словото, високо ниво на емиграция... все на високи нива. Болният е стабилен... в кома.

407

истина

преди 3 години

Промяната може да е към добро, но може и към зло.Първият парламентарен ден показа че ЗЛОбата е повече от разУМА.

406

Анонимен

преди 3 години

Идва края на Герб. Стискам палци да ги унищожат мнооого болезнено. Също всеки,който ги подкрепя бял ден да не види. Дано да съсипят целите им семейства. Трябва да се изкорени това *** ло умно общество от българия. Ако трябва да ги пращат в Анадола да живеят.

405

Анонимен

преди 3 години

До Мани, мани....какво е стабилизирал Борисов, от предпоследно място в ЕС ни стабилизира на последно :) е това е стабилизацията на Борисов, погледни управлява София 16 години и нито околовръстното е построил нито проблема с детските градини е решил, това с 16 години човече

404

Анонимен

преди 3 години

Мога да се обзаложа с който иска, че точно групата на Трифонов ще се разцепи и ще има доста "независими депутати", които ще устискат до изкарване на целия мандат на Народното събрание. Някой?

403

Анонимен

преди 3 години

До Мани, мани....ти не си у ред! просто не си у ред и съжалявам за теб! дано поне да имаш извинение.. примерно да си в държавната администрация - хрантутник на герб! тогава имаш извинение! иначе - не си добре с главата!

402

Анонимен

преди 3 години

До До 435Видял си щатите през крив макарон ти! Единственият шанс на клетниците в България за обръщане на вота и подобряване на живота им са българите в чужбина! Защото те не могат да се купят! И трябва да си откачен за да гласуваш за сегашните пиявици! В момента се пречи на българите в чужбина да ласуват! Тази година, тук в Англия имаше двойно по-малко отворени секции и тройно повече желаещи да гласуват! uзродите от ЦИК го направиха по поръчка на герб! Но всичко се връща на този свят!

401

Анонимен

преди 3 години

за гласуването в чужбина има много начини да се реши проблема, по пощата е един от тях, друг вариант е да се увеличи времето за гласуване в чужбина например 3-4 дни, това е практика в някои страни, друга възможност е електронното но там трябва малко повече време да се реализира, защото предното НС не направи авбсолютно нищо по въпроса

400

Гуфу

преди 3 години

Абе някой има ли идея защо само 6 държави , ние сме едната, в Европа позволяват гласуване в чужбина? Пълна забрана да се гласува в чужбина, който желае да заповяда в татковината и да пусне гласа. Хем роднини ще види, хем армагани ще донесе, празник ще стане.

399

Мани, мани....

преди 3 години

Нашенска работа. Нищо не бил направил Борисов......Само ,където стабилизира България. Давайте. Да ви видим вие какви ще ги надробите Дано не тикнете държавата в хаос и по села , и иградове да се избием.

398

Анонимен

преди 3 години

Ако успеят да реализират тези предложения - този път ще си пусна гласа за тях! Вотът в чужбина не може да се купи и тогава държавната администрация (в голямата си част тумор), ще "олекне" с гласовете си! Защото много българи от чужбина замислят да се връщат. И те ще гласуват за промяна! И те ще се върнат с пари! Тези пари ще влезат в икономиката! Хората вече започнаха да го правят, разговарям с не малко от тях. Надявам се всички да изритаме псuхопатите от герб и да си вземем живота в ръце!

397

До 435

преди 3 години

Това с гласуването по пощата го видяхме в САЩ. Така много добре се манипулират изборите.

396

До 429

преди 3 години

И кога беше спомената думата "лустрация"30 години след голямото ограбване! Част от тези хора спокойно си изкараха старините в Парламента, а другите са в чужбина.

395

до 433

преди 3 години

Нали за тва искат да променят изборния кодекс, то с магическа пръчка не става , не слушаи ревливите мекерета тука

394

Анонимен

преди 3 години

До ВъпросКогато може да се прокара! За това първо трябва да се пресече възможността да се манипулират изборите и да можем от чужбина да гласуваме по пощата! Тогава ще видиш как процентите ще се променят!

393

Анонимен

преди 3 години

До до ОБЯВА ВБаце е все още министър председател и продължава да твори безобразия и да харчи по безумен начин нашите данъци, за съжаление

392

Въпрос

преди 3 години

А кога ще гласуваме 120 депутати и мажоритарно гласуване?

391

до ОБЯВА В

преди 3 години

добре де - баце и пудела виновни, ама сега чалгата е на власт, ще видим какъв кючек ще друсат.

390

ами

преди 3 години

кво ще прави оня бедния в дубай с толко малко помощи, няма да може да купува гласове вече, не така

389

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 426Въпроса за 120 депутата беше премахната от референдума благодарение на любезното съдействие на пудела на Баце в президентството, напомням ти го, ако случайно си забравил, според мен не си, а просто си най-обикновен тролейбус.