290

Анонимен

преди 3 години

Тиквата е вече мъртвец.Само още не го знае.

289

ky-ky bend

преди 3 години

szenarist rumbata,solo trifonof,barabani kurni.bass ali baba,zigulka maia osata,szena golemia nos,balet trimata glupaci,dirigent cherepa,publika gerb.

288

Анонимен

преди 3 години

289 Защото злоупотребява и изнасилва чувството на патриотизъм у всеки българин. Слави е неискрен, токсичен лъжец, при това, песните му ги пише Маестрото. Също като руския човек Радев, който яхва всеки всенароден празник за свои и партийни/БСП, цели.

287

Анонимен

преди 3 години

Гласуваш за Слави - получаваш нова тройна коалиция.

286

Кабинет на Слави

преди 3 години

Слави Трифонов - ПремиерТошко Йорданов - Министър на вътр работиГалена - министър на външ работиБорис Дали - министър на отбранатаВанката - министър на икономикатаГацо Бацов - министър на спортаАзис - министър на културатаДжорджано - министър на финанситеГлория - министър на енергетиката Милко Калайджиев - председател на НСВеско Маринов - главен секретар на МВР

285

Недоразбрал

преди 3 години

Така е когато начело на бандитски партии и на държавата са избрани корумпирани и подсъдни лица!Сега тази драпа и ще подпали и държавата само и само да има депутатски имунитет,защото в противен случай,пътят и към Сливен е ясно очертан!Същата е историята с Грипен Ветов!!Той се накраде,налудува,предаде България многократно на врагове на НАТО и когато прокуратурата му задиша във вратът побесня и взе да пери юмрука и да вика венсеремос!Така,че чал гарите ни насадиха на червени кукувичи яйца!!

284

Анонимен

преди 3 години

1-то което ще направи Слави, в новия парламент е да внесе порект за изменение на ИК и преминаване към 100 % мажоритарен вот, 2-ро предложение за намаляване на субсидията на 1 лв. и 3-то изменение на закона за референдумите, и ще гледа колко реална е т.н. "деклариарана" подкрепа, ако тия неща не минат, ще върне мандата и ще отиде на нови избори.ТОВА Е, той си е поел конкретни ангажименти към избирателите и няма да ги наруши

283

МНЕНИЕ

преди 3 години

Нинова е като САЩ и Украйна - ще се бие до последния избирател .

282

Анонимен

преди 3 години

Славчо благодари днес, на тъпитеси избиратели с едно кратко текст че във Фейзбук, след 6 дена мълчание. Писанието звучи, като надпис на заключена врата, на благотворителна организация, обещала награди и материална помощ, абсолютно безплатно в деня, когато е заключила вратата.

281

Анонимен

преди 3 години

долу герббббббб,долу болклуцитеее

280

Чуденка

преди 3 години

"все тая"

279

ПЕРНИК

преди 3 години

Кмета на Перник - Станката , требе да смени Нинова .Всички Другари в България ще гласуват за Станката .

278

Чуденка

преди 3 години

Сега, аз не съм гласувала и ми е все рая, ама да питам къде е новото в правителство, което го крепят ДПС и БСП, а Мая му е премиер? Нещо май Слави ако направи това няма да влезне втори път че трудно ще го обясни на избирателите си

277

ЕС КАЗА

преди 3 години

NO ГЕРБ NO MONEY

276

Анонимен

преди 3 години

чалгар бил, незнам си к'во, незнам си що, ама накара 100 хиляди да пеят химна на стадион Васил Левски, а Вие дето много сте "културни" даже и незнаете кой е автора на химна.ЦИРКАДЖИИ!

275

висшист ИТ

преди 3 години

аз гласувах за БСПи се радвам, че ще подкрепят анти-герб правителствои пак ще гласувам за БСП

274

Анонимен

преди 3 години

Лично ас бих гласувал за - бсп ако станишев бе неин лидер , незнам защо ви е толкова неприятен

273

е нема що

преди 3 години

Чалгар премиер. Само искам да вникнете как звучи това. Направо тотално падение на тази държавица.

272

Pravo e

преди 3 години

Purvo da se svali Tikvata.Da mu se vzemat gepnatite milqrdi i da se razvalqt neizgodnite dogovori.Da se izraboti nov izboren zakon majoritaren 120 deputati i poveche ot dva pyti nikoi nqma pravo premier kzto v USA.Mandatnost stiga pojizneni izbiraniq.

271

Анонимен

преди 3 години

толкова са жалки и БСП и ГЕРБ и ДПС, жалки, комични политически карикатури, просто незаслужават да се коментира