348

Анонимен

преди 3 години

До Solar PowerАха, обаче "демократичната общественост" това ще го издигне като лозунг (като долните *** на Тулупа)....

347

Анонимен

преди 3 години

До мазепаНе си разбрал, русоробите използват двоен аршин: един пък какво се отнася до Русия и един път за нейните съседи.

346

мазепа

преди 3 години

Русия можела да си мести армията на нейна територия - окей, тoест Украйна също може да мести армията си в Донбас, а Русия би трябвало да няма нищо против.

345

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 400Другаре, не знам дали осъзнавате, но всеки ваш пост е една клетва за покорно робство към плешивия убиец джудже.Вие достойнство нямате ли?

344

Solar Power

преди 3 години

Дори с доста голяма увереност мога да твърдя,че ако Русия не беше нападнала България през 969-та година то България имаше пълния шанс да консолидира земите си на 3 морета, да избегне падането под Визанйтийска власт и последващото падане под Османска власт :)

343

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 392" .. отговорът на Путин е ясен ..."Страхливите русофилчета пак сте се набълбукали с фантазии.

342

Solar Power

преди 3 години

На САЩ войните няма да ги броя те са няколко само, но пък на Русия могат да се изброят над 200 войни от които само 3-4 защитни. Всички останали войни са нападателни с цел заграбване на територия :) Това е истината. Включително и война с България по време на княз Светослав I (руски). Да не се чудите защо България пода после под Византийско робство ! Пада благодарение на ограбването на Първата Българска държава от руснаците !

341

Анонимен

преди 3 години

До Solar Power"Има ли право Турция да окупира Кърджали ?"КАто познавам "българските" русофили, вероятно ще ти отговорят с "да".Все пак един от тях си пожела ракета Циркон да падне в центъра на София.

340

Анонимен

преди 3 години

МИНИСТЪРКАТА НА ОТБРАНАТА НА ФРГ пита Путин накъде се отправят със западните и южните корпуси. Отговорът на Путин е ясен: към Берлин. Те веднаж са го превземали - в началото на май 1945 г. и знаят пътя натам. Кога министърът на МО, храбрият войвода на ВМРО Каракачанов, ще раздаде памперси на войниците от МО? И защо не мобилизира за един месец баш патриота на НФСБ В.Симеонов? Сидеров е проруски настроен и няма нужда от такъв атрибут.

339

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 388"До Анонимен385...... Както Борисов целува брата си Ердоган"Личи си, че никога не си гледал Брежнев.:)))))

338

Анонимен

преди 3 години

До сащ есЧе ти изброи няколкстотин милиона човека бе :))))

337

Solar Power

преди 3 години

До someone: Германия окупира судетите под предлог ,че там живеят немци. Русия окупира Крим по същите причини. Има ли право Турция да окупира Кърджали ? България пък например Македония под предлог ,че там живеят българи ? А Русия защо не Варна ? Във Варна има над 50 хиляди руснаци ? Кой е най-големия агресор на света ? Отваряте си атласа и поглеждате кой се е налапал с територия. Всичко останало после :)

336

someone

преди 3 години

хахах тия още си мислят ,че разговарят с Елцин и пропаднала Русия , на които можеш да им държиш тон и сметка , защо си движили войските на собствена територия, все едно те ще дадат обяснение на Русия защо войските им са там или на друго място.Забравиха от опиянение ,че 90те свършиха и пияния Елцин и продажния Горбачов ги няма вече, да им слушат наставническия тон и да козируват.

335

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 384"Ех що не беше Леонид Брежнев да видиш как ще пълнят памперси Краварите и Еврог.ейците."Ахахахахаааа.Абе ти ВИЖДАЛ ЛИ СИ КАК БРЕЖНЕВ СЕ ЦЕЛУВА с другите висши функционери БЕ?АХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХА

334

Анонимен

преди 3 години

До антизападопоклонникДругаре, винаги ме е забавлявало как буквално си фантазирате посред бял ден!Искам да ви кажа, че това, че Русия не е постигнала нещо не се дължи на това, че не е решила, както си фантазирате, а на това, че не го може. С други думи, ако Русия можеше да стане "неспираема" икономически ОТДАВНА щеше да го е направила. Русия е застаряваща страна, която деградира с всеки изминал ден. Въпрос на време е Азиатския гигант да я отхапе половината. За другата половина ще мислим ние!

333

Анонимен

преди 3 години

Значи аз ако си местя нещо в двора комшията ще ме пита защо ли. А длъжен ли съм да му давам обяснение. Двора си е мой нещта в двора са мои и това че съм ги преместил до оградата която ме дели от комшията не означава че трябва да му давам обяснение. Ех ***.я ***.я що не беше Леонид Брежнев да видиш как ще пълнят памперси Краварите и Еврог.ейците. Мъчиш се да правиш нещо но не ти се получава. Неставаш сбъркал си си професията. По полезен щеше да си като джудис да се състезаваш.

332

Шмайзер

преди 3 години

А помните ли оня виц от соца: "На ПОЛСКО-КИТАЙСКАТА граница произшествия нямаше"?

331

антизападопоклонник

преди 3 години

До анонимен 379,Накоя по-голяма умнотия не можа ли да измислиш? Какво мислиш- пада Путин от власт и веднага Украйна си връща пълния контрол над Донбас, че и Крим успява да си върне! Може и така да стане- само в сънищата ви обаче! Прочети предните ми два поста! От Запад предпочетоха да не дават гласност на явния успех на Грудинин, понеже предпочитат Русия на Путин, пред Русия на Грудинин, развиваща се по китайско-скандинавски модел, че тогава и икономически няма да могат да я озаптят!

330

Анонимен

преди 3 години

До до 368/377Аз нищо лошо не виждам в това :)))Все пак имам чувството, че изненадата този път няма да дойде от Запад, а от Изток. :))))))))

329

Анонимен

преди 3 години

До антизападопоклонник"Няма как да стане Украинско-Руска федерална република, понеже Русия е повече от 3 пъти по-голяма по население от Украйна!"Че то и Путин и Олигарсите му са една шепа хора заедно с техните лакеи от КГБ и ОМОН, но виж как си имат цяла Путино-Олигархическа Федерация!